66

Анонимен

преди 2 години

Това подхвърляне на пари на Иванчева е отработено ченгесарско упражнение. Подхвърлят пари или наркотици. Но на кмет наркотици няма как да подхвърлиш. Яко беше ги настъпила. Ако конституцията забраняваше двойно гражданство за кметовете, щеше да се окаже канадка.

65

Анонимен

преди 2 години

В белите държави, когато подсъдим или затворничка роди социалните служби веднага се задействат, още повече когато детето няма баща/майка.

64

Мари

преди 2 години

А тези които я натопиха, какво ще стане? Питам аз, ненакани ли ще останат?

63

Госта

преди 2 години

До ГостВсеки има право да бъде щастлив, независимо кога! Да са живи и здрави!

62

Гост

преди 2 години

Не 40, на 48 е. Страшно безотговорно, но не си дава сметка. Обрича го да е или бедно, или изпуснато дете, или сирак не дай боже, или и трите... Да имаше баща разбирам, но няма, избран е по каталог, тя си го разказа.

61

Анонимен

преди 2 години

Вероятността да заченеш с инвитро и да родиш на 40 и нагоре е към 5 процента. Късмет... Крадла

60

Анонимен

преди 2 години

*** дърта с белезници, с ученическо костюмче що е то? Отговор: кметица над четиресетака. Дано не са и останали много пари, ама все има нещо скътано. Ех, измъкна се. Направи инвитро и се измъкна от затвора.

59

Анонимен

преди 2 години

Е й?

58

Анонимен

преди 2 години

Новата баба цола Да е живо и здраво детето

57

Дедо

преди 2 години

Да е живо и здраво детенцетоАма някой ден ще порасне и ще разбере че се е появило на тоя свят единствено майка му да не влезе в Сливенския....

56

Анонимен

преди 2 години

Сми да момче ще роди нали е една от нас грозните не е плеймейтка!

55

Аз

преди 2 години

Много бързо родиНаистина ли 36654

54

Хор

преди 2 години

Честито Деси!

53

ЧЕСТИТ СИН,

преди 2 години

Иванчева!Бъдете здрави, щастливи, успешни МАЙКА и СИН!ВЕЛИКА РАДОСТ и ЩАСТИЕ!СПОМНЯМ си.

52

Яка новина

преди 2 години

Стоях си в къщи на компютъра,чудех се какво да правя и изведнъж:Някаква родила.А-а,тя била новата Цола Драгойчева,заченала от надзирателя за да отърве смъртната присъда.И прясно родилата госпожа уреди работата-хем ще си гледа у дома детето(не в затвора като Цола,времената сега са хуманни),хем присъдата и ще тече.Александре,я провери някой бандит в затвора има ли пробеми с простатата или с хемороидите и да ни информираш.че изпитваме дефицит от информация за псевдовипове.

51

Аз

преди 2 години

И какво като е забременяла ин витро. Всички 40 годишни ни чака това предполагам. А дали е от донор, си е също нейна работа. Жената иска да има дете. Гони 50-те дори. После ревете, че нямало деца в България. Ето ви една мотивирана жена, която иска да роди дете и го е родила. Айде да си изливате злобата по други теми и на друго място.......

50

Анонимен

преди 2 години

Честито!

49

Анонимен

преди 2 години

Бащата, Епруветка ли се казва?

48

Ленин в Полша

преди 2 години

Кой казваше, че в страните от ЕС няма политически затворници?

47

do Александър Попов

преди 2 години

Моля да коригирате "след като бе заловена с подкуп и повдигнаха обвинения към нея." на "след като ѝ бяха повдигнати обвинения поради ПОДОЗРЕНИЯ за подкуп"За протокола и ако си направите труда да прочете материала по темата Иванчева ще разберете, че де факто Иванчева никога НЕ СЕ доказа или НЕ беше хваната с подкуп. ФАКТ!М.Карбовски намекваше неколкократно в негови репортажи за незнайно изчезналите СРС-та със запис от разговор Иванчева-Фандк(ова), когато ножа опря до кокала на г-жа Фандък(ова).