127

Анонимен

преди 2 години

радев в атака срещу Герджиков. Ако не може рАдев да спечели честно то и полицията ще му помага. Радев е новия Пиночет

126

Анонимен

преди 2 години

Докато са там да проверят и продажбата на изпити и дипломи

125

Анонимен

преди 2 години

Позорно е избори да се печелят с подобни тоталитарни прийоми. Това не е каква да е полицейщина, а ангажиране на държавен апарат в политически репресии.

124

Анонимен

преди 2 години

Зад паравана на "университетската автономност" си правят каквото искат тези бок луци корупция и нищоправене до шия

123

Анонимен

преди 2 години

А когато Конституционния съд, дето е с назначени и от Радев, и от "протесните"партии съдии ЕДИНОДУШНО реши в срок, че Кирчо е нарушил Конституцията, ревахте като коза за пръч, че било предизборна манипулация на "статуквото"? Точно сега трябваше да се ЗАПОЧНЕ пеоверка, когато нито има време за обжалване, нито за реакция! Ако сега точно не се извърши ще избяга нещо? Промяна или Подмяна? Гнус със сигурност!

122

Тръмп

преди 2 години

Останах с убеждението че Герджиков ще гласува в неделя за Радев.

121

Анонимен

преди 2 години

До по Мартин Нимьолер.....Кои лекари, Мартинчо? Тези, за които пише на плочата на стената на Първа градска от страната на "Раковска" ли? "...от 1944 до 1989 г..."? Направено от БЛС и платено с мои пари! Аз съм готов да платя още една плоча с имената на "убитите лекари"! Негодниците от ръководството на БЛС можеха да купят кувьози или нещо друго, наместо да се занимават с подли ЛЪЖИ! Някои се питат защо здравеопазването ни е на това дередже...

120

Анонимен

преди 2 години

Чашата преля! Независимо какво ще се случи в неделя, Радев никога няма да бъде моя президент. Презирам го.

119

До Краси

преди 2 години

Краси,Краси..ако знаеш какво си пра*е! Голям биограф се извъди, от канцеларията на Рашков ли ти съобщиха това или го съчини от снощи до сутринта? Дай Му Боже повече такива "будни граждани" на Радев!

118

FakeNews

преди 2 години

Питали Радио Ереван -Какво е общото между Кирил Рашков и Бойко РашковРадио Ереван отговорило- Бойко Рашков като Кирил Рашков непрекъснато забърква ментета и прави *** ...

117

Анонимен

преди 2 години

До МОЛБАКажи нещо за ремонтите и обзавеждането на резиденцията на президента? За тоалетите на бившата му секретарка? За ползването на НСО като таксиметрова служба и лични цели например посещение на събора на родното село на служебния премиер? Или предизборната кампания на самия президент? От къде са парите за скъпата реклама на президента? Това ни интересува.

116

Анонимен

преди 2 години

Радевщина, наглост и безочие. Добре дошли обратно в комунизма където всички са равни ама от ДС са по-равни от другите. Президент на омразата издигнат от 23 агенти на ДС. Срам за България.

115

Чума червена

преди 2 години

До АРЕСТУВАЙТЕ АНАСТАС 12-те *** дали го арестува вече или си брои...имотите?!?

114

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията и Промяната победиха и започнаха ревизия! А наивника Борисов как не се сети да свърши същото със Станишев,а 12 години оправяше бакиите на Тройната коалиция на юнашко доверие?Ревизии трябват... И всяка седмица държавни заеми, му е майката!

113

Краси

преди 2 години

Герджиков произхожда от семейство на членове на БКП, които са го уредили да учи в ГДР, в Хумболтовия университет. Тогава в чужбина учеха само деца на номенклатурата на БКП. И много ми е забавно ,когато такива като него и Бойчето наричат другите комунисти.

112

Анонимен

преди 2 години

Точно преди изборите по"сигнал"проверка в университетите! Ще има обосновано предположеия в деня на размисъл без докзателства. И после ни лук яли, ни лук мерисали. Този филм го гледахме няколко пъти. Знаем краят. Чашков, смени сценария, или още има ххухавели дето се хващат?

111

Анонимен

преди 2 години

Тези проверки по нареждане на диктатора ли са?

110

Robinzon

преди 2 години

Аиде почна се по комунистически.От другата седмица ще върнат и мосфилм в петък.

109

Чоко

преди 2 години

Отвратителна полицейщина. Това го нямаше и при бай Тошо.

108

МОЛБА

преди 2 години

Моля проверете и средствата които Герджиков отделя всекидневно за скъпия си маникюр и за също толкова скъпото дискретно и елегантно червило. Ако прибавим и пудра, грим, маски и масажи, ще се получи една стряскаща българския пенсионер сума. Скъпите чорапогащници и характера на масажите, не ги коментирам