213

Анонимен

преди 2 години

Aма другарке, хората от вашия и на ИТН, ДБ, ИБГНИ електорат не са прикрепени с белезници към посочените партии, включително вашата. Преценяват, че в БСП непрекъснато се води борба межчду лидерка и опозицията, че БСП няма позитивна перспектива или че др.Нинова започва интриги/подмолна война срещу Радев, а на него президентът му харесва, не Нинова и отива в пропрезидентската партия. Радев да не е пазвантин на КН?

212

Анонимен

преди 2 години

Е, ще се реваншира, като набута комунисти от БСП, във власта. А Славчо нагаждачът, твърдеше, че с БСП няма, да прави правителство. О, лъжи, о, нрави!

211

Анонимен

преди 2 години

Нинов и Радев са навързани като свински черва, толкова сте зле и мършаляците се подкрепят доволни

210

Анонимен

преди 2 години

След като познавам поименно голямата част от членовете на БСП все още се учудвам, че тази партия е в парламента, а не вкупом при бсй Ставри т.е. в затвора? А за Нинова/Импексова отношението ми може да го снемете от названието, което ползвам за нея! България трябваше да направи лустрация както много от предишните соц. държави и бившите комунисти - отнася се и за Борисов - не трябваше да бъдат близо до власт! Това е което все още пречи на тази страна! Вижте примерите с Чехия, Словакия, Унгария или

209

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Радева, вие и лидерите на т.нар. протестни партии, същото се отнася и за ДПС и ГЕРБ, смятате членовете на вашите партии за крепостни селяни. А те имат мозък и се събудиха, могат да съобразяват и първииятжрефлекс им беше да напуснат БСП, ИТН, ДБ, ИБГНИ. Скоро това ще направят и членовете на ГЕРБ и на протурската партия ДПС.Като не искате вие да подадете оставка, хората ще ви напускат и ще станете генерали без армия. Вече разбрахте този факт, но разчитате на 80% будали.По-малко са вече.

208

ааааааааааааау

преди 2 години

Каквото и да си говорим - президент ще стане който каже Мустафата. Ама не онзи от депесето. ОнАзи на Козяк.

207

Анонимен

преди 2 години

Каква я крояхте с Радев, каква се получи? Предсрочни избори, сл.кабинет, 1 милион гласа, ритате Борисов и 4 години шапка на тояга, управлявате. Много криви сметки, ако и Радев народа го изрита нещата си отиват на място, вола като рови на гърба си го хвърля, че и вашата.

206

Анонимен

преди 2 години

Нинова,Нинова сега пак го поткрепете и на следващите избори БСП няма да съществува!!!!

205

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...КАКВИ "МЕЖДУ-МУТРЕНСКИ ВОЙНИ" ...КАКВА ТРАГЕДИЯ......ЕТО НЕЩО , КОЕТО НЕ МЕ ЗАСЯГА И ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ЗА НЕГО......УМИРАЙТЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО И .....НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙТЕ!!!!

204

Стоев

преди 2 години

Абе Нинова и ти като Борисов търсиш вината в другите."Огледайте"се в огледалото и може и да проумееш защо хората не гласуват за вас.

203

Анонимен

преди 2 години

Нинова, Нинова, ти изнесе на гръб този злобен и неблагодарен кариерист в президентството! Подлъгахте много хора, а те ви вярваха!

202

Anonimen

преди 2 години

Стига си плакала!! Статуквото/ БКП/ е запазено.

201

Анонимен

преди 2 години

Машините на Радев удариха тежко и БСП. За благодарност Нинова и БСП ще гласуват за Радев.

200

Пян_Гъ

преди 2 години

"Подкрепата на Радев за ПП удари БСП и други партии" -- Като се обърне колата, пътища много. Номерът беше да го кажеш поне седмица ПРЕДИ изборите, а не СЛЕД това, както и да призовеш БСП електората да не подкрепя Радев. Тогава щях да ти кажа ЕВАЛЛА нищо че си Импексова. Сега защо го казваш???

199

Сатана

преди 2 години

Пийни си студена вода и хапни си салатка от Либия,да не е попарена от чернобилската авария,К_О_Р_И_Ж_К_А си!

198

Анонимен

преди 2 години

БСП Е ПАРТИЯ КОЛКОТО ИДИЛ Е ДЪРЖАВА

197

ХЕРО МУСТАКАТАТА

преди 2 години

Я и вземете микрофона на тая...че ще ни обърка интересите!

196

Анонимен

преди 2 години

Между Бацо и Корнелия разлика няма. Затова години наред бяха добър тандем, играха заедно и забогатяха неприлично. Играта беше тя да смени Бацо и статуквото да си остане.

195

Krom

преди 2 години

До Анонимен 202 - не се прави на улав! Ясно ти е, че става въпрос за РСМ, а ако и това не схващаш верно си обратното на остър! А твоя "лИбимец" освен гаф с Турция, причини такъв и с Украйна, и с ЕС.

194

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!