7

сандо

преди 2 години

почне ли да се такова в другата дупка нещата стават сериозни - може да забременее и сте с 2та крака в капана. Затова - не сменяйте дупката и само в правилната !!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Който е сглупил веднъж да се остави да бъде изнуден да се ожени все пак има спасителен шанс-това е да се разведе ,въпреки всичките проблеми които произтичат от това .

5

Бял Мъж

преди 2 години

аз за Разведени не се Женя - може да се позабавлявам с тях някоя вечер, ако съм пил достатъчно, до това ми е червената линия, която не прекрачвам!

4

за пример

преди 2 години

Станете като президента раздавате държавни апартаменти не харчите за нищо и всички са щастливи.

3

Реалността унас

преди 2 години

В България развода е приравнен на някаква пълна трагедия. Иначе да не може да се понасяте, карате и биете, да ви слушат в другия блок скандалите е нещо нормално. В нормалните общества, когато нещата не вървят, хората си стискат ръцете и всеки търси своето щастие. Тук е: какво ще кажат нашите, на кого остава апартамента, ми колата, тъкмо смених маслото и филтрите? Едни дребни сметки и от двете страни, които крепят този свещен съюз. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

2

Радо

преди 2 години

За всички дори и най - грозни, дебели или злобни и нахални жени чакат по 20 - 30 НЕРЕЗА да ги ухажват и да се женят за тях. Затова БГ съвременничките станаха толкова нагли и безскрупулни.

1

ЦИНИК

преди 2 години

От ви тряаа съ жените изобщо бря ? Малко ора на днешну време имат щаслиф брак !