27

Сюлейман паша

преди 2 години

Жив пример,че на бьлгарския казан в ада не е потребен пазач...Господ си знае работата и хората! Как са осьзнали някои,че са на привьршване!

26

Програмист

преди 2 години

Аз пари имам да му мислят бедните българи

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 И не само. Цяла Южна България гледа да се домъкне в Пловдив! А и други. Започнаха и разни мокри от край Дунав да се влачат. Да връщат жителството, и заедно с 6-7 и нагоре годишните таралясници, кой от къде е!!!

24

Joko

преди 2 години

Студенти и леки коли ! Тази симбиоза не мога да я разбера. Кога се изучиха, кога спечелиха пари, та и си купиха коли ?

23

Димитър

преди 2 години

До АнонименИзвинявай, че не се сетих, че трябва да кача още 2-3 души в колата, когато ходя след работа да си взема детето от градина.

22

Димитър

преди 2 години

До ПрограмистАз затова имам гараж, но явно за програмистите това е непосилно.

21

vlady

преди 2 години

Студентите да се обърнат към компетентния служител в Пловдив протойерей Храч Мурадян.

20

Анонимен

преди 2 години

пловдив се напълни със селяни особенно с такива от Хасково, Шумен, Ст.Загора и разни там села и паланки. Направо е ужас и който е местен веднага забелязва спад в качеството на хората. Минава Чистота измитат всичко и след 15 минути вече се виждат празни бутилки, опаковки и цигари нахвърлчни навсякъде. Пловдив се превърна в един доста селски град за съжаление.

19

Hex

преди 2 години

До ХахаххахаххахаКазвам само, че могат да си носят бурканите с лютеница и с влака.

18

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да отпаднат областните кодове от номерата.

17

до 16

преди 2 години

Шофьорите в Пловдив се славят поне от 50 години с неумението си да карат.

16

до 11

преди 2 години

Тоест, ти си от другия пол?

15

Анонимен

преди 2 години

Не е въпроса дали е паркирал на нечие място. Въпроса е, че не може да паркира. Редовно заемат две, понякога три места, запречват се пешеходни алеи, входове на блокове, влизат в градинки и тн. В Пловдив се напълни с хора, които не са шофьори, а каруцари.

14

Анонимен

преди 2 години

Успокой се Веселине. Спорът е за паркомясто.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 10.Ислямизацията на Държавите ни е факт. Със сигурност това не го осъществява Международната Детска Асамблея"Знаме на мира". Дори железниците във Франция са на араби. Университети,болници,хранителни вериги,транспортни фирми..Почти всичко се държи от арабските сунити и шиити- родата на Шимон СексКобургГота ли,чиито внук Хасан е подготвян от турци и мароканци да бъде колониален представител в България.

12

Анонимен

преди 2 години

Един от най-големите митове за българите е, че са гостоприемни.

11

Анонимен

преди 2 години

Ако човек е паркирал на неправилно място и още повече общинско, има си органи, които да го санкционират. Останалото са комплексарски истории. Хората учат и оставят парите си в града, някой си решил, че паркомястото е на баща му, щото той преди тридесет години се е нанесъл в Пловдив, пак като студент още.

10

Така

преди 2 години

така. Дошли от майна си Райна. Само така! Аз действам по-фино. Спринцовка с киселина. Минаваш си и пръскаш. Безшумно. После само боядисване помага.

9

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Тебе пък коя арабска монархия иска да те вземе, хаха? Като гледам , избили са се арабските монархии да идват в ЕС и специално в България, хаха!

8

Taню

преди 2 години

Програмиста, даваше вид на по-интелигентен в другите си коментари. Явно толко имаш идея, кво е гитхъб или Mysql slash asterisk bang.Как реши, че два квадрата улица са твои? Купи ги, препикa ги 3-4 пъти?