13

В.

преди 2 години

Идиотските тестове и ваксини какво са?

12

анонимен

преди 2 години

Ами до това води принудителното ни стоене вкъщи.Народът изтрещява и децата също.Най-ужасните последици от ковида ще бъдат свързани с психическото здраве на населението и най-вече на подрастващите.Децата ТРЯБВА да ходят на училище,да имат среда за общуване.Уви,управляващите не мислят за това.Горчивите плодове ще берем всички ние и то много скоро.

11

Асан

преди 2 години

Много работа има тая другарка ше има премии 100 милиона :)))

10

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

При раждане на дете от 12-13-14г. дете разбира се няма насилие.Има традиции.Има култура.Има любов.Не е нужно никой да се меси, достатъчно е да дава пари. Държавата.

9

ХП

преди 2 години

"""""От началото на годината: Много сигнали за насилие над деца"""" ----- Ми кът не слушат??? Храниш го, обличаш го, осигуряваш му покрив над главата, даваш му образование, топлина, ласка, а той/тя вземе, че ти тегли една май...а щоту не си му купил най-новия модел сматфон, маратонки или не си го/я пуснал на Чалготека до сутринта! Докато той/тя са зависими от мен - спазват моите правила, ако не му/й харесва, като навърши 21години, да се изнася и да живее по своите!

8

Лицемерие

преди 2 години

Всеки е длъжен да подаде сигнал за насилие над дете.>>>>>>>>>Ами ето, подавам ви сигнали за маалите и не за всички случаи поотделно, защото 24 часа трябва да заемам линията. Някой смее ли да влезе там без тежковъоръжена жандармерия.Напразно паразитират е и най-много да скапете..живота на някоя жертва на междуличностни отношения.

7

Анонимен

преди 2 години

А децата, които се насилват по между си? В училище е един зверилник

6

Анонимен

преди 2 години

А какво правим с децата, които заедно с родителите си ровят в кофите с ***, всеки ден, в София?

5

Анонимен

преди 2 години

А, нищо не е. Дайте броики измрели уж от коронавирус.

4

Анонимен

преди 2 години

Само боят възспитава хлапетата иначе стават проидохи

3

Това са сектанти

преди 2 години

Знаете ли,че всички сигнали подадени в прокуратурата се потулват по нареждане от горе, дори сигнали за тероризъм!

2

Бay

преди 2 години

Ганча пази децата от ваксините ама ги бие и пие пред тях ...

1

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече разбойници от ГЕРБ, толкова повече насилие ще има! Вече и из Европа не се свенят да извършват нагли убийства и да връщат спокойно у нас! Все пак вожда им държи прокурори съдии... ще оправи работата! Със сигурност огромна част от насилието и върху деца е от маниакално увредени гербери или от техния шведски електорат!