46

? няма невъзможни ?

преди 2 години

На 23 обиколила света, учила в Канада, Филипини, станала пилот. Средностатистическа афганистанка. ? Какви са тия фалшиви новини

45

Пустиняк

преди 2 години

До DemonazЕГОИСТ МИСЛИШ САМО ДА ЯДЕШ И ДА СЕРЕШ

44

ОСМАН

преди 2 години

ЧЕ КОЙ ТУРЧИН Е ТОЛКОВА ЛУД ДА СЕ ИНТЕГРИРА В ГЕРМАНИЯ..ОСВЕН ПАРИТЕ КАКВО СА ГЕРМАНЦИТЕ В СРАВНЕНИЕ С ТУРЦИТЕ...ЕДНА ЛЮТА ЧУШКА НЯМАТ ГЕРМАНЦИТЕ...ТУРЦИТЕ СА БИЛИ ИМПЕРИЯ НЯКОЛКО ВЕКА А ГЕРМАНИЯ САМО ДЕСЕТ ГОДИНИ И ТОЛКОЗ..СУЛТАН СЮЛЕЙМАН ЗАКОНОДАТЕЛЯ Е УПРАВЛЯВАЛ 46 ГОДИНИ,ТУРЦИТЕ СА ТАМ САМО ИКОНОМИЧЕСКИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ГИ ПРАЩАТ В АНТАЛШЯ ИСТАНБУЛ Т.Н.АКО ТУРЦИТЕ СИ ДРЪПНАТ ПАРИТЕ ОТ НЕМСКИТЕ БАНКИ ЩЕ ЗАМЯСА НА БГ ПРЕЗ 1989 ГОДИНЕ..ХАХАХАХА

43

Реалист

преди 2 години

Така е - Момичето има мечти и въпреки че идва от каманаците и войните иска да напарави нещо с живота си ! Ние сме се родили в райска градина , но гледаме да изсечем всяко дърво и да изтровим всяка рибка - стига да има далавера - другото е ЧАЛГА и ПРОСТОТИЯ !! Ще дойдат свестни хора чужденци , които ще създадат истинско общество , докато на нас ДПС още ще ни дава по 20 лв. да гласуваме - СРАМ за историята и дедите ни !!

42

Анонимен

преди 2 години

Има ли деца?

41

Demonaz

преди 2 години

Разтреперих се и пускам сълза от умиление. До кога ще ни занимавате с талибански неволи? Дали в афганистан или друга подобна държава са загрижени за нас??? Заради нея да приемам и цялата и рода от братчеди 50 броя ли ? Няма ни трогнете. Народа ми е по-скъп от тея.

40

Анонимен

преди 2 години

До 43 - Ти си жалко, гнусно и слаби същество.

39

Анонимен

преди 2 години

Жена пилот съм виждал само веднъж, дори беше учебно......хахахаха :))) Да управляваш машина да лети в небето, требва да си психически стабилен, колкото и техника и компютри да имаш до теб, това е предимството на мъжете, че поемат рискове :))) Жените искат сигурност, те са по земни от нас, всъщност като се замисля, те ни избират, не ние :))

38

гошо тъпото.

преди 2 години

БРАВО НА ДЕВОЙЧЕТО ДА СЕ НАЗНАЧИ ЗА ЛИЧЕН ПИЛОТ НА БОКО

37

Васко

преди 2 години

Прекрасна е. Искам да си я взема вкъщи и да ми праеи хеликоптери. Много е симпатична.

36

ВЪПРОС

преди 2 години

Тази жена лъже като дърт ром - ако имаше документ за Пилот на Самолет щеше да има работа навсякъде по света .Както и Лекар с Диплома .

35

ДО 38

преди 2 години

Вземи я у вас - да ти вдига самолета .

34

kkkk

преди 2 години

дайте и статут ,това е нормален човек със всичките му мечти

33

ВЪПРОС

преди 2 години

В България има бежанци с квалификации които трябва да ползваме - имаме Жена Пилот на Боинг 747 на 23 години , имаме Неврохирурзи на 17 години , даже имаме Ядрени и Електроинженери на 16 години .Тези хора са от Ирак , Афганистан , Сомалия и са завършили местни Университети .

32

Спокоен

преди 2 години

За пилот на граждански самолет май се квалифицираш около 10-на години. Та с тия нейни 23 години девойчето май послъгва яко. Ама то за боята им не е нещо неочаквано.

31

Анонимен

преди 2 години

Пърси ли като ябокарски конь питам?

30

Damm

преди 2 години

Направете я пилот в отряд 28, качетя цялата *** на боко, бекапето, дпсто и другите утаики и от там тя знае какво да прави.

29

Анонимен

преди 2 години

Била е навън и затова изглежда така. Афган не може да се интегрира тя е някаква частица.То турците толкова гд в Германия не могат както и нашите помаци та тея ли?

28

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази жена пилот е за пример - на 12 години е изкарала курсове за Пилот и на 20 кара самолет .Трябва да служи за пример .Ислямистите се славят с лъжите си .

27

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше статия за липсата на пилоти? Случайно? Яко пропаганда и пречупване на плиткия мозък на народа. Утре очаквайте статия за лекар от Кабул и после привмането на 10000 талибани в нашата държава. България за Българите.