315

хаупваген

преди 2 години

Бъдещето не принадлежи на комарджия, който да играе с него и да го загуби.

314

Анонимен

преди 2 години

Уреди си личното бъдеще с деверсия и лицемерие.*** човек слаба държава,а с платени *** ще да видим новите поръчкови за какво са скроени и какъв тип диктатура се разиграва?

313

Анонимен

преди 2 години

Жалък популист!Служебна победа с непочтени и незаконни средства.Пусна кучетата да тормозят опоненти да спечели на всяка цена.И след целия панаир от сталински тип взе че излъга 1млн.и нещо.А колко разписки съвпадат с протокола и разминават с реалното и то само за една партия,хич не е случайно.Как пък не ви е срам!Миналото щеше да бъде осъдено ,ако подсъдимите олигарси не се опомниха и направиха преврат.Та кой е зависим?Колко депутати са купени?Един спряган за м- р на транспорта си купи мястото

312

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видим колко струваш. Нямам добри очаквания. Ще си почина малко от политиката. Вече нищо не е интересно.

311

Анонимен

преди 2 години

бързай, чорап, че пенсионерите около теб ще всемат да измират.

310

Мда

преди 2 години

Не 5,а 10 години ще загубим!Честито!

309

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

НА ТАКЪВ НАРОД ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ..КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ....ГОСПОД ДА ПОМАГА.

308

Гражданин

преди 2 години

Напротив,г,син Радев,точно с вас и вашите протежете следващите 5 години са напълно ЗАГУБЕНИ !!! Ха,дано не станат тоилкова ,а много по-малко :)))

307

Анонимен

преди 2 години

Радев НЯМА идеи, има огромно желание за еднолична власт! Изчегърта партиите, които го подкрепиха, с държавни ресурси направи предизборната кампания и президентската партия.

306

Анонимен

преди 2 години

На ББ ората плюят и плюят но досещат ли се че никой няма да им плати, ще го търсят в Барселона ща заплати

305

анонимен

преди 2 години

Четете в БЛИЦ според проф. Мирчев , как са окрадени гласове от БСП в полза на ПП на парламентарните избори и колко елементарно е това да стане чрез машини.Не е виновна Нинова за лошия резултат , а" добрата настройка на машините"

304

Един

преди 2 години

Парите от шкафчето и от аванса от Хемус не стигнаха за покупка на гласове в махалите.

303

Бонго Бонго

преди 2 години

Зелената *** направи измамата успешно. От тук насетне ви чака още по скъп ток, скъпи храни, терор и лъжи.Само камъни в пачата му, ще ви спаси от коварните му планове.

302

Лустрация

преди 2 години

След 30 г. демокрация се връщаме в изходна позиция - комунистическа диктатура, като дабавим и военна. Това, че навремето лустрацията не се състоя реставрацията е закономерна. Щом градската десница избира комунистите какво има да говорим. Зла ни била участта. Може би в някой друг живот да видим и истинска демокрация. Безсмислени са всякакви избори, машините си ги обслужват по заявка. Реакция никаква от никоя институция за разлочията от ръчното броене и машините, всичко е тотално скапано

301

Анонимен

преди 2 години

Във форумите останаха само най-отчаяните фенове на ББ, които още мислят, че сънуват и това не е реалност. Повечето вече се занимаваме с обикновените ни неща. ББ е вече минало. Ще има ново правителство, президента няма да е негов, а той отива в историята. Толкоз. Е, много хора ще трябва да се разделят с удобните държавни служби, но такъв е живота. Веднъж си горе, а друг път долу.

300

Анонимен

преди 2 години

Още 5 години чорапа ще ни води под строй към светлото бъдеще, комунистите само с такова баламосване се занимават

299

Анонимен

преди 2 години

Един мънкащ,мрънкащ,злобен,алчен и готов на всичко само и само да не изтърве кокала!Жалко много жалко.........пет години нищоправене с най-високата заплата,прави се на грижовен но всъщност-000,НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КАК ЖИВЕЯТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

298

Анонимен

преди 2 години

Турският кандидат ще загуби.

297

БГ избирател

преди 2 години

С подкрепата си депесето ни накара да се размърдаме и да гласуваме за българина.

296

Голямата мистерия

преди 2 години

Нидал Алгафари публикува на фейсбук страницата си заснети резултати от гласуване в изборен район 24-Подуене. Според протокола от машината за 25 ПП са гласували 103 ч. , а според протокола от контролните разписки за ПП са гласували 23ч. Вероятно 80 човека са си изяли незабелязано листчетата от машината и оттам идва объркването и" изобщо няма , ама изобщо няма никакви съмнения относно честността на парламентарните избори".