106

Айнщайн

преди 2 години

Днес изчислявах цял ден и изчислих, че утре или ще вали, или няма да вали.

105

Анонимен

преди 2 години

Мачът е 1 Х 2

104

Анонимен

преди 2 години

Имало три сценария: надолу, нагоре и плато. Витанов, Ами то други сценарии въобще няма. Такива предвиждания мога да правя и аз, просто като предвидя всичко. Витанов, и, за да се застраховаш, обвързващ възможните изходи с нашето поведение, всичко зависи от от нас. Да, утре който и сценарий да стане, ние ще сме причината за него, а и виновни за него. Витанов, защо не предвидиш точно и нашето поведение, за да предвидиш и съответния сценарий. Нали си богът на прогнозите.

103

П2

преди 2 години

витанов, КОПАЕШ ДЪНОТО ! ПОЗОР ЗА СТАТИСТИКАТА И МАТЕМАТИКАТА СИ !

102

СЕЛЯК

преди 2 години

До ВитановЕдинственото нещо което мучи тук това си ти.Това със сигурност мога да го разпозная!

101

Анонимен

преди 2 години

Българите от чужбина нали са ваксинирани? Каква заразя се очаква да носят и ако се очаква такава защо не им се иска и ПСР? Нещо на Витанов логиката ми се губи? Препоръчвам му да спре розовите хапчета и алкохола!

100

Ц до до 103

преди 2 години

СРАМОТА Е ЕДИН ЛЕКАР ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА КАТО ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОТИВ КОВИД / И ПРОТИВ ГРИП/ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА НИТО ЕДНА ЕПИДЕМИЯ!!! КОЛКОТО С ВАКСИНА ПРОТИВ ГРИП СЕ СПИРА ЕПИДЕМИЯ - ТОЧНО ТОЛКОВА И С ТАЗИ! СРАМОТА!

99

До До 103

преди 2 години

Лекарю, значи определящо за ваксинацията не е ефектът от нея, с състоянието на болниците. Я ходи да се е....

98

В.

преди 2 години

А може би сценарият е само 1. На тези, които плащат.

97

Ццц

преди 2 години

ИСКАМЕ КУНЧЕВ ДА НИ ПРОСВЕЩАВА ЗА ПОЛЗАТА ОТ ВАКСИНИТЕ!!! ИСКАМЕ СИ КУНЧЕВ!

96

Анонимен

преди 2 години

Пропуснал е един сценарий : На хората им писва от предатели и паникьори - математици и доценти и ги закачат за коледа по дърветата като украса!

95

Дрофнатс

преди 2 години

Е как най-добрият в математическото моделиране па прогнозите му все неверни

94

Darth shadow

преди 2 години

зиг хайл сс медицински фашизм..

93

Витанов

преди 2 години

е в топ 2% на най-добрите учени в света според класацията на Станфордския университет.За този Витанов става дума, не за другия от Софийския университет. Тоест, този Витанов е един отнай-добрите специалисти в света по математическо моделиране на епидемии. Затова и прогнозите му са добри. А вие си му.чете.

92

До 103

преди 2 години

И аз съм лекар.Просвети ме за опасността от ваксината?Виж,не си никакъв лекар,защото един лекар много добре знае какво е състоянието на болниците и персонала и никога не би пропагандирал срещу ваксинация!Дори и да има скептицизъм около действията на липидните наночастици преносители на рНК във ваксината,то с близо 4.5 милиарда души ваксинирани всички неизвестни отпаднаха.А за щети върху организма в дългосрочен план е абсурдно да се говори-всеки,който е наясно с принципа на ваксината го знае!

91

Задължителен

преди 2 години

До 107. Наистина няма страшно. Всички вкъщи сме боцна ти по два пъти. Спокойни сме, че сме направили всичко в силите ни да се предпазим. Моят съсед антиваксър, който го изкара много леко каза, че ще препоръча на всичките си приятели да се ваксинират. Ходи ги разбери антиваксърите - логика нулева. Това е ясно, де.

90

ковихамал

преди 2 години

Яжте по малко да са ви по леки сандъците.Ще помогнете на здравната система. И на нас.Останахме без гръб. Ишиас се шири.

89

Анонимен

преди 2 години

Гледате ли ги тия с иглите и маските как са ви подхванали? Чичо доктор иде, нема страшно. Не бойте се деца, само че ви боднем малко.

88

Анонимен

преди 2 години

Някой видял ли е африканец болен от кови ?

87

Анонимен

преди 2 години

Вирусите не са страшни ако знаеш какво да правиш знаеш ли начина на предаване на вируса и подържаш ли елементарни мерки нямя проблемИма проблем ако си безмозъчно животно бутащо се у шамарите