150

Христо Христов

преди 2 години

"Защо в България и останалите страни, в които думата навремето имаше СССР, хората масово не искат да се ваксинират?" - защото НЕ СА промити пр'ocтаци, като западноевропейците.

149

ДДРОнег

преди 2 години

Истианта е една - не вярваме на политиците, и то с право, никога не са мислили за доброто на България !!!

148

Германец

преди 2 години

Няма какво да се добави към статията. Истината боли. С отричане и слагане на минуси няма да стане по-добре.

147

Анонимен

преди 2 години

Просто казваш, че не искаш да се ваксинираш и започваш да четеш такива гръмки заглавия в медиите. Тези хора съвсем са се чалнали.

146

Анонимен

преди 2 години

За съжаление "Дойче веле" като медия е тотално компроментирана!Мисля, че на западното общество така му е промит мозъка, че не е способно да оцелее повече от 100г.

145

НЕ

преди 2 години

Завесата е защитна - Италианец пише за ваксина - Перник Гори в ТЕЦА Италиански *** внесен от Мафията , Германия , Полша , Латвия , Франция внася *** в БГ Хипермаркети на България с цени по 2 , САЩ си внася ваксини произведени във Виетнам ??? Как да вярваме на ЕС Мафията ?ЕП , ЕК трябва да се замислят .

144

Анонимен

преди 2 години

Oще малко и ще стигнем 4 промила умрели, с което ставаме втори слрд Перу, но данните от там не са много надежни.

143

до 143

преди 2 години

Защото вие наричате всеки който е против ковид диктата ,,екстремис или терорист,, а ние ги наричаме борци за свобода и като са такива екстрмисти и терористи защо не хвърлят истински бомби върху полицията която е въоръжена до зъби и бие и напада като османска орда ? Натуй отгоре екстремистите ходят на протести със жените си и снимат как ги млатят и газят със телефони --- и както е казано насилието ражда насилие и се чудя докога народите във тези държави ще седят да ги млатят като животни ?

142

Анонимен

преди 2 години

До бааааа 136Познавам десетки мои познати, които си отидоха млади покрай различни заболявания, това включва ли ги в статистиката за ковидчето ? :))) Не видехме чували с трупове, видехме една масивна пропаганда да кара простолюдието постоянно да се страхува :)))

141

До 143

преди 2 години

Ти си много ама много зле с мисълта ! Сигурно си се ваксинирал , нали ? Тук няма нацисти, десни екстремисти и прочие измислици от болния ти мозък а има хора мислещи и борещи се за своята свобода застрашена от Ционисткия фармацефтични компании и по точно Бил Гейтс и Джордж Сорос а над тях Ротшилдови.

140

Анонимен

преди 2 години

Дойчето, ако според вас ние сме в ролята на СССР, тогава кой в момента изпълнява ролята на Третия Райх? :)

139

Анонимен

преди 2 години

А защо протестите ги правят и организират десните екстремисти? Защо западните антиваксъри са националистите и фашистите? Нещо се объркахте, драги бг антиваксъри! Фашистите обвиняват във фашизъм нормалните хора. Крадецът вика "дръжте крадеца".

138

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Имаме руски шпиони и руски патриоти ,имаме патриоти който САЩ много ги харесва имаме патриоти които са верни до дупка на ЕС имаме и етническа партия на която лидерите са през месец във Турция и със мъка говорят български --само български патриоти за България нямаме ! Появят ли се такива другите патриоти я обявявят за терористична организация и веднага я игнорирата , а от ЕС спират милостинята ,че да помогнат бързо да бъде унищожена .... и тоя *** тръгнал АНАЛлизи да прави !

137

Анонимен

преди 2 години

Немска медия е вперила поглед към "врага" в Източна Европа, докато Фюрера използва лозунга от концетрационните лагери за да бута ваксърската си идеология. Каква ирония.

136

Анонимен

преди 2 години

Нема да се ваксинирвам бе.Те ще ми кажат кво да правя.Точка.Свобода..

135

Анонимен

преди 2 години

Когато Западът пращаше евреите си в лагерите на смъртта, ние ги спасявахме. Това прави разликата и там минава границата.

134

Анонимен

преди 2 години

Русия направи грандиозна задкулисна пропаганда против западните ваксини и вие се вързахте. Русия открадна формулата на АЗ и направи спутник. Война е. И България отново стана губещата страна . На първо място в СВЕТА по смъртност от ковид, но пак и пак вижда заговор във ваксинацията . Е няма толкова *** народ!

133

Анонимен

преди 2 години

Не се казва"ваксинирва",а ваксинира,плоскоземни ...грамотници.

132

ХХХ

преди 2 години

Да , има ковид ...винаги е имло пневмонии , грипове и т.н. Но защо в такава "борба" срещу модерния вирус се създаде инжекция за здравите , а не лекарсво за болните ?

131

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Взехте ни пазарите след 89 г от там ни наредихте да спрем и продадем заводите не ни дадохте квоти за земеделие обезлюдихме си селата ,наредихме се със наведени глави и свалени панталонки за европейска милостиня която редовно давате на продажни политици че да ни държат бедни и гладни и много болни --откраднахте ни медиците и умните деца ,разсипахте ни ,сега сме най--бедните и на първо място по смъртност --- и искате мнго да ви вярваме ? А и заповядвате да стоим гладни по къщите ???