29

Анонимен

преди 2 години

Д-р Илиев не е много прав. Ако няма остър пик, тогава обикновено вълната на епидемията трае много по-дълго време и се заразяват и умират повече хора. По-правилното е да се каже, че задачата е пика да е по-нисък

28

Спазвайте дистанция

преди 2 години

Да се спазва дистанция да се забрани секса и забременяването по време на чумна епидемия. Децата ковидончета родени по време на епидемия това са слуги на дявола и антихриста.

27

Еврокомисар

преди 2 години

Еврокомисар Бретон предупреди, че България може да се превърне в източник на нов вариант на COVID-19. Български вариант / щам на Ковид. ***-Ковид 2020 г.

26

Ха така

преди 2 години

Как да спре тези БЕЗУМНИ брътвежи защото спре ли спират и паричките

25

В.

преди 2 години

Първо ако има ограничения, те не трябва да водят до разделение на ваксинирани и не-ваксинирани.Второ всяко ограничение трябва да се въвежда след анализ на резултатите от предни такива.Трето всяко ограничение трябва предварително да има поставено условие и срок за отпадането му.Четвърто от досега въвеждани ограничения е видно че ги налагат корумпирани и безотговорни хора. Не напразно ограниченията се налагат от разни административни командири, които нямат никаква разписана отговорност.

24

Лекар

преди 2 години

Колега,пикът винаги е остър!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Hell a waits for you Doc.

22

Анонимен

преди 2 години

Питам се на колко "лекари" платихте, за да разнасят ковидидиотията? Много пари играят тук, но за съжаление и тези лекари го отнасят, въпреки ваксините. Пример-Кунчев. А и Кантарджиев някъде се скри. Купете си къщи за гости с тия пари.

21

Яве

преди 2 години

Ще дойде Видов ден за всички лъжци, винаги идва!

20

Анонимен

преди 2 години

Който не се ваксинира щял да го хване, абе Док, някой хора никога няма да го хванат виросчето.

19

Demonaz

преди 2 години

Комуниста от Берн какво се обажда? Да си седи там. На тия докторчета им харесва да има затваряне на народа,а те да си лежат на едната кълка. Скоро цирка ще свърши и ще се видите с народната обич.

18

Някой

преди 2 години

Този измислен лаборант от Берн, който не е виждал болен човек на живо не слиза от екрана. Аспарухчо е виждал вируса само в белите лабораторни мишки, с които се забавлява. Този човек е за сериозно лечение на 4-ти километър. Сигурен съм, че не е виждал жена на живо и единствения начин да го вдигне, е като го дават по телевизията. Такива ***, като него и оня математика-културист само хабят въздуха. Пухи, нежно създание, господ те е наказал да си грозен и сега си отмъщаваш на целия свят, нали

17

Хубаво Локадуни

преди 2 години

Периодични и кратки локдауни. Както в седмицата си има уикенди за почивка така трябва да си има периоди за дистанциране и почивки от локдауни. При добре планирани периодични и кратки локдауни е дори полезно хората ще си почиват и за голям ужас на банки и бизнеса хората ще спестяват пари.

16

Да така е докторе

преди 2 години

АМА правителството и министъра вече се хвалят, че това било успех голям остър пик, който са пречупили.

15

Иван

преди 2 години

"Ако бяхме действали с кратък и стегнат локдаун за седмица преди около месец, починалите на ден щяха да са под 100 на ден" - ще ми е много интересно някой да пита тези нострадамоси, да заявят по какъв точно модел са калкулирали тази прогноза и на каква база се прави. Питайте го, да видите колко "наука" има в подобни изказвания. Много научкване, малко реални данни. Също някой да ми посочи от началото на пандемията пример за "кратък локдаун за 1 седмица"?

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя не трябва въобще да го питате. Пълен неадекват е. Да си стои в лабопатопията в Берн и да си изследва урина...

13

Анонимен

преди 2 години

Да питам феновете на локдаунва и какво правим след локдауна нов такъв и така накрая влизаме в един вечен локдаун.

12

Въпрос

преди 2 години

И какво ще спре локдауна ти бе чyryн?След локдауна пак ще е същото до следващия локдауни и така до безкрай!Нито локдауни нито ментеваксини спират тоя вирус..ако го има изобщо!За 2 години откакто е известен и поне още две преди това не го ли разбра!

11

Анонимен

преди 2 години

Тоз що не си прибира просто паричките за рекламата на ковид-npocmomuume и да си трае ,вместо да се любуваме на свободните му съчинения ?! Или няма как да се осъществи зомбировката иначе ...

10

до 10

преди 2 години

аз умрял от глад от затваряне на държавата не знам, но умрели от вируса са на конвейр.