124

Анонимен

преди 2 години

Хм, странно как са изплагиатствали коментара ми, но са го употребили в полза на ваксините.....написаното от мен е истина и ако ме иронизирате, може да го разберете от личен опит някой ден....

123

Анонимен

преди 2 години

Аз бях 156, защо ме изтрихте бе безгръбначни?

122

Анонимен

преди 2 години

Имам две съседки сестри на по 25-30 години която не се всксинираха и през месец август вируса ги налази. "Страничните ефекти" продължават: стомашни болки, главоболие, гадене, силна слабост....Освен това са с депресия и психични проблеми и работят с психолог.Дали са само странични ефекти?!

121

Анонимен

преди 2 години

Еййй, как пък сте добавили една нула в заглавието..3500, а не 35 000 !!!!

120

Анонимен

преди 2 години

Имам приятелка, на 20 год, която се всксинира преди 3 месеца. "Страничните ефекти" продължават: стомашни болки, главоболие, гадене....Освен това е с депресия и психични проблеми и работи с психолог.Дали са само странични ефекти?!

119

Анонимен

преди 2 години

Еййй, как пък изпуснахте една нула в заглавието..350 000, а не 35 000 !!!!

118

Анонимен

преди 2 години

Както върви след няколко години пак ще бъдат само ваксинирани, които ще правят панахиди на неваксинираните.

117

Анонимен

преди 2 години

Простакесо имам 2 *** познати, които се чипираха лятото . И двамата в момента са болни и са заразили родителите си. Овцааа, кога ще разберете, ще ваксината НЕ ви предпазва от НИЩО. Нито предпазва другите. Заразявате други хора наравно с неваксинираните. Аман от простолюдие. Ти с твоя пилешки акъл никога неможеш да ни накараш насила нали знаеш ? Ако искаш излез на улицата и да се разберем :))

116

Анонимен

преди 2 години

Направо на въжето ги качвайте всипки измислени депутати. Неможе някъв пинко дето ти си сложил там , да ти каже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ВЕДНАГА ОСТАВККИ И СЪД. Това е грубо и фашитско нарушение на свободата. Бой наред ... няма вече за къде търпение.

115

Анонимен

преди 2 години

. . . Холандският министър на сигурността Ферд Граперхаус каза: "Бутовете и крайното насилие срещу полицията. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Пише се БуНтовете !

114

Жалко за света

преди 2 години

До 148 Няма да те оставят да си ненабоден. Виж, че само приемат правила за неваксинираните. Вчера си говорих с една ваксинирана и има доста изкривено мислене за нещата, но ми хареса как ми казваше, аз се ваксинирам за зимата, ама лятото няма да се ваксинирам. хахах Все едно има вече избор.

113

мъже / жени

преди 2 години

Света вече не се дели на мъже и жени (а има вече и трети пол).Вече са само вассинирани и неваксинирани. А както върви след няколко години пак ще бъдат само неваксинирани.

112

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните много добре се усетиха вече, че са прекарани, ама много зле прекарани. Затова са толкова наежени срещу разумните, защото им се ще и на тях да им е зле. Не им се сърдете, все пак си е българска черта. Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле.

111

Е, И ?

преди 2 години

До Анонимен 134Е, И ?! Какво се случваше, когато излизахме и блокирахме кръстовища и пътища? Това продължаваше с месеци, на правителството не му пукаше, само напомняше да продължаваме с мирни средства. Единствените пречки и проблеми бяха за останалите хора, които не могат да минат откъдето са решили и са това са виновни простестиращите, а не правителството.

110

десетки хиляди ....

преди 2 години

Хората се обединяват и протестират, защото заедно могат да отстоят правата си. Познавам куп хора, които кудкудякаха, че няма да се факсинират, а като им забраниха да ходят в мола отидоха на опашка за ваксина.

109

И ПРИ НАС ТАКА...

преди 2 години

И при нас е така - стане ли нещо важно и излизат 20 хайлази да лежат пред министерството вечер, когато няма никой там...

108

Анонимен

преди 2 години

Излизайте всички по улиците, блокирайте цялата държава и инфраструктура! НИКОЙ да не може да мръдне и това продажно правителство с престъпни политици да се измете от лицето на Земята. И така навсякъде по света!

107

Анонимен

преди 2 години

Над 100 хиляди са били на протеста

106

КОМУНДЕЛОВАКСЪРОВАЧ

преди 2 години

ДА ПРОТЕСТИРАТ КОЛКОТО ИСКАТ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО НАКСИНИРАНЕ И ПРЕВАКСИНИРАНЕ Е ВЕЧЕ ФАКТ И НЯМА ДА БЪДЕ ОТМЕНЕНО! СЕГА ОТ 35% НЕВАКСИНИРАНИ ЩЕ СТАНАТ ПОД 10% И ТО ПРЕДИМНО НЕПЪЛНОЛЕТНИ!

105

Demonaz

преди 2 години

Чисти комунисти-глобалисти. Какъв фашизъм ви се привижда??? Фашизъм е имало при Бенито Мусолини чете,а не пишете врели-некипели.Къде тогава е имало бежанци,трети пол ,еко-талибани и фемназита и подобни?ЕСССР=Сесесере. Закривайте се тирани червени сатрапи.