25

Да бе!

преди 2 години

То миналата зима - нямаш нищо друго освен Ковид! Така че ако сега е 'по слаба' вълната - ще рече че да е Отрицателна!!! Некой доктор да ми обясни какво е отрицателна вълна...

24

Анонимен

преди 2 години

Доцент Глъмб не ти вярвам

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Споко. Чичо Бил дето пусна вируса, каза че ще премине страшното догодина. После чакайте Ковид-23 и нов модел ваксини."-----;Пич, не си разбрал правилно думите на чичко Били. Той каза, че пандемията ще свърши догодина, ОСВЕН ако не се появят, цитирам: "нови и по-опасни щамове". Разбирай нищо не приключва догодина, а точно обратното - ще се появят по-зверски бацили. Това в момента е само загрявката ми се струва.

22

ХП

преди 2 години

Сега е момента да се пие качествен Зелен чай с Домашен мед и сок от Един Лимон сутрин и вечер, и по две таблетки Турмерик (Куркума) сутрин!!!! Останалото е работа на имунитета ви! Ваксиниран съм (2 дози на Файзер)!!!!Вярвах на науката в медицината до 2021 г., но вече имам сериозни основания силно да се съмнявам в почтеноста й!!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Аз и против грип никога не съм се ваксинирал. Мангъров да се ваксинира! Той се е ваксинирал вече всъщност, лично го чух да казва.

20

Анонимен

преди 2 години

Сега като вкарат и грипната ваксина в зеления сертификат голямо бодене ще падне.

19

преди 2 години

Оптимистични резултати?

18

Анонимен

преди 2 години

Споко. Чичо Бил дето пусна вируса, каза че ще премине страшното догодина. После чакайте Ковид-23 и нов модел ваксини.

17

Анонимен

преди 2 години

"Грипа изчезна миналата година, както и всички други болести" - Това не е вярно. Семейството ми се срещна с грипни вируси няколко пъти тази година. Но Ковид вируса още не сме го хванали.

16

...

преди 2 години

Никога не съм се ваксинирал против грип, на 3-4 години го карам един път за по 2-3 дена ако взема мерки. Доста хора който си слагат са в болнични в пъти повече от мен. Ако имате добри хигиенни навици и се грижите за здравето си, няма да имате проблеми. За много хора дигиената е да си измият лицето сутрин и 1-2 пъти дневно ръцете, после имало вируси като короната.... скочете в океана, дори и да може да плувате, все някой акула ще ви вземе за храна...

15

Боцко

преди 2 години

Хаха. Така и така сте отишли да ви бодат, като отивате да се ваксинирате за Ковид, да не забравите да ви боцнат и за грип и за морбили и за тетанус ... Вкарайте си цяла торба вируси в организма.

14

Ken

преди 2 години

Тези хора си говорят без изобщо да мислят. Един казва, че сме били зле. Друг пък, че имаме оптимистични резултати. Не е ясно, какъв грип ще дойде, но да се ваксинираме. Срещу кой щам ? Или там с каквото е останало в складовете. Да го "офайдим". И как да вио вярваме после ? Уволняват професор, след три часа го връщат на работа.

13

Анонимен

преди 2 години

Прав си тлъста е. Без да искам то дадох минус.

12

Анонимен

преди 2 години

много тлъста е тая, да вземе да отслабне

11

Урсул фон дер Лайнен

преди 2 години

Доцент Гломб е 700 годишен женски вампир и затова знае всичко за грипа, ковида и ваксините. Негов първи приятел е женския вампир доцент Корсун на 765 години. Наскоро са нахапали доктор Бацелова и очакват трансформацията и в най-скоро време.

10

Анонимен

преди 2 години

Грип и тая година няма да има, пак ще пишем всичко Кромид. Инфарктите също ще намалеят, щото ще ги пушене починали от Кромид. Да не забравите да се набицкате с трета и четвърта игла.

9

MaйMyнaтa

преди 2 години

Така е. Моят ковид19 бие всички вируси, и се иэвинявам эа което

8

Анонимен

преди 2 години

Грипа изчезна миналата година, както и всички други болести ... всеки умира от Ковид ...

7

obi`am

преди 2 години

pica s mnogo luk

6

Анонимен

преди 2 години

Миналата година нямаше изобщо. :)