26

анонимен .

преди 2 години

До Анонимен Не знаехме , че има низши и визши раси .... Добре , че си мислиш, че си от визшите.....

25

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен социопат, пълно е с такива в ИТ фирмите и то на доста високи позиции, хора които минават през всичко само и само да "растат" нагоре, озаптете се бре.

24

Анонимен

преди 2 години

21 Като на Орльо не му става ще ходи я.Подозирам ,че и твоито нюню не става и жена ти бега на чуждо и за туй говориш така.

23

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите на убийците изкарват, че жертвите им са убийци...

22

Анонимен

преди 2 години

21 ви .Е като е изневерявала дай да е убие.Ти си много просто примитивно същество

21

крис

преди 2 години

До ПросветенАло ...... да не живеем в Бруней ? Имала вина .... Като му изневеряват , да се разведе , не да я убива. Тя да не му е собственост. Да не я е родил и отгледал той.

20

Анонимен

преди 2 години

Съдът наистина трябва да обърне под внимание факта, че Евгения е изневерявала и имала незаконна връзка зад гърба на съпруга си. Би му приспаднало поне 5 г. от присъдата. Адвокатите дано го използват в защитната си теза.

19

Анонимен

преди 2 години

Поредният луд, поне за детето си да беше помислил. Тъжното е , че такива като него не са малко.

18

Анонимен

преди 2 години

Защо всякакъв вид стати се свързва с управляващите , настоящи или минали?

17

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки мъж с психотест преди връзка с жена.Все повече изтрещяват и все повече с висши дипломи.

16

Анонимен

преди 2 години

Имали сме добри криминалисти. Браво на тях!

15

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че ако убиецът е от онзи специален етнос, то никога не се стига до такива статии и покантерии и всичко остава само с едни инициали. Излиза, че ако член на низша раса извърши убийство по какъвто и да е жесток начин, той не е обект на порицание и неговата анонимност е гарантирана. Ако бял човек извърши убийство, той става обект на публичен линч. Едно наглено прилагане на жидомасонски ценности в правосъдието.

14

До просветен

преди 2 години

Прав си, той прокурорът не е адвокат, просто следи са спазването на закона и го интересува само кой е нарушил закона, в случая съпругът й , задачата на прокурора е да докаже, че го е нарушил, да докаже и как го е нарушил, и да поиска наказание. Изобщо не го интересува коя е убитата

13

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм, че бащата и синът са гласоподаватели на ГЕРП. Граждани за Европейско Развитие на Престъпността.

12

ГеЙДЖорЛИНА

преди 2 години

Тролчетата на ГЕРБДПС къде са с редовните реплики - "зелен чорап", "Рундьо", "***"? Май зеленият чорап стърчи от *** на Борисов.

11

Анонимен

преди 2 години

Браво! Някой се сети, че не е Ефект, а Афект. А, бе какви сте вие бе. Спуснати списвачи от Луната ли?

10

Анонимен

преди 2 години

Бащата значи е замесен в убийството. Не е само транспорт на труп и прикриване на престъпление. Заговор за убийство. На него 20 години, на синчето - доживотен.

9

ХХХ

преди 2 години

Поредния психопат на който не му дреме да отнеме живот по жесток начин .......Поредния който ще си е на топло и ние ще го храним докато дойде време да излезе ...и да има шанса да си доживее живота за разлика от жертвата ......Поредния който излезе ли от затвора ...на дали ще продава фъстъци на пазара ! Той вече е убиец - психопат ....не му пука пак да направи нещо такова . Мисля че на такива не им е мястото в затвора .....в някой държави и щати на САЩ имат точното решение !

8

Просветен

преди 2 години

Всъщност прокурорът в наказателния процес понеже не защитава нито подсъдимия, нито жертвата, а гледа обективно над нещата, винаги трябва да отчете и вината на жертвата. Видно е, че и жертвата имала вина изразяваща се в изневяра и прелюбодействие, следователно прокурорът трябва да отчете това в обвинителния кат като смекчаващо обстоятелство вината, а вече съдът как ще го приеме.......

7

бррррр

преди 2 години

Какъв ефект мa, Пенкеее. Афект - пише се с "А".