147

Анонимен

преди 2 години

164 искаш да кажеш, че така наречената фалшива "демокрация" е блато, резерват за мошенници, за необезпокоявано крадене, далавери и безнаказани безобразия? Това ли ни казваш, дай поясни, отдавна не съм имал възможност да ми раздаде акъл такъв разбирач, като тебе.

146

Да сте

преди 2 години

очаквали нещо друго? КомунизъмЪт е символ на репресии! Милиционерщина в действие! Радев, Радееев, не си никакъв летец, ами си едно най-елементарно ЗКПЧ!

145

Анонимен

преди 2 години

Няма факултет на СУ, в който да няма черна каса. След Ректората да влизат във факултетите. Навсякъде е мазало от измами и кражби!

144

Анонимен

преди 2 години

Специално в Софийския университет всичко е построено на постоянна и от десетилетия корупция. Крайно време беше някой да се заеме с тях. Далаверите с общежитията са само върха на айсберга.

143

Анонимен

преди 2 години

До 155А избирателите на герПджиков от маа..лите не отидоха да гласуват че не могат да се оправят с машините,

142

Анонимен

преди 2 години

След като загуби изборите в неделя Герджиков щял да се запише доброволец и да се бори с оръжие в ръка срещу руските окупатори на Крим.

141

Анонимен

преди 2 години

Ехеее ... потресаващо! Мислех, че няма да доживея да видя някой да бръкне в това корупционно котило в тези университети и да им потърси сметка. Браво! Да не спират с разследването! Там такива чудеса могат да изровят, че да шашнат населението.

140

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

Мръсни студентчета, за Герджиков ще ми гласувате а? Книги ще ми четете а? Бой сега с палките и нека им стъпят с военния ботуш на хилавите вратлета. Евала Бойко Рашков велик си признах те.

139

Анонимен

преди 2 години

Покрадват хората, кво да прайш...

138

сбирщок

преди 2 години

Избирателите на Радев са от най-ниските нива на обществото.

137

Радеф е провал

преди 2 години

Радев е срам за България и заслужава да отиде в кофата на историята.

136

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

С ГОЛ Г. Ъ-З ТАРАЛЕЖ ХО ХО ХО

135

Анонимен

преди 2 години

То пък едни едни университети и едни студенти. Важното е сега всеки да запише вишу, а че няма работа за хилядите "специалисти" дето бълват тези университети и така или иначе ще работят като барманчета и сервитьорчета, това на никой не му дреме.

134

ГеЙДЖорЛИНА

преди 2 години

"Професор" Герджиков показа скованост , лицемерие и хомосесексуални способности за сношение. Радев показа грамотност , позитивизам, лидерски и позитивни ка4ества. Изберете сами.

133

СТУДЕНТСКИ ГРАД

преди 2 години

90 МИЛИОНА.Студентски град щеше да е Ориндж каунти за тия пари.Ходили ли сте в Стедунтски град при така наречените общежития.ГЕТО.Нищо не е пипнато а на малкото започнати е паднала изолацията от ветровете.Сега ще се окаже пак, че взелите парите са умрели от КОВИД.

132

Е, па...

преди 2 години

В такъв случай, страхотна излагация на кандидат - президента Герджиков. И да не знае за какво точно проверяват именно университета, който ръководи.... Меко казано е нелепо. Или още по - лошо - знае, но умишлено заблуждава аудиторията, защото е наясно, че много хора ще гледат дебата. Ей, отвратителна работа!

131

Анонимен

преди 2 години

РАШКОВ ДА НЕ ТЪРСИ ПРОФЕСОРСКИЯ ТРУД НА ОНОВА ММЕКОТЕЛО "АКАДЕМИКА" МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО? ГОЛЕМО ТЪРСЕНЕ ЩЕ ПАДА..

130

Алекс

преди 2 години

Герджиков добре се вписва в ГЕРБ.Бързо се научи да лъже.

129

Анонимен

преди 2 години

Спомням си как по време на протестите погнаха Хиполенд с проверки и разни като Манолова заподскачаха,че това е репресия. И как ни чакат по-добри дни с новите управляващи. И сега новите правят същите неща. Не виждам да са с нещо по-различни

128

Анонимен

преди 2 години

До Краси.....С другото съм съгласен, но не и с това:"Тогава в чужбина учеха само деца на номенклатурата на БКП."! Учих в чужбина, при това на средства на родителите ми, които не бяха номенклатурни кадри и живееха в лишения! Познавам десетки студенти от най-различен произход и различни прослойки и НИТО ЕДИН от семейство номенклатурщици! Всъщност, не - бегло познавах дъщерята на Валтер Улбрихт, която живееше в обикновено общежитие. Бая яка номенклатура!