62

Анонимен

преди 2 години

На тоя етнос мъжете са свикнали да стоят в кафенето по цял ден и да си пушат наргилето , докато жената и децата им работят по цял ден за да има какво да ядат и за джобните разходи на "главата на семейството' . ЖЕНИТЕ са тези които работят , грижат се за дома и за децата.Именно затова там е традиция урждането на браковете между по-възрастните родители на вече престарелия им син с малолетно момиче, "мъжът" е толкова сммотан че ако се налага сам да си търси жена , ще остане на ръкоделие цял живот.

61

анонимна

преди 2 години

Че то и тука доскоро са ги продавали - я вижте фолклора - даваш ли дъщеря си, давал я на богатия, и темподобни. А момичето никой не го и пита. Това какво е, да не би да е нещо друго? Жените навсякъде са онеправдани и плащат огромна цена, каквото и плещят антифеминистите, които просто не могат да се конкурират нито с мъже, нито с жени и пищят до небесата.

60

анонимен

преди 2 години

До един - аз също многократно съм си задавал въпроса - нима не се вижда, че едни работят почти до 70, за да си осигурят някакъв сносен, съвсем не луксозен живот, в същото време някои, вкл. и тук, у нас, основно се въдят, а другите им плащат. Но това не може да е безкрай, защото просто другите чисто математически свършват. После? Предложение - веднага повсеместно спиране на всякакви детски и други лиготии, помощи на очевадните инвалиди.

59

един

преди 2 години

Ще се образоваш, ама друг път. Ислямът никога няма да ти позволи, защото тогава ще родиш едно - две, а как ще завладявате света, нали на това ви учат от малки? А Европа ви се вързва и ви тъпче тука, че други да ви издържа, а вие да се плодите на воля, докато и тук превърнете всичко във вашата.........

58

Друг

преди 2 години

Като не могат да ги изхранват защо правят толкова много деца? Защото децата са стока за тях. Особено момчетата. Примитивни индивиди неспособни за нищо!

57

Етнически особености

преди 2 години

Продават ами.Вие как мислите с какво ще плати "бащата" Гюл Ахмад на каналджиите по границата до така мечтаната от него Германия след като живее в колиба,която никой не иска да купи и за цял живот не е спестил дори 10 афгана?Естествено с парите изкарани от продажбата на децата си.А като стигне щедрата на социал Германия, щастлив и забравил напълно мрръсната си и кльощава жена, ще започне да се оглежда за германка на която да направи няколко деца ей тъй за всеки случай и безплатна къща към социала

56

Етнически особености

преди 2 години

НОРМАЛНО Е за този етнос и разновидностите му, разпрострели се от Индия,Пакистан, Иран,Ирак,Турция и България да си продават децата както и "мъжете" да плачат колко са зле и как много ама много се мъчат БЯГАЙКИ от дом и семейство.Щото целия етнос са скитници и номади.Някой запитал ли се е ЗАЩО мигрантите бягащи от този регион СА ЕДИНСТВЕНО "МЪЖЕ"?На няколко хиляди едва се пада по една жена или дете и то взети от "мъжете" колкото да не им е скучно по пътя и да ги ТИКАТ ПРЕД СЕБЕ СИ на границата .

55

fact

преди 2 години

ОТВРАТИТЕЛНО! ТЕЗ НЕ ДАДОХА И ЕДИН ИЗСТРЕЛ СЛЕЩУ ТАЛЕБАН,сега дойчевеле ни проглушава ушите колко лошо било под съвецка власт в България!ТИ!ИСЛАМИС,УМИРАЙ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ СЪС СЕБЕ СИ. Времето да защитиш дома и честта си - мина.

54

Анонимен

преди 2 години

И българки продават децата си.

53

Анонимен

преди 2 години

"Преди време и в България е било така - от старите хора съм го чувал, само че Подарявали детето - защото понякога не можели да го изхранят"-----Чувал си го от старите роми в махалата, в която си израстнал. Когато са продали някой твой роднина в Гърция.

52

Анонимен

преди 2 години

Ай вижте кво става по света преди да кажете "няма такава държава" относно БГ.Нааайй - бедните сме били в ЕС и "ти с 3-тия свят ще ни сравняваш" - позаната песен.

51

Анонимен

преди 2 години

До Рамадан, дъщерите там не ги смятат за деца! Когато питаш някой там колко деца има, ще ти каже само броя на момчетата. Когато попитали търговеца Минчо Вазов (бащата на Иван Вазов) колко деца има той отговорил!!! Имам пет деца и две момичета! После му се родили още три деца-синове. И при нас нещата са били нормални, а жените са нямали думата. Проклетият феминизъм завлече в бездната всичко постигнато от народа и превъзнесе женската простотия в култ. Крайно време е мъжете да смажат жените.

50

Рамадан

преди 2 години

То ако продават само децата бива - ще направят нови чавета. Ама ако трябва да продадат козата и кравата, тогава вече е лошо.

49

Анонимен

преди 2 години

Хайде пак старите номера! С лъжи и глупости нтяма да промените нещата. Афганистан го обраха-окрадоха американците. И за какви помощи плещите тук? Помощите ги раздаваха разни женозащитни организации-феминистки от цял свят на своите протежета за да налагат феминизъм в най-мъжката държава и получиха адекватен отговор от талибаните. Край с феминизма в Афганистан! Там никога повече жена няма да припари до властта дори половината население да измре от глад. Мъжете и преди са продавали дъщерите си.

48

ХП

преди 2 години

Ся, може ли някой да каже как се е променил живота на афганистанците преди американското нашествие и след него??? Какво построиха американците в Афганистан за 20 години??? Училища, университети, колежи, болници, фабрики, заводи, инфраструктура - пътища, ЖП транспорт, енергетика... какво????? Аа.., блокпостове, воени бази и нарколаборатории...

47

Анонимен

преди 2 години

да благоарят на бай Данчо

46

Папа Франциск-педров

преди 2 години

Ох на дедо ангелчетата...

45

Мумията

преди 2 години

Да благодарят на чичко - бабаидьн

44

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

На мен ми се е случвало да платя 5 лв. парно, защото у нас вечно е мразовито поради това, че имаме домашен любимец - игуана гущер и не трябва да й е топло, понеже лесно прегрява от топлината, та дори през зимата отваряме и прозорците, да и е хладно, а ние с якетата се греем

43

В.

преди 2 години

Нищо чудно, това са Афганистанци възприели ценностите на Запада.