36

Анонимен

преди 2 години

Когато Радев спечели първия си мандат,Боко каза,че когато видял клипа на Радев с изтребителя и на него му се дощяло да гласува за Радев.Като гледам сега поведението на Герджи,май и на него му се ще да гласува за Радев.

35

Анонимен

преди 2 години

В България ковид-19 тръгна от китайците в илианци, но Борисов не си мръдна пръста, за да спре полетите поне от Китай и Италия. Както и сухопътни и морски пътища. Така едно хубаво се набълбукахме с ковид-19 и ББ каза Аз не съм виновен.

34

Анонимен

преди 2 години

В снощния дебат се видя ясно, че кандидатът на ГЕРБ Герджиков за пореден път отказа да заяви ясна позиция по отношение на корупцията, съпътстваща модела на борисовото управление, както и скандалните кадри с чекмеджето с пачките евро, кюлчета и пищов. Но пък бе категоричен, че приема подкрепата на Борисов и партията му. Затова в появилото се в мрежите мнение Гласуваш за Герджиков получаваш Борисов и Ердоган има логика.Баба Румяна това видя ли го?

33

Гроби Таласомо

преди 2 години

Първом, трябва да кажем, че дебат, въобще нямаше. Това беше опит за дебат. Аз по-скоро бих го определил като вечеринка, в която двама нови приятели се опитват да се опознаят интимно, но всеки се страхува да го извади голям, защото се страхува, че ще му се смеят, че е малък;))) Ако, беха оставили Луна Йорданова да стигне до балотаж, в духът на евроатлантическите традиции, щехме да видим, че нейният е много по-голям от на тези двамата;))) А-хахахахахахааааааа

32

Като се разправяха

преди 2 години

за самолетите - Радев каза - Е, ама те и Полша имат Миго-ове. Така е - имат обаче поляците мразят Русия и в червата, тея сто пъти ще умрат преди да дадат на някой руснак да им пипне черната кутия или каквото и да е по самолета, а Радев не знае къде е Крим!!!

31

Анонимен

преди 2 години

радев не съм чул никога да казва, че крим е руски. къде и кога? казва, че санкциите срещу Русия пречат на България и че нас никой никога не ни е обезщетил за тези санкции. военен е, и е наясно, че нито имаме армия да се зъбим на руснаците, нито имаме полза да си превръщаме във враг. аз лично не мисля, че радев е русофил или американофил. по-скоро е прагматичен, макар и да няма академичния опит на герджиков.

30

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли има нормален човек в БГ, който харесва този анимационен герой и празнодумец, защитник на чекмеджето Герджиков? Този човек с неговият слугинаж и некомпетентност е срам за СУ, какво говорим за това да стане президент на България?

29

Анонимен

преди 2 години

Дожаля ми за професора.

28

Анонимен

преди 2 години

Тая жаба кикирица, дава ли си сметка, че Герджиков няма шанс. За кво му е на Радев да се напъва. Единия няма мотив, а другия не може и няма капацитет.

27

Анонимен

преди 2 години

Радев говори че сме част Европа, а Крим бил руски. Цяла Европа е единодушна, че Крим е украински. Ушатия лъже най - безсрамно. Или сме част от Европа и Крим е украински или сме част от руската к..а и Крим е руски!

26

Теле зрител

преди 2 години

Радев бъхти като маче у дирек и черви Момата-турския президент башбакан!))

25

Анонимен

преди 2 години

До Към 18/23 "Това е разликата между Радев и Герджиков. Герджиков избира авторитета на България пред себеизтъкването си! Възхищавам се на Панов, че казва истината, но още повече са възхищавам на Герджиков че знае, че за истината има време и най- важно е доброто име и престиж на България. Може да бъде достоен президент." В ТЕриторията няма да разберат какво си написал. Ако не си перко, с голяма уста, по възможност нагъл, ако не лъжеш и не се правиш на властен, тук си никой.

24

До 23

преди 2 години

Гледам Герджиков и виждам Владо Кузов! Никаква Разлика!

23

Анонимен

преди 2 години

Защо Украйна не си защити полуостров Крим?

22

Анонимен

преди 2 години

А шиши за кой ще гласува ? Дали няма да е за приятелите си по чекмеджета ?

21

Анонимен

преди 2 години

Е как,бе!Яловите напъни на Герджи за победа го направиха още по-смешен и жалък.

20

Към 18

преди 2 години

Това е разликата между Радев и Герджиков. Герджиков избира авторитета на България пред себеизтъкването си! Възхищавам се на Панов, че казва истината, но още повече са възхищавам на Герджиков че знае, че за истината има време и най- важно е доброто име и престиж на България. Може да бъде достоен президент.

19

Масовка

преди 2 години

Гласувате за Радев и получавате Москва с паметниците на Ленин и Сталин.

18

Анонимен

преди 2 години

На тоя са му набутали ръка в задното отверствие и го карат да говори като чорапена кукла. Кой е казал, че най-старата професия е само физическа, хората се продават морално и интелектуално със същото желание.

17

Сеирджия

преди 2 години

Учудвам се как Радев успя да не вдигне юмрука,малко му оставаше,очички присвити,ръцете свити,и аха се усети,и като почна едно мънкане!Докато си спомни коя от заучените фрази да използва и се оплете!Ама очаквах и някоя лицева опора де!