17

От уикито

преди 2 години

До ДианаНароден комисар нарком е лице, влизащо в състава на правителството и оглавяващо определен народен комисариат наркомат централен орган на държавното управление, отговарящ за определена сфера от дейността на държавата.Първият съвет на народните комисари е създаден на 26 октомври 1917г.след завземането на властта в Съветска Русия.Общосъюзните наркомати осъществяват властта си чрез свои пълномощници, а обединените чрез съответните наркомати на съюзните републики

16

Диана

преди 2 години

За какво ли е идвал еврокомисаря по вътрешния пазар у нас? Не вярвам, че причината за това е "добрата" работа на Янев...Янев не е направил нищо добро за вътрешния пазар на ЕС! Да не говорим за страната с кризите и проблемите, които ни завещава...Но е хубаво, че човек като Бретон говори в положителен тон за страната - вероятно би могло да настъпят положителни промени с нашия външен поазар в ЕС...Дал Бог!

15

Явно ще има

преди 2 години

Опити нови да въведат задължителна имунизация на всички от деца до възрастни. Не случайно Бретон плаши хората с нов Български вариант на вируса, ако незабавно не се ваксинираме масово. Европейска политика да паднем да колене и да изпълняваме.

14

И тоя

преди 2 години

размахва юмрук като Радефф.Ротфронт! Нали?!

13

Анонимен

преди 2 години

Ми имай го и ти бре 15 сти! Ама явно си голо теме! -:)))

12

вер

преди 2 години

sre

11

абе

преди 2 години

а тоя бретон знае ли че това което му е казал янЕФ са само думи ?, на практика личното правителство на фигуранта нищо не са направили ,освен уволнения и назначения .

10

Помнещ

преди 2 години

Ето че и в Европа признаха служебният ни министър председател а само в България Тези които са твърдо ядро към нечия партия Не го признаха!-:(( Е какво да кажем повече?

9

,,разплетен дамаджан

преди 2 години

Се получава след като Бретона бръкне във контакта и усети тръпката !

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли не хванал самолета?!!

7

Анонимен

преди 2 години

Туй сега мъж ли е, жена ли или е?

6

Анонимен

преди 2 години

Машинките за постригване са по 10лв. на битака. Оригинални.И не ти искат сертификат.

5

Анонимен

преди 2 години

Бретон е благодарил за това, че не сме съвзели икономикара си и че продължаваме да внасяме стоки 2ра, 3та, 4та ръка на двойни цени! Те медал трябва да му дадат, че Служебните се грижат за просперитета и благоденствието на европейците, с цената дори на лишения на собствения им народ! "Поздравления", г-н Янев!

4

Аха

преди 2 години

За значителното намаляване на броя на годните за емигриране на запад българи ли ?

3

Анонимен

преди 2 години

ПОЗДРАВИ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА. БРЕТОН СЕ СРЕЩА С БОРИСОВ

2

Анонимен

преди 2 години

Тоз мяза на една лелка от блока

1

Бакенбарда

преди 2 години

Демек значи "наште" са се надупили пак за нещо , позор. В неделя да прекратим тоз цирк до някъде