190

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хай хафтееее...

189

Анонимен

преди 2 години

А шенегенската завеса? Забравихме ли, че има и шенгенска измама и бяха крайно нечестни с България?

188

нЕкой си

преди 2 години

Вярно е. Масово в бг плачат по отминалите години 'братство' със ссср. Вярват на публикуваното от м_урзилките. Цялата хибридна помия се излива от раша и китайците.

187

Анонимен

преди 2 години

Това е все едно да анализира живот на планета за която има оскъдна информация! Всички тези СПЕЦИАЛИСТИ, аналИЗАТОРИ НЕ СА ЖИВЯЛИ В СОЦИАЛИЗМА, НО ЗНАЯТ КАКВО Е БИЛО ТОГАВА! И тогава имаше общество и тигава имаше подмазвачи и най вече партийни кадри! Но обществото не беше така озлобено един към друг както е сега и не беше така разделено! Демокрацията на принципа divide et impera e скока в миналото, което опростелия народ не може да разбере!

186

ТЕЗИ ХОРА

преди 2 години

Тези хора са с тотално промити мозъци - авторите на тези небивалици. Те не виждат ли, че точно в тяхната страна най-много случаи на ковид има точно в най-ваксинираните им региони? Мога само да ги съжалявам. Стойте си зад завесата и се наслаждавайте на графена, който ви инжектират. А междувремено, направиха ви канабиса достъпен - само това ви остава сега за утеха.

185

Анонимен

преди 2 години

Вижда се колко е яка пропагандата във велешко. Говорят с омраза към нас, с презрение и досада! Милите те, пллиткоректни велики демократи! Не става с омраза тая работа! И с велешка пропаганда пък хич не става! Някога никой не вярваше на комунизма, а сега велетата станаха по- противни. Нескопосана работа и омраза.

184

Аз казах

преди 2 години

А какво стана с кръвната плазма от преболедували, която вдигаше хората за часове? От нея май трудно се печелят пари

183

Miro

преди 2 години

Само като видях DW....

182

АНТИТЕЛА - ГЛУПОСТ

преди 2 години

Изглежда при Славяните инстикта за самосъхранение е по-силен. То си е тъпо постояно с бустери да се кара тялото да произвежда АНТИТЕЛА, понеже антитела има в болния или въстановяващ се от болестта организъм. След това те са НЕНУЖНИ и вместо тях остава Т-КЛЕТЪЧНИЯТ имунитет. А ако да държиш една армия от антитела, без нужда, постоянно в кръвта на човек не ми звучи много разумно. До сега това май не е правено...

181

Ваксъра

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антивакъксъри.Тая глава на раменете не е само за пиене на ракия и ядене.Я обяснете пак конспирацията за чиповете на Бил Гейтс, за веществата във ваксините как преди 4000 години са ги ползвали за мумифициране в древен Египет. Я обяснете как сте супер умни и пак гласувахте за герп.Я обяснете как прецакахте системата и си взехте кредит да си изплатите айфона.Отивам за пуканките.

180

Аз казах!

преди 2 години

Да , точно тези държави се съпротивляваме , защото знаем как мирише диктатурата , тоталитаризма. А сега мирише , та се не трае!! Хората на запад не са изпитвали на гърба си първите симптоми , развитата болест и късните стадии на липсата на свобода и сега се опитват да ме убедят , чесъм безотговорен! Идея си нямат какво ги чака! "Не питай старило, питай патило" са казали хората. Едно време диктата беше руски, партиен , сега е капиталов, западен ... симптомите са едни и същи

179

до 182/последни по

преди 2 години

Другарю, последни по доходи ще бъдете, докато не изгори Кремъл.

178

.....

преди 2 години

няма нищо по-хубаво от лошото време и последните ще станат първи :)

177

Анонимен

преди 2 години

Как пък т.н. ни партньори не бяха толкова загрижени преди пландемията когато пак бяхме първи по смъртност и последни по доходи в ЕС и най-бързо изчезващата нация в света?

176

Край

преди 2 години

Ние не се подчиняваме на властта като германци и австрийци. Не машируваме към Ваксценгъра но и не правим концлагери и газови камери за хора по заповед на властта. За това българските евреи се спасиха а техните не.За това чумавото уж стадо от Сакар роди агънца

175

.

преди 2 години

Доста тъпотии на едно място.Но и за да сътвориш този журналистически шедьовър се иска талант.

174

В.

преди 2 години

По лошо. Някой дето смъркаамфетки в хоум офиса се прави на експерт. Възраст 18-21. Но разбира от СССР, соцлагер, желязна завеса. Сигурно не може една филия хляб да отреже ама на, пише.

173

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно са пропуснали целта. Нямат идея какво са писали. Това са съчиненията на някой, койти си седи в офиса във Франкфурт и теоретизира що аджеба тия в България и Румъния не искат да се ваксинират, нали правителството каза и отсече, че трябва? Ама вместо да хване да попита тия от източна европа хванал да съчинява причини. Истината, е че на сила хубост не става и още повече ние не вярваме докато не видим, а не виждаме резултатите при вас, съответно ако няма резултати за чий ми е ?

172

Анонимен

преди 2 години

Западните робовладелци ни ограбиха а сега искат и живота ни. Безпо..лови негодн...ци бъдете проклети!

171

Анонимен

преди 2 години

Защото това,което се случи с Кунчев се случи на много хора по света и у нас, в другите етапи ще се случи на успешно преминалите 1,2 и 3...Като в сериала игра на калмар.