67

Анонимен

преди 2 години

Ау, а на пазарите във Виетнам ако знаете какво е? Лично ги знам. Отходните води текат през сергиите. Смрад и печени кучета. Пък иначе вируси - Нееее никога не е еимало и няма и да има.

66

Анонимен

преди 2 години

Дааааам. Други изследвания показват, че Луната е направена от сирене. Действително мармоти опаковат шоколадите на Милка. Киселото мляко "На баба", го прави една баба. Фабриката на дядо Коледа на северния полюс е истинска. Баба Марта всяка година обикаля от мазе на мазе да пърди в киселото зеле и затова се разваля. И естествено земята е с формата на геврек.

65

ХАХАХА

преди 2 години

Не мога, падам от смях просто един китаец изял един прилеп и заразил целия свят. Тези дедективи са луди. И децата не вярват на такива приказки. То колкото по-голяма е една лъжа, толкова по лесно е да повярват в нея, така е казал Хитлер.

64

Анонимен

преди 2 години

Детективска работа на учен?!?!?! Той детектив ли е този човек или учен? Доста объркващо...----- Казват, че овцете всяка сутрин се стряскали от изгрева. Действало им доста объркващо.

63

Мисля си

преди 2 години

Чумата и холерата, както и десетки болести от лаборатория ли идват? Много хора си мислят, че разбират от всичко. Който не е компетентен специалист да мълчи, че ще стане за смях, когато окончателно установят какво е ковидът и как да се лекува.

62

Анонимен

преди 2 години

Детективска работа на учен?!?!?! Той детектив ли е този човек или учен? Доста объркващо....

61

Професор Пръц

преди 2 години

Всички знаем,че този вирус в повечето случаи се прекарва безсимптомно,или с леки симптоми на настинка А те са издирвали тези,които са потърсили болнично лечение.Ако в началото е имало 10 болни в болница,то значи,че е имало около 100 безсимптомни или с леки симптомиКитайците знаят откъде произлиза вируса,но никога няма да кажат.Напротив,прикрили са следите.Вируса тръгна от Ухан.Той е прескочил от животно към човек,не е генно модифициран.Или е изтърван от лабораторията,или е станало на пазара

60

Анонимен

преди 2 години

Айде сега и малко детективска работа откъде се взеха и наложиха тестове и протоколи за лечение на нова и непозната болест (която безсимптомно подлуди цял свят) и от какво точно са се споминали хората с положителен тест и придружаващи заболявания.

59

Участник

преди 2 години

Участвах в това разследване. Установихме, че мравояд целунал мармот, след това мармота напънал прилеп в храстите, прилепа си летял и ходил по голяма нужда върху норки, норките изяли изпражненията и повърнали върху лебеди, лебедите нападнали дете, детето отишло на пазар с майка си и от там вече го знаем. А вие тука с конспирациите - имало в Ухан лаборатория точно за такива вируси, кръволока Фаучи одобрил точно такива проучвания, някой си бутнал "случайно" епруветка и китайците го крият. Моля ви!

58

Анонимен

преди 2 години

Ако съм учен от Аризона, и съм си приготвил вирусче, ще го пусна в Китай, нейде на изток, с повече хора за да видя кво ше стане. Никой няма да се усъмни - Китай, пазар, всякакви животни на тезгяха, все на нещо ще се оприличи. Африка? Това го минахме с други вируси. Всичики грипчета тръгват от изток - Китай е най-подходящ!

57

681

преди 2 години

До За детектива И таз лаборатория чия е!Май краварска!?

56

Анонимен

преди 2 години

До За детективати понеже си бил там и си ги изследвал, та знаеш а///

55

Гилгамеш

преди 2 години

Тея ги разправяй на скъсаната ми шапка.....Случайно в Ухан има лаборатория, и случайно от там тръгна заразата.Хайде де....В нашия свят, такова животно , като случайност НЯМА.

54

За детектива

преди 2 години

Смени си професията приятелю - не ставаш. В Ухан има лаборатория 4-та степен в която се изследват корона вируси.

53

отвратен

преди 2 години

Щом правителствата мълчат в угода и от страх, ясно е кой е идеологът и кой разпалага с много средства да създаде и да видоизменя Короновирусът, така че да е съвсем друг и по поразителен. Пожелавам им, да се сбъднат предупрежжденията на Кейси.

52

Разбирко

преди 2 години

Какво си мислите ти и децата от детската градина е едно,а какво разследват специалистите съвсем друго.Ако се чувстваш неоценен капацитет върви разследвай и разкрий истината на света,че може и Нобелова награда да вземеш.

51

Анонимен

преди 2 години

Бях чел приказки, но такава измислена история, за първи път. Защо нашите ни я показват , е по-важно, какво целят с това фантастично съчинение? То и децата в детската градина да питаш, и те ще ти кажат истината-това е продукт на фармацефтите , с цел забогатяването им . Другото е фантасмагории .

50

Анонимен

преди 2 години

Пореден опит да се отклони вниманието от американските лаборатории, от които най-вероятно идва вируса

49

Алекс

преди 2 години

Само не разбрахме колко е получил от китайците за детективската работа.Ясно е,че вирусът е изпуснат от лаборатория.

48

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си мислех, че е от женския пазар в София от нелегално внесена папая от Танзания