44

Анонимен

преди 2 години

И тука го няма Кунчев

43

11

преди 2 години

До r ---- Ами изумявай се, само че няма какво да ти се изумява - "Неслучайно" е една дума, ама толкоз ти е акълът.

42

Лека прогноза

преди 2 години

До края на другата седмица България задминава числото 4000 умрели на милион. Втората държана след Перу! И тази граница вече може да бъде премината само от африканските държави.

41

Анонимен

преди 2 години

Ще декември бях със Спутник. И да ви кажа - нямам проблемои? А иначе как? Ми с пари ... как иначе ...

40

гарджока

преди 2 години

Начина по който се съпоставят процентите на ваксинирани/неваксинирани сред починалите и хоспитализираните има поне един некоректен аспект и ни се предлагат изкривени заключения от тези цифри. Най-висок риск за смъртен изход и хоспитализация има сред най-възрастните, а в тази възрастова група % на ваксинирани далеч не е най-високия. Т.е. ако % ваксинирани сред най възрастните и най-рискови случай клони към 10% ще излезе, че процента смъртност сред ваксинираните и тези без е много по-близък!

39

Анонимен

преди 2 години

Аз между неваксинирани и онези увредени главици, дето подскачат с пера и дъгици,не намирам никаква разлика. Никой нищо не им забранява или пък ограничава и те постоянно крякат че нещо не им е наред и нормалните им пречат. Това ако не е работа на страхуваш се да се ваксинира, здраве му кажи.

38

До 45

преди 2 години

Всеки ден съобщават колко са антигенните тестове и колко от тях са положителни. Съобщават същото и за PCR тестовете. Вчера например са 18553 антигенни теста, от които 765 положителни, а PCR тестовете са 4001, от които 690 положителни. Ти какво повече искаш?!

37

Ехо

преди 2 години

Докато доходите на лекарите зависят от болните и им се подаряват пари без да са работили ... управия няма да има...стават злобни, алчни ...опг...прочетете коментарите им на саита здраве нет !

36

проф. Грозданов

преди 2 години

До: номер 44 Щото се дезинфекцират вътрешно!

35

дрън-дрън

преди 2 години

Това да ми мешат PCR тестове с антигенни тестове ми намирисва на манипулациите на изборите, които толкова много искат от ГЕРБ, като се въведе гласуване и с бюлетини и с машини едновременно! Защо не казват всеки път колко антигенни тестове се правят и как расте броят им? После ни хипнотизират че т.нар. "сертификати" работели!В съседна Сърбия също спада процентът новозаразени, но там техните "сертификати" важат само след 10 часа вечерта в кръчмите. Ефектът - същия като у нас!

34

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да попитам, защо пияниците пред блока не се заразяват?

33

r

преди 2 години

Като чета коментарите тук направо се изумявам за нивото на интелигентост на голям процент сред пишещите. Не случайно сме толкова бедни и културно изостанали като нация. Дано повечето коментари да са писани от един и същ човек!

32

Анонимен

преди 2 години

Аз между ваксинирани и онези увредени главици, дето подскачат с пера и дъгици,не намирам никаква разлика. Никой нищо не им забранява,или пък ограничава и те постоянно крякат че нещо не им е наред и нормалните им пречат. Това ако не е ваксерастка работа, здраве му кажи.

31

Коприва

преди 2 години

Ако поставете маркера върху точката, ще видите датата и бройката починали. С тая статистика се гаврят и с живите, и с умрелите.

30

Коприва

преди 2 години

И в понеделник е най-голямата бройка за седмицата.

29

Erick USB

преди 2 години

Ето го е - много малко починали?? О да забравих ,събота и неделя е...тъкмо рекох че спира грипа ...те от понеделник ще ги почнат с над 100 нагоре мъртвите

28

Коприва

преди 2 години

Има си точка за всеки ден и може да се проследи конкретната бройка, предполагам за денонощието. Нима държат починалите за да ги тестват в понеделник?

27

В.

преди 2 години

По интересно е че е водоравна. Сиреч няма нищо общо с ковид болните. За пиковете е по-просто. Мин и макс стойности се пренебрегват и се прави приближение - апроксимация - линията минава между тях.

26

Коприва

преди 2 години

Интересна графика е тая на смъртността - най-отдолу със синьото. Госпожа Смърт е на половин работен ден в събота и неделя, а в понеделник работи извънредно.

25

Йосарян

преди 2 години

Ковидя излиза във вторник вечер.