137

Анонимен

преди 6 месеца

До Краси.....С другото съм съгласен, но не и с това:"Тогава в чужбина учеха само деца на номенклатурата на БКП."! Учих в чужбина, при това на средства на родителите ми, които не бяха номенклатурни кадри и живееха в лишения! Познавам десетки студенти от най-различен произход и различни прослойки и НИТО ЕДИН от семейство номенклатурщици! Всъщност, не - бегло познавах дъщерята на Валтер Улбрихт, която живееше в обикновено общежитие. Бая яка номенклатура!

136

Анонимен

преди 6 месеца

радев в атака срещу Герджиков. Ако не може рАдев да спечели честно то и полицията ще му помага. Радев е новия Пиночет

135

Анонимен

преди 6 месеца

Докато са там да проверят и продажбата на изпити и дипломи

134

Анонимен

преди 6 месеца

Позорно е избори да се печелят с подобни тоталитарни прийоми. Това не е каква да е полицейщина, а ангажиране на държавен апарат в политически репресии.

133

Анонимен

преди 6 месеца

Зад паравана на "университетската автономност" си правят каквото искат тези бок луци корупция и нищоправене до шия

132

Анонимен

преди 6 месеца

А когато Конституционния съд, дето е с назначени и от Радев, и от "протесните"партии съдии ЕДИНОДУШНО реши в срок, че Кирчо е нарушил Конституцията, ревахте като коза за пръч, че било предизборна манипулация на "статуквото"? Точно сега трябваше да се ЗАПОЧНЕ пеоверка, когато нито има време за обжалване, нито за реакция! Ако сега точно не се извърши ще избяга нещо? Промяна или Подмяна? Гнус със сигурност!

131

Тръмп

преди 6 месеца

Останах с убеждението че Герджиков ще гласува в неделя за Радев.

130

Анонимен

преди 6 месеца

До по Мартин Нимьолер.....Кои лекари, Мартинчо? Тези, за които пише на плочата на стената на Първа градска от страната на "Раковска" ли? "...от 1944 до 1989 г..."? Направено от БЛС и платено с мои пари! Аз съм готов да платя още една плоча с имената на "убитите лекари"! Негодниците от ръководството на БЛС можеха да купят кувьози или нещо друго, наместо да се занимават с подли ЛЪЖИ! Някои се питат защо здравеопазването ни е на това дередже...

129

Анонимен

преди 6 месеца

Чашата преля! Независимо какво ще се случи в неделя, Радев никога няма да бъде моя президент. Презирам го.

128

До Краси

преди 6 месеца

Краси,Краси..ако знаеш какво си пра*е! Голям биограф се извъди, от канцеларията на Рашков ли ти съобщиха това или го съчини от снощи до сутринта? Дай Му Боже повече такива "будни граждани" на Радев!

127

FakeNews

преди 6 месеца

Питали Радио Ереван -Какво е общото между Кирил Рашков и Бойко РашковРадио Ереван отговорило- Бойко Рашков като Кирил Рашков непрекъснато забърква ментета и прави *** ...

126

Анонимен

преди 6 месеца

До МОЛБАКажи нещо за ремонтите и обзавеждането на резиденцията на президента? За тоалетите на бившата му секретарка? За ползването на НСО като таксиметрова служба и лични цели например посещение на събора на родното село на служебния премиер? Или предизборната кампания на самия президент? От къде са парите за скъпата реклама на президента? Това ни интересува.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Радевщина, наглост и безочие. Добре дошли обратно в комунизма където всички са равни ама от ДС са по-равни от другите. Президент на омразата издигнат от 23 агенти на ДС. Срам за България.

124

Чума червена

преди 6 месеца

До АРЕСТУВАЙТЕ АНАСТАС 12-те *** дали го арестува вече или си брои...имотите?!?

123

Анонимен

преди 6 месеца

Демокрацията и Промяната победиха и започнаха ревизия! А наивника Борисов как не се сети да свърши същото със Станишев,а 12 години оправяше бакиите на Тройната коалиция на юнашко доверие?Ревизии трябват... И всяка седмица държавни заеми, му е майката!

122

Краси

преди 6 месеца

Герджиков произхожда от семейство на членове на БКП, които са го уредили да учи в ГДР, в Хумболтовия университет. Тогава в чужбина учеха само деца на номенклатурата на БКП. И много ми е забавно ,когато такива като него и Бойчето наричат другите комунисти.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Точно преди изборите по"сигнал"проверка в университетите! Ще има обосновано предположеия в деня на размисъл без докзателства. И после ни лук яли, ни лук мерисали. Този филм го гледахме няколко пъти. Знаем краят. Чашков, смени сценария, или още има ххухавели дето се хващат?

120

Анонимен

преди 6 месеца

Тези проверки по нареждане на диктатора ли са?

119

Robinzon

преди 6 месеца

Аиде почна се по комунистически.От другата седмица ще върнат и мосфилм в петък.

118

Чоко

преди 6 месеца

Отвратителна полицейщина. Това го нямаше и при бай Тошо.