106

Анонимен

преди 2 години

Франсетата имат 76% ваксинирани с 2 дози и още 8% с една доза и за последните 2 седмици имат ежедневно нарастване на случаите. Тоя що не си трайка. При нас от 18 дни намалява броя на заразените при тях само расте. ЯЯЯЯЯЯЯ У ЛЕВО!

105

Бретон

преди 2 години

нямаш място тук,остави аборигените да се изчегъртат сами, естествен подбор

104

Бретончо

преди 2 години

Вземай си перчема и марш в еврогейския парламент! Тук такива като теб не виреят с тъпите си безплодни демагогски тезички! *** мухлясал!

103

Анонимен

преди 2 години

Снимката на този - лява китка в позиция "ох, муци" - казва всичко. Обаче ние сме за бой, че приемаме и допускаме този и такива като него евро-другарки, да ни спускат директивите и да ни "редят" управляващите, които си въобразяваме, че избираме.

102

Анонимен

преди 2 години

Тези номера с болните и починалите не минават. ПСР теста ще го сменят защото до сега не можеше да прави разлика между грип и короната, така излъгаха много хора че са заразени с корона. В болниците като им дадат ремдесивир повечето умират от чернодробна недостатъчност. Пандемията я започнаха в старческите домове с мидазолам.

101

Anonimen

преди 2 години

Ние сме по_добре без темпо!! С темпото си само ни опразват празните джобове

100

Анонимен

преди 2 години

г-н Бретон да не сте объркали държавата - "Бедствена ситуация: Коронавирусът вилнее с невиждана сила в Германия - Броят на новите случаи в страната расте стремително"

99

Анонимен

преди 2 години

"Но за съжаление българските приятели губят темпото в борбата с пандемията и тук има най-много смъртни случаи на глава от населението, а това е много голяма трагедия". Е как губи темпото ,като тук бройката на заразените започват да намалява а в Европа да се увеличава ??? И да беше дошъл преди пандемията ,тогава смъртността в България беше пак една от най-високите ,тогава защо не беше толкова загрижен ?

98

Анонимен

преди 2 години

България ще се окаже голям проблем за пропагандата на Европа, защото тук все повече хора без ваксина имат имунитет т.е. повече няма да боледуват и ще има все по-малко заразявани и умиращи, а във ваксинирана Европа ги чака такъв мор следващите години (и то не само от Ковид), че им е бедна фантазията. Как ще обясняват на зомбинираните опс ваксинираните си граждани, защо тук се справяме по-добре с пЛандемията, не е ясно. Винаги сме били трън в зад_ника на всяка империя и сега е същото с ЕС. Супер!!

97

Анонимен

преди 2 години

Догодина по същото време - Предстои тежка десета вълна на епидемията, затова е необходимо поставянето на тринадесета доза ваксина .

96

Анонимен

преди 2 години

Дърт еврогей ,духа супата гад

95

dakotabg

преди 2 години

Оправи си бретончето и се качвай на самолетчето,да се возиш!

94

Анонимен

преди 2 години

Скрий се ве миии..ш.000к!!!

93

Анонимен

преди 2 години

значи...като сме на дъното по ваксинации-идва комисар, а като сме на дъното ПО ДОХОДИ - идва мизе ри ята и НИКОЙ ОТ ЕС

92

Анонимен

преди 2 години

*** го кара леко, затова не се срещнал с тоя дедо.

91

ваксиниран

преди 2 години

Сериозно! Затова ли най-ваксинираните европейски държави в момента са с най-висок ръст на заболели, а болниците им препълнени? Нещо не се "връзва", би трябвало да е обратното, но не е!? Що тъй?????

90

Анонимен

преди 2 години

Хващай самолета!

89

Анонимен

преди 2 години

Тиерито да не се меси в българските работи. Аман от вируси.

88

Онзи

преди 2 години

Поредния соросиден д и б и л! А къде е Кунчев? За една 3та игла с некъв препарат питам.

87

До 88

преди 2 години

Прав си!За това масово в болниците пишат всичко умряло от ковид да качват бройките!Не сме държава с 200 млн населени долу горе се знаем.Кой от тук няма близък или роднина набута зорлем в ковид статистиката или уморен в болница?Имам познати(бедни хора),които са предлагани пари починали роднини да бъдат писани,че са умрели от ковид19