162

нн

преди 2 години

ПП се появиха в политиката от нищото. ИТН са същите. Кризата започна от Президента и БСП преди година и скоро няма да утихне. Избраниците им нямат политически опит и знания за тези неща. Този път Правителство ще съставят, но трябва да се учат в движение. Тези хора ще коват закони, ще управляват кризите, ще ни водят към по-добро. Огромни съмнения, че ще се справят и ще успеят. Политическата криза скоро няма да бъде овладяна, и с Праветелство ще я има.

161

Време за промяна

преди 2 години

Този път ще трябва да направят правителство. Стига избори, време е за работа.

160

анонимен

преди 2 години

Христо Иванов е експерт?! Боже пази България!

159

Анонимен

преди 2 години

Я ми за дпс ли бря )

158

коментар

преди 2 години

УТРЕ СЕ ГЛАСУВА ЗА МИР И СПОКОЙСТВИЕ! КОЙ ЛУД ЩЕ ГЛАСУВА ЗА РАДЕФ !ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ИЗМАМНИЦИ НОТРАПЕНО ОТ ЗЕЛЕН ЧОРАП!

157

СМЕХ...

преди 2 години

ЕЙЙЙЙ...МНОГО ТОЧКИ ---АМА ПАРИТЕ СА МАЛКО.......ТОВА ЛИ Е "ПРОМЯНАТА??!

156

тежко ви

преди 2 години

Лелеее, тия ли хубавци ще ни управляват? Киро лъжеца, Асен крадеца, Ристьо дългоноско, Наско- ген. Гном. Киро е простоват, Асен ще го преметне без да се усети, Дългоноско няма един ден трудов страж и е с отнети права на адвокат.

155

анонимен

преди 2 години

За целокупния български народ ще се прожектира филма "Пир по време на чума".

154

Към 190

преди 2 години

Сега правителство ще има. Отново на задкулисието зад ББ заедно със задкулисието на ДПС и ДБ които са същото. ГЕРБ и ДПС ще помагат с каквото могат. БСП ще бъде тотално изчегъртана и разпарчетосана благодарение на Радев. Той успешно заблуждава русофилите дори с риск от международни скандали, но дългсрочната цел е България да се изчисти от русофилството.

153

Към 190

преди 2 години

Затова задкулисието около Бойко му инсталира на Радев Харвардското дуо. Сега - като стана втори Боко каза, че са му изписали вежди, демек сложили са новите ББ и ЦвЦв да правят правителство. Веднага се видя, че политиките които планират да следват са точно политиките, които трябваше Боко да изпълнява но не успяваше, заради Патриотите, БСП и най вече защото хората бяха уморени и разочаровани от него и му нямаха доверие.

152

Анонимен

преди 2 години

ПОЛИТИЧЕСКИ УЪРКОШОП- А ИНФЛАЦИЯТА НАПОМНЯ ЗА 2009Г ТЯ ИЗЯДЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- БЛАГОДАРЕТЕ НА РАДЕВАТА ХУНТА А СЪЩО И НА КОСТИНБРОДСКА, ХАДЖИПРАШКОВ, ОНИЯ С БЕСИЛКИТЕ И КОВЧЕЗИТЕ...Е ЗАГРОБИХА НИ И ПАК СИ ГИ ИЗБИРАМЕ.

151

Прогнозата

преди 2 години

Като направиха Радев и Божков лятото възстанието задкулисието се постресна. Освен това не важаха да наложат локдауни и ваксинации. Явно Боко беше загубил харизма и лустро и го пратиха да обикаля с жипката. Първи се усетиха от ДПС и си направиха сламен човек Слафчо. Затова Боко много не се впечатли и му даваше депутати на ишлеме. Обаче ДПС реши да си урежда свои интереси като безброй секци в Турция, машини и т.н.

150

анонимен

преди 2 години

Порно сериалът продължава.

149

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Трифонов,нали обеща да не се коалираш с нигого? Нали обеща да няма взимане- даване с БСП? Нали обвинихте Кирчо в нарушаване на конституцията? Е, СЕГА КАКВО? ПРАЗНИ приказки ли бяха това? Трифонов, КОГО ЛЪЖЕШ?????

148

Анонимен

преди 2 години

най-обичам да се сравняват двойкаджии с тройкаджии. ово е стандарт експертен, рекли сърбите.

147

Анонимен

преди 2 години

1) Клякаме за Македония2) Еврррозона3) Зеелена сделка4) Квоти за миииигранти5) Задълж вакШини6) Още трри моорета и натовски учения7) Истамб коннвенция

146

Анонимен

преди 2 години

революцията изяде децата си. както винаги. но очевидно сред "вагоните книги" на нашите борци за промяна няма книги по история. или те имат вагони с книги, които изобщо не са прочели.

145

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

ХА ХА .Ще направим коалиция и с БСП. Само да сме на власт, а за министри ще включим: Пацо Шнорхела, Илиев Плагиата, БАБА МИКА, Станев със скъсаните кюлоти и Ванката Синоптика!!!! НАЛИ ВИ ОБЕЩАХ ПРОМЯНА??? ЕТО Я ...............

144

Само питаме:

преди 2 години

ЕКСПЕРТИ, КАТО КАЦАРОВ, ЛИ..... ХАХАХААА....ГРАНД МЕРСИ..!!!!!

143

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ИМА ЧАЛГА КАБИНЕТ С МОШЕННИЦИ