130

Анонимен

преди 2 години

Айнщайн: "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат"

129

Анонимен

преди 2 години

Тези които се ваксинираха сега ще си плащат ако откажат последващите игли. Трета игла няма да е последна! Тези препарати не създават имунитет и е подвеждащо да се нарича изобщо ваксиниране или имунизация.

128

Анонимен

преди 2 години

Който не иска да живее насила с ваксина в Австрия ще бъде глобяван или затварян. На други места се изтъква, че такъв индивид е заплаха за околните. Ама те и околните не искат да живеят насила и са съгласни той да е заплаха за тях, както и те за него. Кой за кого е заплаха въобще, след като дори и смъртта от Ковид на близък човек не се следва от частни отмъщения на близки към неваксинирани. Фашизмът не случайно е европейско изобретение. А за Австрия да не говорим.

127

Анонимен

преди 2 години

А аз си мислех че ние сме овчедушни...

126

чупят тъпомера

преди 2 години

''В проекта се подчертава, че имунизацията не бива да се прави по принуда.'' ?? Тези очевидно се гаврят с хората вече. Или отровна инжекция или затвор, обаче не е по принуда. На съда всичко е ясно, да влезе убития.

125

Мария

преди 2 години

Този нов Хитлер ли е?

124

Обективен

преди 2 години

След като отдавна стана очевидно, че ваксините действат и ограничават разпространението на вируса, както и че намаляват в пъти броя на починалите, напълно логично е ваксинирането да стане задължително.

123

Анонимен

преди 2 години

Нямаш никаква идея какви е фашизъм

122

Fax from Kazan

преди 2 години

След като при 70% ваксинирани очевидно ваксините не действат и вирусът се разпространява, каква е логиката да я правят задължителна?!?

121

do 125

преди 2 години

zashto prosto ne gi ostaviat da umrat do 5,10 godini

120

Анонимен

преди 2 години

Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди. Срещу изедници душмански, ти българите поведи. Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата, свободни да се назовем.

119

Росен Радославов

преди 2 години

Да, както сте писали повечето.Новият фашизъм идва, но можем да го спрем. Този път сме наясно какви са целите.В Ротердам е въведено извънаредно положение, заради безредиците. Тоест войната с инакомислещите вече е факт.

118

Анонимен

преди 2 години

То другата конспиративна теория, е че Ковид е създаден да унищожи възрастните хронично болни, които нямат наследници, с цел прилапване на имотите им от управляващи. Сега, като натрупат дългове отказващите да се ваксинират, пак ще им вземат имотите. Ще бъдат набелязани за следващата вълнЪ. Трябват им покорни здрави млади роби. Който оцелее след болести и ваксини - той. Значи слушка - ще живей! Следващия тест - да яде само когато му разрешат и каквото му дадат.

117

До 122

преди 2 години

Да се мисли не е вредно,ама е трудно...Друго си е да ти го поднесат наготово...по "независимите" медии...

116

Луда работа,

преди 2 години

да не си здрав на днешно време...прецакан си отвсякъде...

115

Анонимен

преди 2 години

Проковидваксърите се мислят за цвета на нацията. А не виждат как ги будалкат. За каква ефикасност на" ваксините" говорим, щом се е стигнало до 4- та игла? За сега, а не се знае до къде ще стигнат в безочието си. Мислете критично, хора!

114

Анонимен

преди 2 години

ako vaksinte sa bezvredni?togava cialata saprotiva e bezmuslenna.kakva e vuzmojnostta v procenti vaksinite da vrediat???tiva e koeto ne pasva.niama nachin da ni ubiat.nikoga ne kazvai nikoga no vse pak e malko veroiatno

113

Анонимен

преди 2 години

Теориите на конспирацията се случват и дори надминаха очакванията ни

112

нова медицина

преди 2 години

"колко време след преболедуването лицата са освободени от имунизация"????? Гледам и не вярвам на ушите си!!! Новата медицина на новото нормално.... Ц ц ц ц Хора, не губете разсъдъка си, моля ви!

111

Анонимен

преди 2 години

Адолф се гордее с народа си!