52

Анонимен

преди 2 години

Америка да си гледа нейните проблеми и да не се меси между България и Македония. Сами ще се си решим проблемите в ЕС. Няма как България да загърби историята си. България е и Българският език са най стари в Европа. Защо Америка и държи на Македония. Гони си интересите и по целият свят се меси.

51

БПФ

преди 2 години

... а на американскапа *** с турско име да и се дадат 48 часа срок да се махне от България !!!

50

БПФ

преди 2 години

Тоест трябва да търпим някакви мрсни и нахални държави без история, да ни заставят да се откажем от НАШАТА история !?!?!?!? Кое *** ни е посланик? Аз щях да смачкам писмото и направо да го хвърля в рохките муцуни на американските наглеци !!! НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ !!! И да кажем на нашите политици, че предадат ли България и тоя път, ще висят по дърветата !!!

49

Анонимен

преди 2 години

Добре че са САЩ, иначе досега цяла Европа да говори на руски.

48

Златка

преди 2 години

И кои са тези американски сенатори ? Имена нямат ли си или пак е фалшива новина?

47

Анонимен

преди 2 години

Това вето е по културните въпроси,къде се е чуло и видяло някои да се налагат над други по културно вето,което е важно,ако има за разглеждане такива глави по културно-историческа-просветна-църковна уредби на Православната вяра и Мюсюлманска вяра към българските вероизповедания,което също е зачетено в основно заедно с др. с права за упражняване на тези по вид дейности заселени с проживяване и самосъзнание на българската диаспора в пределите на българската екзархия на БПЦ и българомохамеданството.

46

БРЦК

преди 2 години

Сащ и ЕС вън от България. Не искаме тия *** с техните еднополови бракове ПЕДОФИЛИ и всевъзможна ***. Боят настана тупкат сърца ни Радев ни продаде хората не гласуват разбраха за предателството СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.

45

войник

преди 2 години

Новото правителство да иска освобождаване на американските бази в БГ

44

Анонимен

преди 2 години

Не ми трябва Дуда да ми разяснява нашата история и да ме убеждава в нещо което не е вярно

43

От хората

преди 2 години

А някой пита ли народа какво ще каже.

42

Маке

преди 2 години

Ние инает, вие уште поинает. Можно е да сме некои далечни роднини.

41

Анонимен

преди 2 години

Колкото " повече потриват ръце " в С Македония , толкова повече ни втвърдяват .

40

Анонимен

преди 2 години

Вето на макаците докато не еволюират в човешки същества. Не мога да повярвам че ЕС иска да приеме и натиска са приеме изкуствени създадена от комунизма държава, чиято същина се крепи на комунистически неистини.

39

Я, па Я

преди 2 години

На САЩ и ЕС по въпроса за СРМ трябва да им се покаже една комбинация от три пръста с преобладаващ среден. Никакво излизане от ЕС, така ставаме буква без гласна. Докато сме вътре можем да им разкажем играта с вето за каквото си помислят докато не се научат, че трябва да ни уважават и зачитат. Имаме светлия пример на Унгария и Полша, а като знам българина какъв инат може да бъде на Брюксел ще му се види нанагорно с цяла Източна Европа. Другите ни комшии няма да останат по назад.

38

Онуфри

преди 2 години

И ми говорете за независима и демократична България. Ние сме колония с назначавани губернатори от нашите колонизатори.

37

Анонимен

преди 2 години

Живея в чужбина и ще гласувам " ЗА " напускането на Бг на НАТО и ЕС само кажете кога да ви изгониме- дайте дата за референдума и сте готови!

36

Анонимен

преди 2 години

Нека да се опитват, няма да стане.

35

Шаши

преди 2 години

Хората го казаха ясно. Сев. Македония влезе ли в ЕС ние да излезем. Референдум за излизане пак става.

34

Аноним

преди 2 години

До Анонимен Защо ли ? защото България е доказала многократно през годините че търпи без да се оплаква при натиск и външно влияние . И това прекрасно устройва толерастите от Европа и САЩ . С минимално усилие и без риск от протести да решат Българско македонския проблем .

33

Анонимен

преди 2 години

защо САЩ и ЕС не натиснат така наречената Македония да изпълни договора си с БГ???