11

програмистите купува

преди 2 години

говорете с брокери. програмистите са тия дето купуват масово имоти и им вдигат цените. цените се вдигат и обикновените хора не могат да си позволят жилища

10

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa

преди 2 години

Не купувай на зелено, да не останеш на червено :) Строителството може да се прекрати поради хиляди причини. Строителната компания може да фалира и хората вместо със жилище остават със снимка на една дyпка в земята.

9

Анонимен

преди 2 години

В Китай едни строители вече пропаднаха, същото се случи вчера и в Южна Корея. Още малко и тези на зелено ще си седят набодени на зелено :)

8

A3

преди 2 години

ami ne kupuwaite na zeleno da ne ostanete na cherweno. oswen ako ne kupuwate zelena poljana da ja zasadirte s trewica ...

7

Момо

преди 2 години

Хубаво е да разгледате тук и да си за дадете правилните въпроси : https://nsi.bg/bg/content/2996/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB

6

Анонимен

преди 2 години

Апартамент в София и БМВ/Ауди/Мерцедес нов внос, първа регистрация в България! Мокрият сън и най-съкровена мечта на матряла!

5

Анонимен

преди 2 години

На зелена поляна така казват старите хора. Колко народ останаха без пари и жилища знаете ли. Познавам хора които си дадоха последните пари за зелено жилище и останаха на зелената поляна. Заборчаха към банките и още изплащат заема въпреки че срещу него не са получили жилище. Не се лъжете на зелено че ще останете на зелена поляна. Ако имате някакви пари си купете готово жилище макар и гарсиониерка във панелка. Все е нещо пред зелена поляна.

4

Имоти в Перник Ад

преди 2 години

Аз си купих къща в град Перник и местните полицаи ми я конфискуваха по поръчка от горе(шефовете Пашата, Гешев, Соколова, ген. Василев) !

3

Пернишката мафия

преди 2 години

ЕС оставя без европейски фондове Полша и Унгария!България е застрашена заради нарушаване основните Човешки права от ДАНС, МВР и Прокуратурата!

2

Асан

преди 2 години

Пари ми дай акъл не ми давай

1

Анонимен

преди 2 години

Гледам цялата държава надупчена от строежи като швейцарско сирене. Искам само да питам кой ще живее в тези коптори. И отговарям - никой. 90% от строителството в БГ е пране на пари, за това и цените са такива, мутрите зор нямат.