59

Анонимен

преди 2 години

В много държави вече не са толкова нагли и казват "с ковид" вместо "жертви на ковид", когато знаят, че стига един положителен тест при влизане в болница, за да влезеш в статистиките. Като 13 годишното момче от катастрофата край Луковит. Писаха си го ковид жертва...

58

Xxx

преди 2 години

Представям си как медиите, със същата настървеност,съобщаваха за всекидневните 10-15 % починали ваксинирани

57

ааа

преди 2 години

Защо не са се ваксинирали тези хора!!!!????Диабет, сърдечно заболяване, .....Защо не се ваксинирате бе болни хора?То ясно, че на никой не му пука за вас, ама май и на вас не ви пука.

56

Анонимен

преди 2 години

Що не им направят аутопсия да разберем дали докторите не са ги утрепали?

55

Анонимен

преди 2 години

то и преди няколко седмици имаше починало дете на 13 години от ковид с придружаващо заболяване автомобилна катастрофа.... и много бързо го заличиха от стъкмистиката

54

Е.К.

преди 2 години

Убедена съм, че няма толкова стройна организация на отчет в болничните заведения.

53

Анонимен

преди 2 години

Е няма да се ваксибирам оставете ме на бира

52

Анонимен

преди 2 години

За 14 дневен период неваксинираните са 94,18% от починалите, а ваксинираните са 5,82%. Да им се чуди човек какво са чакали и не са се ваксинирали.

51

Факт

преди 2 години

На 18, на 22, на 31 години, все млади хора, но неваксинирани и това е резултата.

50

Анонимен

преди 2 години

Добре и така става. Има консенсус.

49

Шаши

преди 2 години

Илона, тези тук са млади. В Dnes няма такива обработващи статии. През деня пуснат нещо, защото така казал редактора и това е. Тези които обработват старите хора и податливите са казионните ТВ.

48

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е неправилно лечение щото учени от Иелския университет са открили връзка м/у риновирусите и вирусите на Ковид19+ от туй,че простудните сезонни заразни заболявания причинени от тях и проявленията на Ковид по симптоми били сходни,освен туй и те имали протеинов шип,но предизвиканата имунната система на организма на човек се активирала от тях с изграждане антитела и в процеса се образувал интерферон блокиращ с антителата действието на Ковид19,като защита против едните и другите била ефикасна

47

Пояснения

преди 2 години

За починалите на 18 и на 22 години да се спомене от какъв етнос са? Етноса определя всичко социално положение и здраве. Има ромеи, които практикуват кръвосмешения и се разболяват от болести не се регистрират никъде и се водят здрави. Момичета при *** раждат деца още на 12-13 години от бащите си или от братята си. Това е етническа култура и привилегия да практикуват такива мизерии и форми на педофилия и никой не ги закача тези от тоя етнос.

46

Анонимен

преди 2 години

Това пък някой чете ли го и обръща ли внимание.

45

Илона

преди 2 години

Леле не се спират. Как може ежедневно да ни товарят с тези цифри. Явно това е трамплин за нови журналисти, на които им пращат на брой отваряне на страницата.

44

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИТЕ СА БИЛИ ЛЕКУВАНИ С БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ! 1000 ПЪТИ СЕ НАПИСА, ЧЕ КОВИД НЕ СЕ ЛЕКУВА С АНТИБИОТИЦИ! ЕДИН ПРОПОЛИС НА КАПКИ В ПО-ГОЛЕМИ ДОЗИ ДА ИМ БЯХА ИЗПИСАЛИ НА ТИЯ ВСИЧКИТЕ ОТ СПИСЪКА И ЩЯХА ДА СА ЖИВИ ОЩЕ!

43

Шаши

преди 2 години

Пак да питам, някой да обясни. Че явно съм много т.ъ.п._______________. Идола на умните и много интелигентни ваксъри е Бил Гейтс. Той е с образование-детска градина. Как умните и красивите си имат такъв идол? Или са си прости и грозни, не разбирам.

42

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има задължителна ваксинация в ЕС,ще може да емигрирате в Африка с еднопосочен.

41

Анонимен

преди 2 години

И млади умират от вируса. Защо навсякъде ваксинират и децата, бе тикви! Ами защото всеки е застрашен!

40

Анонимен

преди 2 години

Да покажат с какви отрови ги тъпчат по болниците, за прекомерното и ненужно използване на антибиотици всички вече знаят. След като това приключи трябва да има съд.