35

toti

преди 2 години

Що Турция и Карадаята сега си мълчат, или се разбра каква са я сготвили миналата неделя,без проверка

34

Mopcku_

преди 2 години

Съвсем ясна е целта на тия проверки-да се ограничи изборния туризъм. Да, категорично няма да съм особено доволен да прекарам 5часа на границата в проверки, за са намерят 2 картона цигари в някой, но и съм категорично против хора, които дори български не знаят да ни избират президента. Така че нека продължават с проверките.Доган Ага не харесва тия новини.Бойко Ага също ;)

33

гявур

преди 2 години

Каква контрабанда тия са български граждани пътуващи за цел пазаруване от град Одрин.Ако сметнете това за контрабанда,ако почнат Румъния да бъркат в багажа ви за тия който пътуват за чужбина ще намери много контрабанда!Това пазаруване го има от 20 години и всеки митничар го знае,за дребни работи да дерибействате и да си правите изборна агитация

32

Анонимен

преди 2 години

А кога ще е новият възродителен процес? За един приятел питам.

31

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До АнонименАми от 32 пост писах кой е наредил и кой е получил правилната пратка.Що чекмеджета се изпразниха и що кюлчета влязоха в чужди трезори е в сметката на ,,бай Ставри,,. Направо килия с южно изложение и на ,,кмета ,,/това е най титолувания пандиспаджия/.

30

Анонимен

преди 2 години

Контролирана контрабандна пратка, което значи че МВР си я е изпратило само, за да я хване и да оправдае гнявенето на пристигащите от Турция автобуси. Кагебейските номера вече официално се прилагат от рашковото МВР.

29

Анонимен

преди 2 години

Значи имало смисъл от проверките.Протестна нота,а? Ай сиктир!

28

Асан

преди 2 години

Аркадашите носят армагани от Турция Армани и Adibas :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Куките нямат равни в подхвърлянето. Събрали стоката от магазинчетата "втора употреба и хоп на граниния ПУНТ! А-а, виж ти, контрбанда-а! Видяхте ли!

26

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Анонимен 26То т" ва куче е завършило: сименовската школа.То няма как да греши. Там им дават телешки пържолки за награда и все екстри за кучкарски истории.Сиреч е обучено -4г.на обоняние/мирис/ ,зрение/кой какво прави/,дебнене/задух под дюшек/ и всякакви дивотии.Така,че то,кучето доста кила трюфели е изровило ,преди ти да си помислиш ,че за нищо не става.Става за кмет и мин.председател.Така им е в методиката в Симеоново.Нека бъдем реалисти. Става бре братле, става за ,,бай Ставри ,,.

25

Анонимен

преди 2 години

До 29, правилно да ги проверяват ако всичко е по правилата няма да имат проблеми независимо кой ден е. Радеам се че МВР се размърда вече и си върши работата

24

Анонимен

преди 2 години

Нали проверяват и софийския университет няколко дни преди изборите това ли е демокрацията ?____________ Демокрация значи спазване на правила, а не анархия. Нарушаваш, следва наказание. В СУ и още ДВА големи университета има проблем, значи се разследва. При установено нарушение, на съд. Без значение кой и какъв ден е. Друг е въпросът, защо чак сега! Овладени от наши хора институции? Затрупани са с хиляди сигнали за нарушения? Нещо друго?

23

Хасан

преди 2 години

ТАЗ ЗЕМЯ Е БИЛА Е И ЩЕ БЪДЕ НАША ВОВЕКИ.. С ДВОЙНО ИЛИ БЕЗ ДВОЙНО ВСЕ ТАЯ.......

22

Анонимен

преди 2 години

Кокошкарска работа е количеството. Но нали трябва да се оправдаят акциите, чиято причина и цел е политическа репресия на евентуални гласоподаватели от Турция. Парфюми и цигари? Ама наистина ли? ... _________________________________ Обърках се. Турците нали имат много секции и в Турция?! Значи, могат свободно да гласуват и от Турция, както и преди седмица. Над 80000 могат, тези в автобусите не могат. Пречела им България на границата!

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен от 19 пост То т"ва с кадъната бе преди 4м. Бая пушилка се дигна! Само не разбрах как се казва кучето. Ако е от Банкя и го е обърнало този 1гр.при курс:грам злато , то се сещам за едни шкавчета. Ама името на кадъната не е точно тази па и не прилича на ,,мата хари,,. Нещо бъркаш в имената! Или от агенция митници лъжат или кучето от банкя лъже.

20

Анонимен

преди 2 години

Смях в залата. Какво доживяхме след уж 39 години демокрация. Болни мозъци мечтаещуноще за комунизма.

19

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Само се излагаме , и малките деца знаят - стоката пътува със Турските Авиолинии - имат над 500 самолета до 136 държави по света, по-тежки неща със Влака - слагат пломба в Одрин и я махат в Австрия - никой не знае кво има вътре , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

18

Анонимен

преди 2 години

Рашков се изложи като кифладжия с карателните акции по турската граница. Сега с един куп чували с парцали се опитва да ни внуши че е хванал отрома контрабанда от Турция. Имам чуството че годината е 1985 а не 2021.

17

Анонимен

преди 2 години

Я виж, връчиха ни протестна нота от Турция. Втора от вчера до днес и с Украинската стават три. Браво.

16

Анонимен

преди 2 години

Между другото съдиите са студенти на Рашков и дъщеря му е даже наказателен съдия. Нямаш си на идея какви калпави решения пише.