8

Анонимен

преди 2 години

Тестове вкъщи, че аз мога да налея вода , да тествам котката и т.н. възможности много. И ако видя положителен резултат дали ще го обявя да седим 4-*** човека вкъщи карантина? Това е захвърляне на десетки милиони безцелно с единствен резултат финансово облагодетелстване на някои.

7

Анонимен

преди 2 години

Какво пречи да изчакат още малко да се стабилизира спадането на бройките? Или искат да имат управляващите повод да ни затворят по празниците, както на Запад, ама трябват бройки. То ни стига като се върнат тъмносините сънародници по празниците. Миналата година не ги върнаха и изкарахме спокойни празници. То сега за 2 седмици няма да научат повече, ама целта е друга.

6

Анонимен

преди 2 години

УЧИЛИЩЕТО НЕ Е НИКАКВА БЕЗОПАСНА СРЕДА. НЕ СЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ МЕРКИ. ДОРИ МАСКИ НЕ СЕ СЛАГАТ. 30 ученици 7 часа в една стая със затворени прозорци. Не проветряват - студено им било. НЕ ЛЪЖЕТЕ.

5

Анонимен

преди 2 години

Този не е никакъв лекар а синдикалист мижитурка, както е видно от поста който заема.Тестове в къщи може само за собствена информация, никой не може да гарантира че е направен правилно, че е направен изобщо или просто въпреки положителен резултат детето е на училище. Този псевдо-лекар да си скъса дипломата.

4

Учител

преди 2 години

Аааа! Не са забравили тестовете за учителите! Просто дават възможност на директорите да ги притискат за ваксина!

3

Да

преди 2 години

Няма да има абсолютно никаква проследимост на резултатите от тестването в къщи. Всеки ще си ходи на училище без да се е тествал или с един отрицателен тест в раницата за всеки случай, ако някой поиска да го покаже - също като билетчето в градския транспорт.

2

Анонимен

преди 2 години

Щом никъде по света родителите не се вдигнаха да защитят децата си, всичко е обречено.

1

Анонимен

преди 2 години

Горките деца какви срамотии трябва да преживяват....просто не е истина!