170

Анонимен

преди 2 години

До Иван Христов - Тук при 24% ваксинирани сме "овладели" пандемията...; - Това овладяване се дължи на мерките, взети от министър Кацаров, както сам той се похвали вече няколко пъти. Той обърна внимание и на това, че голямата смъртност у нас е причинена от управлението на Борисов!

169

Анонимен

преди 2 години

Малко са починали днес.

168

Канадец

преди 2 години

В Квебек ваксинитаните са 91 % от над 12 години. От понеделник започват децата над 5 г. Ще има трета доза за възрастните. В болница са общо 200, от които 47 на кислород. Умират само 2 на ден и предимно възрастни. Без ковапас няма самолет влак концерт мач ресторант или бар. На неваксинираните държавни служители в Канада вече не им плащат заплата. Маските в училище паднаха миналата седмица,но границата я отвориха за двойно ваксинираните само.Скоро ще отпаднат всички ограничения за ваксинираните.

167

Анонимен

преди 2 години

За България има една особеност - половината български граждани живеят в чужбина, но участват в сметките за смъртност и брой новозаразени на човек от населението в България, с което бройките значително намаляват и нещата изглеждат по-розови.

166

Анонимен

преди 2 години

В цял свят отчитат рекорди с много по-заразния Делта вариант на вируса. В България също поставихме нови рекорди по брой на новозаразените и починалите.

165

Иван Ботев

преди 2 години

Адаш, прав си за едно - в цяла Европа са ваксинирани по цели 70-80 ,че и повече проценти ! Резултата е налице - пример : Германия 65000 заразени на ден ( абсолютен рекорд) ! Да обобщим : огромен % ваксинирани - огромен ,нарастващ брой заразени . Тук малко ваксинирани - малко заразени. Смъртността не я броим - мрем си по подразбиране и преди само дето никой не ги броеше починалите . Е, при тези факти как да се мотивирам да се боцкам?! Ясно е, че не медицински проблема ,а икономически .

164

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирам се от 2005 г. всяка есен с противогрипна ваксина. Сложих си и тази година и като бонус двете дози на Спайквакс. И сега чакам да умра за радост на антиваксърите. Аз пък хич не се радвам като умират с ковид неваксинираните. Разни хора, разни идеали, като е писал Щастливеца.

163

Иван Христов

преди 2 години

В цяла Европа,Локдауни, мерки и прочие. В държави, като Словакия,Австрия,Германия,Белгия,Дания и Нидерландия са ваксинирани над 50%, отичат рекорди. Тук при 24% ваксинирани сме "овладели" пандемията... Сега ще видим след изборите... Ще дъним по 8.000 заразени на ден... Кирчо ще оправи работата!

162

Анонимен

преди 2 години

В момента умират по около 10 човека на ден средно от ваксините и то само тези които са починали след втората седмица. Реалната бройка вероятно е поне 30-40 на ден но ги пишат като ковид

161

Анонимен

преди 2 години

Това е официална информация от МЗ и я има публикувана. Всеки може да я види и кой от коя ваксина е починал, възраст и пол. Всичко е по дати.

160

Анонимен

преди 2 години

Засега в България няма нито един човек починал заради ваксинирането, а са ваксинирани 1,7 милиона човека само на територията на България.

159

До 184 дтрс

преди 2 години

Няма такива 200 човека починали от ваксините. Защо си измисляш?

158

Анонимен

преди 2 години

Наистина в малки градчета и села хората си умират от ковид и хронични заболявания без изобщо да търсят медицинска помощ. Почти като в средновековието, за съжаление. Смъртността в България е ужасяваща, но при ниската здравна култура и липсата на профилактика друго и не може да бъде.

157

дтрс

преди 2 години

За последните 20 дена в България са починали от ваксините 200 човека и то само официално признатите от МЗ. Останалите дето са починалиу часове след набождането изобщо не фигурират но вероятно става дума за тройно по голям брой хора.

156

Заврян зет

преди 2 години

.."Всички ваксинирани ще умрат до няколко няколко години или от рак или от други болести.." >>> Добре че жената и тъщата са ваксани с 3 дози.

155

300

преди 2 години

Когато почнат да умират повече от 300 на ден, което е нормално за територията, тогава ще сменя виното с ракия.

154

Анонимен

преди 2 години

някой знае ли как се зашиват вируси? че един ми се е скъсал тука...

153

+++

преди 2 години

В годините преди епидемията умираха по окло 1900 човека на седмица по това време на годината. Сега са с 1078 повече като изключим регистрираните като починали от Ковид-19 1075 човека. Пиковете и спадовете в надвишената смъртност точно съвпадат с пиковете и спадовете в броя на регистрираните като пиочинали от Ковид-19, което еднозначно означава, че не става въпрос за отложено лечени или лошо здравеопазване, а за нерегистрирана смъртност от Ковид-19.

152

Анонимен

преди 2 години

Прекялено много вярвате на числата а те винаги могят дя бъдат изфябрикувани както става и в момента

151

+++

преди 2 години

Всяка седмица НСО публикува пердварителни данни за общия брой на починалите по седмица, за седмицата завършила 9 дни преди публикацията. Последната седмица с данни от НСИ е 1-7 ноември 2021. Общо починалите за тази седмица са 4053 човека по предварителни данни, т.е. може и да се увеличат малко. За същата седмица регистрираните като починали от Ковид-19 са 1075 човека, т.е. 2978 човека са регистрирани като починали от нещо друго. В годините преди епидемията умираха по около 1900 човека на седмица