50

Дядо Иван

преди 2 години

До Сюлейман пашаСюлеймане , върви на *** си у двора !

49

Анонимен

преди 2 години

Нашите партньори от Европа в момента разбират, как на България не може да се вярва и в бъдеще и ние няма да можем да разчитаме на тяхната подкрепа, нито на тази на Русия. Ще се самоизолираме ако продължаваме така.

48

Анонимен

преди 2 години

Радев трябваше да поддържа официалната позиция на ЕС и този гаф, който направи определено навреди на България.

47

Сюлейман паша

преди 2 години

До Иван!,,...важното е какво знаме се вее..."И на моя покрив(плюс вьв всички стаи,общо 5 броя) в Делиорманската ми кьща се вее знамето с полумесеца...По твоята логика имам право да обявя поне територията от 3 дк за Турска автономна област,нали?! Не,че някой ден няма да стане,но аз сьм по бьрзите процедури-не мога да чакам още десетина години!!!! Половината ми село са татари,прогонени от родината си Крим от миризливите алкаши! По турци и по мюсюлмани са и от самите нас! Крим е натурците иТурция!

46

Анонимен

преди 2 години

До Centurion.....Ти изнасяш на центуриона гърнето от палатката! Не си добре с историята! Аз пък ще кажа, че Генуа има пълното основание да си иска Крим. А столицата на Велика България - Фанагория е била в Крим! Та на кого по-напред да го върнат руснаците? Добре, че не пуснаха янките в Севастопол, че тогава щеше да има Трета световна! Унизително ги пресякоха на последния завой! Укрите сами са си виновни!

45

Анонимен

преди 2 години

До wtf------Тогава защо квичахте, че гледали с жена си "Дон Жуан" в Залцург? Ами покани го Президентът Ван Белен! Макрон го "почерпи" с пилотиране на "Рафал". Нещо негодувахте и когото сбърка и отиде в Талин за факаните "Три морета". Като решиш до пишеш нещо, провери, за да не ставаш за резил!

44

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко......Клекало Алеко, Радев не отиде на парада в Москва, а трябваше! преди НАТО да оссерат отношенията си с Русия, една грамадна трибуна на Червения площад беше пална с натавски офицери на всеки парад, при това не само военни аташета! Сега *** третополови "играют под дудке амерканцев"! Нека Радев поне посети прекрасния Крим! Той е част и от българската история!

43

Крали Марко

преди 2 години

Къде се е чуло да има държава,, украйна,, . Това си е територия от Великата Руска Империя !!! Бог да пази Русия и България като две братски неразделни страни !!!

42

Алекс

преди 2 години

Махнете кавичките.Крим наистина е руски.

41

Анонимен

преди 2 години

До 48 АнонименДошла е от македонските земи а не директно от българия

40

Анонимен

преди 2 години

Което знаме се вее, негова е територията, Гибралтар, Фоукленски острови, Крим, кво има да коментираме кой какво признал, не признал, дрън дрън

39

Деса

преди 2 години

Ще може да им покаже новата си рокля от Шанел.

38

КЬОРЧО

преди 2 години

ПЛАЧЕТЕ МИШКИ РАДЕВ ОТНОВО Е ПРЕЗИДЕНТ

37

Калеко Алеко

преди 2 години

"Българи" като него, дето изразяват българщината си с руски акцент, миналата година преди ковид вълната беше приел да гостува на товарищ путин в день победы на парада на хвърчилата, а сега да отиде в Крим като го канят, да видят там колко струва честта на един "Натовски офицер" в негово лице ... !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Ще ни скара с абсолютно всички тоя гл'yпен'дер плешив...

35

Анонимен

преди 2 години

Ще ни скара с абсолютно всички тоя *** плешив...

34

Честито!

преди 2 години

Промяната продължава. Кога да чакаме ние да поканим Червената армия в България като реципрочен жест?

33

wtf

преди 2 години

Тоя най-сетне го поканиха някъде, след 5 години...

32

Руския

преди 2 години

Крим е Руски. Ако някой не го е разбрал да отиде там на място и ще разбере веднага!

31

Анонимен

преди 2 години

След такава покана психушките русофоби истерясаха. ГолЕм смЕх пада...