10

2 пъти годишнр

преди 2 години

Ако не се имунизират в рамките на месец, се третират като неваксинирани.

9

Анонимен

преди 2 години

В рамките на 4-5 дена всички правителства правят едно и също - затварят неваксинирани. Пита се: кой ги командва? И още едно питане: как така все по Коледа и по Великден този вирус е най-опасен?

8

JJIvanov Geolog

преди 2 години

Warnings about new black death and cancer terror with 5G digital holographic weapons incl smartphones,cameras,screens..Вместо да забранят и конфискуват опасните нарочно произвеждани оръжия вкл смартфони ,камери и екрани подържащи масови убиици и разпространяващи дирижирани зарази вкл рекламирани като COVID 19..Подставени на власт се ползват за НАГЛО ПРЕСТЪПЕН ТЕРОР С ЦЕЛ ЛИКВИДАЦИЯ НА ХОРАТА.Затвор за престъпниците на ВЛАСТ вкл в АТИНА<БЕРЛИН,ВИЕНА,ВАшингтон,

7

ЖИРАФ

преди 2 години

"властите задържаха адвокат, който убеждавал болни да се откажат от медицинска грижа и да напуснат болниците. Той е обвинен в излагане на риск на живота на пациентите." ------- само не казват дали пациентите са оживели? Вероятно да... Понеже ече е известно че в болницците ги довършват с погрешни и убийствени лечения. Нашите доктори нали се хвалят в интервюта че от 10 интубирани, 9 умирали...

6

Анонимен

преди 2 години

Българин да се наричам първа гадост е за мене.

5

До 6

преди 2 години

На теб като че ли отдавна ти е спряло оросяването на мозъка, имаш нужда от поредната бустерна доза безсмъртност.

4

Основна мярка

преди 2 години

Спиране на социалните помощи и детски надбавки на всички неваксинирани.

3

славянин

преди 2 години

След 6 месеца и са аут ако не си сложат поредната доза отрова! Върнаха им ''свободата''! Вече и най-изкудкудякалите нарковаксъри трябва да схванат че са прецакани камилчета!

2

Гърците

преди 2 години

Искат Мангъров за трансгранично антиваксърство.

1

Анонимен

преди 2 години

Тия съвсем откачиха. Масов мор с бодене и още Мицотакис не е загубил главата си? Не е истина колко е опростено младото поколение!