36

До "Гледах деба

преди 2 години

До Анонимен В статията става въпрос за цената на сиренето, а ти като си се запънал: чекмедже, та чекмедже! Предколедно на портмонето и хладиилника ти ще им е =продължително променливо= и много =РАДостно. Честито!

35

Споко!

преди 2 години

Радев и неговата ПП ще ни оправят!

34

НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙ...

преди 2 години

..УМИРАЙ ТРУДНО И БАВНО ......!

33

процедурно питане

преди 2 години

а дали са млечни "млечните продукти" ха ха х а ха ха

32

Анонимен

преди 2 години

Останаха само веригите . Сега го поемайте яко и дишайте под вода . :) Да не се оплаквате и производители и държавни служители .

31

Анонимен

преди 2 години

Моите млечни продукти са от Кравата. Цяло лято косих трева за да има сега през зимата сено за да ми дава мляко. Ръцете ми са целите в мазоли защото цяло лято копах садих поливах градината и сега имам зимнина. Свинкята е във фризера и месото съм осигурил. Независим съм от мутренските магазини. В началото на 90-те години се усетих че мутрите ни поведоха към изподнята. Тогава си купих къща и 2 декара двор на село. Купих животни и от мен остана работата за да не купувам това което купуват вие

30

Анонимен

преди 2 години

Капиталистически лоунг "Със зелен сертификат, към задължителен фалит". Честито!

29

морски

преди 2 години

До Дедо Напълно подкрепям!Купуваме от търновско, макар и трудно.

28

Дедо

преди 2 години

В млечните продукти НЯМА мляко!Взимайте сирена и кашкавал от баби по селата!В търновско е пълно.За два часа обход по селата и багажника е пълен с ИСТИНСКИ МЛЕЧНИ продукти.Може и некое био пиле да вземете!

27

А Крин чии е?

преди 2 години

Руски ли е, или?

26

Урааааа!

преди 2 години

Новият лозунг : "С чегъртане да повишим цените до техния връх !" " Днес 15 % - утре 30 % ! " Урааааааааа! Да живее другарят Радев ! Води ни , другарю ! Води ни към .....гробището!

25

Hehe

преди 2 години

Не купувайте като сте бедняци. Егати жалките оплаквачи.

24

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "Ако някое средно или голямо предприятие не работи с поне една от търговските вериги, то не може да се развива, то угасва.Те са окупирали пазара, не можеш да стигнеш до пазара, ако не работиш с тях", обяснява Михайлов.<> Това го направи ГЕРБ, а сега мутренските трoлове обвиняват служебното правителство и Радев за това.

23

Оптимист

преди 2 години

Повишавайте, повишавайте! Вече претръпнахме! Очакваме кога ще обявите национална катастрофа. Кротко чакаме, както се вижда.

22

Анонимен

преди 2 години

От както новите управляват всеки ден четем подобни статии....Стига бе !!!Само за поскъпване пише.За заплати и стандарт -никой,нищо...Айде,изчагърквайте още ,докато не умрете от глад.Неблагодарни ,кухи,еснафи !Рашков,Божков и Радев ви излъгаха с две снимки,сега си сърбайте попарата Нищо не сте видели още !

21

гоги

преди 2 години

като вярвате на мошеници , кой ви е крив . След 2-3 месеца ще има скърцане със зъби .

20

Анонимен

преди 2 години

Без да преувеличавам, сигурно не съм виждал стадо крави на поляните между селските пътчета от десетилетие и половина.... Като добавим и факта, че България е на първо място в ЕС по внос на мляко на прах и подобни отрови... "Млечни продукти"

19

Анонимен

преди 2 години

Днес вдигнаха хляба в Ловеч

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЕГАТИ "ОПОРКАТА"...../ ..то имало инфлация и у Европа , бе.../.....ЗА СЕЛСКИ БАЛЪЦИ!..ЕТО ЗАТОВА НЕ ГЛЕДАМ ТВ- ПРОСТОТИИ---СТРАХ МЕ Е ДА НЕ СИ СТРОША ТЕРЕВИЗОРА , ЩОТО Е СКЪП...

17

ЧЕСТИТО ГAHЬ0ВЦИ

преди 2 години

Промяната на радеф е факт!!!