11

123

преди 2 години

СЗО е под контрола на Сатаниста от Ватикана.

10

Анонимен

преди 2 години

Какви права? Какви 5 лева? Очаквам скоро тези които не искат или немогат да се ваксинират (заболявания или скоро-прекарали например) да бъдат замервани, по улицата, с камъни.Масова истерия; мракобесие; всякакви псевдо-научни статистики, с които уж "управляват" нещо; средновековно насилие на уплашеното стадо...Проблемът е че толкова много сървайваристи са се инвестирали в този разказ, че вече нищо неможе да им докаже, че не е толкова просто всички да се боднем и да заживеем без ковида.

9

мееметчу

преди 2 години

Късну е, чадоо.., изтървахте Джина от бутилката!!! На хоризонтъ вече съ е показала Диктатурата или.. Революцията!? Не е много ясну още, мъ скору шъ съ разбере...

8

до х9

преди 2 години

Не разбра ли, че 90% от двукраките в България са просто парче безполезно месо. Тия от Икономическия форум, СЗО и Комитет 300 го знаят и затова го правят. Догодина ще падат трупове по улиците като пънове. Затова е туй неистово припиране.

7

Анонимен

преди 2 години

Сегрегация форма на терор унижение и расизъм под една или друга форма винаги ще има незявисимо как е маскирано кято справедливост правда закон изискване и тн.Всичко е един и същи ш и т

6

x

преди 2 години

Днес пред Технополис: тия дето нямаме сертификат ни текат сополите отвън на студа, а богопомазаните с хартийката влизат. Сегреция братче. До кога ще ги търпим, бре?

5

АнонимеН

преди 2 години

СЗО ВСЕКИ ДЕН ГО ИГРАЯТ НА ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ!! ЕДИНЯ ДЕН ОБЯВЯВАТ ДА ИМА СТРОГИ ЛОКДАУНИ! НА ДРУГИЯ ДЕН СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ В ЛОКДАУНИТЕ :D СЗО СА ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!

4

Анонимен

преди 2 години

Дори пропагандиращото експерименталните течности СЗО се втрещи от действията на австрийско-унгарските фашисти.

3

x

преди 2 години

Въобще не им пука за човешките права, ама се праят....

2

Асан

преди 2 години

Етиопец Гебрейсус, сега Фадела Шаиб... Има ли изобщо бели там :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Да се смееш ли да плачеш ли