14

До 13

преди 2 години

А 95% от тези ваксинирани са си купили сертификата... И объркват статистиката, освен че са загубили живота си.

13

Анонимен

преди 2 години

Не само западна Европа, Северна Европа, Южна Европа, но вече и източна Европа въвежда ваксинационен сертификат. А Сингапур въведе заплащане на лечението за неваксинирани. Целият свят ли са фашисти? Целият свят ли са прости и незнаещи? Май българите антиваксъри са простотията на света .

12

До 11

преди 2 години

Таранкольо, днес в бундестага един политик от afd даде статистика от тяхния роберт кох институт....40 процента от починалите са били фъксинирани

11

Анонимен

преди 2 години

Много сте смешни като употребявате понятия без да ги разбирате. Фашизъм означава диктатура, основано на шовинизъм и расизъм. Антиваксърите за друга раса ли се имате!

10

Анонимен

преди 2 години

Всички държави една по една изтласкват неваксинираните от обществото. Заразни и болни, тъпчат се в болниците, източват икономическите ресурси . Никой държава не може да удържи тоя наприв от тежко болни вече втора година. Всички ще се ваксинирате .

9

Янко Антивакс

преди 2 години

Нормалните и здрави хора в концлагери като в Австралия или под домашен арест както е в Европа, а набодените с извънземно РНК мутанти на свобода!?! Истинска лудница!

8

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Като заключиш хората - няма причина да се тестват - намаляват откритите заразени- после обявяваш че "мерките помогнали". Пландемията е унизително очевидна, но овцете блеят към телевизора и нищо не забелязват

7

Анонимен

преди 2 години

Мерките са едни и също, щото заповедите са едни и същи - всички без изключения да минат през ваксата! Ние като малко по дебелоглави отстояваме за сега, но и много хора неизбежно се предадоха, имам съмнение че новите политици ша ни предадат без да им мигне окото ;(((

6

до 2

преди 2 години

Проблемът е, че тия след няколко седмици ще кажат, че мерките са успешни :( Ако пък ваксинират повече хора даже ще се хвалят какъв голям успех е било.

5

Haha

преди 2 години

ЕС фашисти!

4

Анонимен

преди 2 години

Всички страни налагат по план едни и същи тиранични мерки.

3

Анонимен

преди 2 години

Явно на дойчовците трябва да им се набиват канчетата на 60-70 години за да не налагат фашистки диктатури.

2

Анонимен

преди 2 години

Следващите им поколения ще се срамуват, че предците им са се предали пред фашизма или са го наложили. Въприки, ч има и такива като жабарите, които не ги е срам.

1

Анонимен

преди 2 години

Фашизма се разраства в централна Европа. След седмица чакаме резултатите от репресивните мерки.