580

Анонимен

преди 2 години

Е те тук не сте познали. Вие май българите не ги познавате ало европата да не ви боцнем ние

579

Анонимен

преди 2 години

Нека да въвеждат. Тамън да си изплатя ипотеката, като осъдя страната. Тук нито по конституция, нито по международно право не може да се въведе такова нещо. Нека се опитат и моментално пускам дело, че ми писна да я плащам тая ипотека. Чакам с нетърпение действайте господа *** политици.

578

В.

преди 2 години

До предходния. Ненков произлиза от Нянков, но нали имаше закон да промениш името си ако е нещо неприлично. Та твърдя: този човек е алчен използвач и службогонец. При това е станал лекар най-вероятно за да ползва предимството да си в здравната система като имаш наследствена обремененост. Та толкоз. Иначе владее вицове.

577

Анонимен

преди 2 години

Ненков вие дори не приличате на човек. Моля дръжте си мнението за вас.

576

Анонимен

преди 2 години

Ще въведеш друг път, шимпанзе такова

575

Анонимен

преди 2 години

"Д-р" Ненков, вие предизвиквате погнуса и отвращение във всяка фибра в моето тяло...вие сте антибългарин

574

Анонимен

преди 2 години

Господин министър взимай дисагите и обратно на село...стига си правил народоизменнически изказвания по медиите

573

Анонимен

преди 2 години

Да въведат и ще стане по зле и от Нидерландия

572

До Серго

преди 2 години

Нищо не е нормално у нас. Нормално е в Белгия, Холандия, Австрия, Германия, Люксембург...и т.н И като гледам, никога няма да стане нормално у нас. Истината е, че у нас е като във филм на Костурица. Гледаш на живо нормалното забавление в мръсотията и грозотата наоколо, докато други умират. Грозно, грозно. Лъскавките дрешки от мола, модерният вид на барчето или дискотеката и мебелите от икеа ни доближават до запада само на картинка. Задължителна ваксинация, за кратунките.

571

Серго

преди 2 години

Значи, Австрия 60% ваксинирани и се налага локдаун. БГ 25% и е нормално. Ама хайде да сме като Австрия... вие *** ли сте?

570

Още малко...

преди 2 години

Илиев си е чист медицински ***. Него ако питаш, боде наред - бременни, деца, преболедували, по възможност през 4 месеца. И не е лекар, а гл.ас. д-р по фармакология и то неврофармакология. Изгря покрай ковид кризата и вече не слиза от екран. Таблов е по-умерен, но и той си има интереси да търси внимание. А този мазен търбух Ненков, няма какво да се коментира изобщо. Време е хората да прогледнат какви "експерти" ги сапунисват ежедневно.

569

Анонимен

преди 2 години

Сто кила сл.ан.ина давам...!Я мола ако обичате да се погрижите първо за себе си, първо се погледнете в огледалото и се преведете в тв форма,потичайте в парка идете на фитнес, сигурно имате зелен сертификат и това не е пречка за вас спрете да ядете тлъсто,даже станете вегетарианец...Това предписвате сигурно на всички ваши пациенти.Ксто ви гледат дали ви вярват?Как да ви вярвам и аз, че ми казвате как ваксините пазят.

568

Анонимен

преди 2 години

До 620 Анонимен - - - -Абе...КЪДЕ Е КУНЧЕВ?? Някой,нещо..а?? - - - - В урната, не разбра ли вече!

567

Анонимен

преди 2 години

По думите на д-р Аспарух илиев - фамилното име по български също се пише с главна буква т.е. Илиев, въпреки, че запъртаняк! Този не е нормален хуманен (човешки) лекар, а експериментатор с мишки и плъхове, защото са беззащитни и не трябва да дава съвети за хора! А Петката да учи български, че вече над сто са ми забележките за дефиците по български към нея! Просто се чудя как е изкарала изпита по български - права, седнала или легнала - усещате намека!

566

Анонимен

преди 2 години

Не може да ми наричате "задължение " ваксинирането с препарат направен набързо, с удължен набързо срок на годност ,наречен ваксина също така набързо.Според чл.29 никой не може да ме принуди без мое желание да участвам в експеримент!

565

Анонимен

преди 2 години

Видяла жабата, че подковават коня и.....Този, който въведе задължителна ваксинация в Бг щезабрави завинаги за Народното Събрание!В Австрия имаме над65%ваксинирани и може да сепрокара подобно решение, но тук при 25%ваксинирани...ставаш политически труп!Едва ли ще се намерят такива смелчаци....?

564

Управниците може да

преди 2 години

са всякакви, но не и чак толкова ***! Добре знаят, че ако само си помислят за задължителна ваксинация с неодобрен препарат ще ги изметем барабар с ваксините за половин ден. България не е родината на Хитлер!

563

Любо питен

преди 2 години

В Столипиново и Факултето какво мислят по тоя въпрос?

562

123

преди 2 години

Фашистки гадини, има Бог, ще си го получите и вие!

561

Мда

преди 2 години

Първия дръзнал да набоде мен и моето семейство с бълвоча , ще бъде осакатен за цял живот !