173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187 - Ами ето как - ще имаш средста за да оелееш, за инвестиция, за бизнес. А ако си инвалид без пари и някакви доходоносни умения, които можеш да прилагаш въпреки щетите, то ... лошо.

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181, и да ти платят ако станеш инвалид това как ще ти помогне? Има такива случаи на инвалидизирани хора. За починалите да не говорим, някой като почине го водят от ковид а не от ваксината. Проблема е че не се знае какво причинява сериозните странични ефекти при привидно здрави хора. Отделно производителя специално Пфайзер има клауза в договора която ги освобождава от всякаква отговорност. А този договор в голямата си част никъде не може да се види защото е тайна.

171

( '_' )

преди 2 години

Уважаеми , г-н министър , когато подтиквате хора да участват във фаза ЕКСПЕРИМЕНТ на определен медикамент, и на всичкото отгоре ги карате да поемат цялата отговорност безусловно,мисля че сте в голям грях.

170

Един дядо

преди 2 години

Ами как ще бъде,бе.Кацаров ?! Срещат ме твоите гавази на улицата и шат,забиват ми игла та ?! Или как ?!

169

Анонимен

преди 2 години

Значи ще може да се завеждат дела, ако някой умре от ваксината.

168

Пловдив

преди 2 години

Скоро въобще няма да се иска съгласие. Искаш, не искаш - под иглата. Фашизъм в чист вид майна....

167

Коцето

преди 2 години

ЗОМБИТАТА ВАКСАРИ знаят ли ,че е предложено и 100 на 100 ще бъде приета резолюция в ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ за създаване на ФОНД за жертвите и увредените хора след боцкане с ВАКСИ за К19 !?

166

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- Няма да каже, а и журналистите не смеят да попитат, защото и те имат разходи за покриване и си пазят хляба. Наистина е комично, цяла статия да напишат и да премълчат най-важното.

165

епидемиолог

преди 2 години

"Вече няма да се иска писмено съгласие за поставяне на ваксина"== Кацаров да не говори с недомлъвки, а ясно да каже. При това положене могат ли да бъдат осъдени, фармацевтичната компания, лекаря препоръчал ваксината и тези които принуждават насилствено хората да си вкарват това нещо в организма? Ако това нещо предизвика трайни увеждания или смърт.

164

Анонимен

преди 2 години

До MmAaHh Само да не започнат под строй да ни я слагат.

163

MmAaHh

преди 2 години

Tова с отпадането на информираното съгласие е психологическа уловка. Демек, щом не те карат да си поемеш сам отговорността за експерименталката, значи тя е напълно безопасна и е приравнена към нормалните ваксини. Жалкото е, че много хора ще се вържат на този евтин трик. Човек сам каквото си направи, никой друг не може да му го причини.

162

~

преди 2 години

Типичен костовист.

161

Анонимен

преди 2 години

Този е престъпник и заслужава въжето.

160

Анонимен

преди 2 години

На Рундю калинките перманентно погазват конституцията, никой български гражданин не може да участва в без неговото съгласи в медицински манипулации

159

Анонимен

преди 2 години

Поне да оставят по един чист, т.е. жив, родител, че няма кой да гледа детето.

158

Анонимен

преди 2 години

Кунчев може и да не е умрял, а само да се е разтресъл като Меркел. Или нещо подобно, та да не става за пред хора вече.

157

22222

преди 2 години

???????????????????????

156

Анонимен

преди 2 години

Масова евтаназия, редуцират "въглерода", но не ни казаха, че карбона това сме ние.

155

сад

преди 2 години

това как да го разбираме със съгласието? Кой носи отговорност, ако се получат усложнения в следствие на ваксинация държавата или фирмата производител? Договорила ли се е бърдажата с фирмата производител за отговрността и ако да е нужно да се изнесе това споразумение.

154

Анонимен

преди 2 години

Австрия въведе днес задължителна ваксинация за всички граждани. Чакаме същото навсякъде!