86

Сатир

преди 2 години

Ид-оти, когато духате супата се сетете какво сте всъщност.

85

Анонимен

преди 2 години

Имаше преход, нямаше структурна реформа.

84

Коприва

преди 2 години

"Преобякъл се Илия, погледнал се - пак в тия"

83

българин

преди 2 години

Мисля че Да! Аз лично я чакам 32 г вече!!!!-:)))

82

Анонимен

преди 2 години

Защо бе? Преходът от управление на народа към управление на мафията, демократите го извършиха през 1991-1992 години и този преход завърши. Ето сега в последните 12 години ни управляваше най-мутренската част от мафията.

81

Анонимен

преди 2 години

Преход, но кой преход?! Преходът към по-добро не се случи и едва ли ще се случи някога, а все за него говорят като казват прехода. Иначе преходът от социализъм към капитализъм се извърши през 1989-1990 година и окончателно завърши с приемането на новата Конституция през 1991 година, която узакони вече извършения преход.

80

шопендар

преди 2 години

прехода свърши още когато червената мафия ограби И ПРИВАТИЗИРА БЪЛГАРИЯ-ОКОЛО 97-98 ГОДИНА.СЕГА МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА,И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА......АКО ГИ БЯХМЕ ИЗЧЕГЪРТАЛИ 90ТА ГОДИНА,СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ С МНООООГО ПО ДОБРЕ.,А НЕ ДА ЧАКАМ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ 50 ИЛИ 120 ЛЕВА ЗА КОЛЕДА

79

ЬЬЬ

преди 2 години

При всеобхватна корупция на съд прокуратура,полиция и управляващи на всички нива сбърканият преход ще продължава вечно и нищо добро не ни очаква.Интереса клати феса.

78

ДО 67

преди 2 години

До 44Спри с лъжите , бях там когато раздаваха куфарите с парите по списък! Аз отказах , защото исках промяна!Не отидох в Канада , както направи бащата на Кирчо , бивш агент на ДС!Програмата беше да излъжем Европа и ЕД ,след 30-32години да се върнем и възстановим дружбата със СССР!СИВ и Варшавският договор!Да ама ,няма да стане!След 2-3 месеца всички управленци са аут от сцената и във затвора , защото започва гражданска война!Първи е Радев , втори Рашков ,трети Гешев!!Ит.н.Чистота!

77

Анонимен

преди 2 години

Преходът няма да свърши, докато депутатите и мутрите на увиснат по стълбовете на цариградско шисе.

76

Анонимен

преди 2 години

В България преход не е имало. Имаше "кражба на капитала".Държавното имущество беше прехвърлено от народа, който беше изградил държавата, в ръцете на мошенници, партиини и комсомолски тарикати. Бандидската приватизация узакони тези кражби. Дефакто политиците на прехода всъщност са най-големите мошенници с голям опит за кражби.Това е капитализъм по български.

75

До 66

преди 2 години

До Анонимен За съжаление не е глупаво! Най-голямата грешка в новата ни история е липсата на бой на 11 юни 1990 г., след като изборите на 10 юни бяха жестоко манипулирани! Те и сега са манипулирани и се чудя ще има ли някой да каже "че царят е гол"! За тези, които не са чели приказки да обясня - да кажат, да покажат лъжата!

74

до 67

преди 2 години

До До 44Абсолютен лъжец!АЗ ПОЗНАВАМ ДОСТА ХОРА С ПАРИТЕ ОТ ЛУКАНОВ!Това са парите от кредит, взет от Държавата България и даден на комунистите , които искаха да са първите капиталисти в България!Девизэт беше :Като искате КАПИТАЛИЗЪМ вие ще бъдете първите КАПИТАЛИСТИ!За това защото няма учебници по съвременна история ,ще си живеем ГОЛГОТАТА !Ще си въобразяваме ,какъв хубав живот живеем , а ще казваме на децата си бягяйте от БЪЛГАРИЯ!

73

Не е свършил!

преди 2 години

Връщаме се към тоталитарното време, при това при управление на българския Пиночет Румен Радев! Очаквайте стадионите, пълни с инако мислещи! Това е положението! Както казват "кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи"! Изпуснахме времето да обясним на новите младежи какво означаваше комунистическата система и сега те ще го разберат по-трудния начин!

72

Анонимен

преди 2 години

Промяна в думите с окончания ЦИЯ. Револция, национализация, колективизация, приватизация, демокрация. Няма друга нация за толкова кратко време да си е спретвала подобно плячкосвоне и грабеж на обществен и природен ресурс и то само от политици и чаламбите покрай тях. Затова с право можем да се зовеме " Територия политически Клондайк."

71

Шаши

преди 2 години

Не зная, на кой какво е донесла промяната, ама на мен ми доведе 43 ЧСИ та. Ток, вода, парно, сметки защото вали дъжд, сметки защото не вали дъжд. ЧСИ са по стълбите чак до входната врата. Е това ми доведе промяната. Продажни политически гю.ве.ндии дадоха тока и водата на чужденци. Парното уж е държавно.

70

Ина

преди 2 години

Най хубавото на промяната са евтините еднопосочни билети и самолетите излитащи от Софийското летище.

69

Анонимен

преди 2 години

Прехода нема да свърши скоро, щото прехода зависи от народа, а той се е навидял на какво ли не :)))

68

Н1

преди 2 години

За 30-на г.време никое общество не е направило нищо. Западна Европа е минала различни периоди, от Римска империя до Втората св. война, запазила е частната инициатива, развивала капитала. Затуй са 100 г. напред, а соц. лагера 100г. назад. Цяла соц Европа върви заедно подир Запада и засега само го имитира. Емигрантите тичат на Запад не само за пари, там инфраструктурата е друга. На Запад след 12 ч. излизат на улицата, ний лягаме да спим. Къде да ходим между блоковете. Няма търговска чаршия с хапка

67

Анонимен

преди 2 години

След 32 години демокрация наужким и кредене наяве надеждите са в двама военни и сътрудниците от ДС и американската посланничка, които ги командват!