18

Дедо

преди 2 години

А заплатата кога ще "скочи"?То хубаво да искат,ама и ние искаме олиото да НЕ Е 3'50 - 4 лв.,за две краствавици да ни взимат 3 лв.,за вода да НЕ ПЛАЩАМЕ 3 лв. на куб.....И те били искали...Ама като ходехме по площадите тия си стояха във ВМИРИСАНИТЕ коли и си гледаха мачлета по таблетите!На нас КОЙ НИ ДАВА?

17

Цветарка + културния

преди 2 години

Не се чуди защо си беден, проблемът ти не е в цените на услугите, карамфилите, маслото, горивото. Проблемът ти е в главният процесор. Затова си беден, *** и работиш нощем на нова година

16

Културен бакшиш

преди 2 години

Простете, в световната история дали има случай някой насилствено да е завлякан в такси и принуден да плати? Обичайно, най-вече в зимния сезон има молби: "Ама моля ви, колата ми е затрупана в пряспа, трябва да ме откарате до еди-къде-си".

15

Цветарка

преди 2 години

Като вземете да вменявате на съвети на непознати ви хора се изнервям. 8-ми март е, цените на цветята скачат многократно. Ама то доставчика ми още ги носи на колосални цени. И бабе някакво започва да ми дава съвети, че се печели от оборот, а не от цени! Ей, подлудявам! Пенсията няма представа, че 8 месеца са ми на загуба и разчитам на няколко дни в годината да покрия загубите. И с такситата е така! Като не ви е кеф, не ги ползвайте бе! Голямо мрънкане!

14

Българ

преди 2 години

Оф писна и от тез безделници и тюфлеци, все реват...

13

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията тихомълком се промъква покрай вируса и една сутрин ще се събудим съвсем бедни като църковни мишки. Но за църковните мишки не е сигурно, а и не им пука за вируси и болници. Да не почнем да им завиждаме?

12

Анонимен

преди 2 години

има цер за бакшишите казва се Uber - модерно и удобно и три пъти по-ефтино/в европа/! тия айфони дето ми ги разнасате са за такива услуги - локализирате, предлага ти няколко коли, изписва ти цената. колата идва возите до мястото и ...чао! плащаш онлайн/дърпат ти пари от картата/ и даваш оценка за услугата!

11

House M.D.

преди 2 години

" "Някой може и да ги отблъсне..." Кой е този някой и какви ще отблъсне?

10

Анонимен

преди 2 години

Разнасяйте си сертификатите и се усмихвайте, усмихвайте, друзья. От вас се очаква да бъдете послушни, кротки и изпълнителни. И взимайте кредити, за да си купите нови смартфончета и плазмички.

9

Анонимен

преди 2 години

Такситаджиите са най-големите крадци! Като идвам служебно в България и им казвам от летището до града, че ми трябва квитанция или фактура и 80% от отговорите са нямам хартия или слизай!

8

Анонимен

преди 2 години

Случайно попаднах на информация за Австралия. Понеже това е изолиран континент и е мно лесно да бъде превърнат в концлагер. Е, точно в това е превърнат. Ако се разходиш без маска, веднага пристигат линейки, пожарна и полиция и те въдворяват в болница, за да ти лекуват короната. Е, това не е нечий разказ, видях го наживо и заснето. Това ни чака.

7

Анонимен

преди 2 години

Така ще привлекат клиенти. Да са живи и здрави.

6

Хехе

преди 2 години

То стана по- евтино да си поддържаш джип като на Бойко отколкото да ползваш таксите. Айде приятен фалит алчни талигари

5

вет.д-р Г.Заров

преди 2 години

Те , цените скачат не само на такситата и не е само заради пандемия или инфлация , но дори и заради отлитането на птиците на юг ! Но основната причина е правителствения вакуум , в който сме в момента ,тъй като в мътна вода риба най-лесно се лови ! А, да и не без любезното съдействие на хилядната армия калинки , които още са накацали по всички службици и всячески се мъчат да покажат как Боко е незаменим ...

4

Анонимен

преди 2 години

Значи те в момента нямат работа при ниските цени,а какво очакват като ги вдигнат ,че хората ще се юрнат да ги спасят от фалита ли ?Жестоко се лъжат.Вдигането на цените ако не е подкрепено от търсене и производителност,силна,работеща икономика ,води до криза.Големия проблем в момента за всички е че банките изсипха трилиони пари които ние не сме изработили,тези пари нямат покритие ,зад тях няма нищо,това наду цените навсякъде,акции,имоти ,всичко е във фаза балон който предстои да се спука .

3

Анонимен

преди 2 години

Нека се върнем 10 години назад.2008 г.инфлациата тогава беше официално около 10%,смятайте почти 40% по-висока от тази в момента ,балона при жилищата беше факт,както и в момента надуха имотите за има няма 6 месеца почти двойно като цени,инфлацията проникна вече навсякъде ,вдигането на цените няма да избегне кризата която следва винаги след такава инфлация.Инфлацията е предвестник на кризата ,такава нямаше заради помощите от Централните банки,следва вдигане на лихвите .

2

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е благодарение на олигарсите на Радев. Купете си книгата ЛЕЧЕБНИЯТ ГЛАД ! Книгата е на изчерпване.

1

Уууу

преди 2 години

Аха, значи цените скачат заради пандемия та, вятъра, дъжда, Али баба, Джо Байдън, а никога заради некадърните ни управляващи, даващи воля на мафията да прави каквото си иска с цените. Некадърницииииииии.