28

Анонимен

преди 2 години

Крадат от бюджета и ги изпират като бързи кредити искат и долните *** да ни вземат събутете се и спрете да плащате данъци и ддс и без това няма държава не могат всички да ни вкарат в затвора а и там май е по-добре.

27

Анонимен

преди 2 години

Хората живеят на бързи кредити от много години насам, това не е новина. Имам приятели, които преди години работиха във фирми за такива кредити - положението на част от хората, които прибягват до тях е плачевно (например - майка да може да купи учебници и дрехи за детето си). Трябва да има по-строга и стриктна регулация върху тези фирми, както и ограничаване правата и строго следене на ЧСИ-тата.

26

Анонимен

преди 2 години

Така се случва , всичко минава на къс пас.

25

Анонимен

преди 2 години

Стигнеш ли до Бързи кредити става страшно! Теглиш 300, връщаш 1300...Направо са си като лихварите по селата. Е, не чупят крака все още...

24

Анонимен

преди 2 години

Какво от това? Радев и Герджиков обещаха още 3 милиарда са още 8 американски хвърчила, за да обслужат Мустафа-та. Защо гласувахте за тях бе? Дори и Луна беше по-добър вариант.

23

Анонимен

преди 2 години

Кредит няма да взема, ако ще да умирам от глад. И ваксина няма да си бия. Свободата е най-ценна. Нашите предци са казвали "Свобода или смърт" и са си проливали кръвта на млади години. А днес им предаваме идеалите. Страхливци сме поколенията и ставаме все повече. Следващото поколение, ще се състои от медузи, изпаряващи се на слънце.

22

Анонимен

преди 2 години

обеднявайте!

21

Анонимен

преди 2 години

Недопустимо е да бъдат кандидати за депутати в 47 Парламент лица, които са декларирали кредити. Става въпрос за зам. кмета на Угърчин Мария Денчева Динова, която беше в листата на ГЕРБ, но не успя да спечели. Разследвана е за източване на касата на ГЕРБ в Ловеч чрез фиктивни договори. Тя много лъже и прикрива известни факти. Още няма присъда.

20

Петко

преди 2 години

БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ СА ИНДИКАТОР ЗА БОГАТО И БЛАГОДЕНСТВАЩО ОБЩЕСТВО,КОЕТО ИМА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПАРИ!!!

19

Христо

преди 2 години

Щом зимат заеми начи имат пара. Работят, икономиката се върти, купуват, вартят парите. Сичко е шестица.

18

Анонимен

преди 2 години

До Ром"с - Хал хабер си нямаш от икономика...

17

Седераст

преди 2 години

Ако Продължаваме промяната въведе действителна регулация в бързите кредити /така, че ГПР да е близък до банковете кредити и безинтерес на мутрите/ и ако ограничи хазарта /примерно игрална зала само в 5* хотел или само в Банско и Слънчев бряг/, тогава почти сигурно ще гласувам за тях!

16

Ром"с

преди 2 години

Еми хората живееят на версия ...а банките и финасовите организации ще трупат пари...щом дават наляво и надясно пари ...а хората лакоми и искайки да имат много работи с които може и без тях,щом не заслужават...нито са учили,нито пък са някакви специалисти голями.....а искат да имат ... Еми ДА МИНАТ ТЕЗИ ЧСИ и да приберат всичко ...да ама няма да стане това,щото не знаят къде да си денат парите банките ...нещо подобие имало пред голямата депресия в САЩ

15

Анонимен

преди 2 години

Може би, ако 1000 лева не беше "убава заплатка" в провинцията, а София имаше 70%, да взимата НАД средната заплата, а не ПОД, нещата щяха да са мааааалко по-различни. Ама знам ли.

14

До 5

преди 2 години

Лесно му е на У.Бийти.

13

Анонимен

преди 2 години

Хм. Живял съм с бедняци, когато бях студент. Все се вайкат, че нямат пари, но нищо не правят по върпоса. Нито учат, нито произвеждат, нито работят повече. "Ми умурен сам моуту момче, станах у 6 сутрината" - Ем нямаше да си толкова уморен, ако не беше пил до 1 вечерта във вторник. Може би, уйкендите, вместо да ги прекараш, шукайки на леглото от препиване, беше инвестирал в учене на нова професия и друга рабата, сегя нямаше да си с 20 000 заеми.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 - Еха! ТО много лесно, като си холивудски актьор! Баш на един "роден капиталист" ми мязаш, дето се беше изтипосал, да обяснява на хората, как да си плащали първо кредитите и да не телгили кредити, за да си купят месо на Коледа, ами да карат на картофи ... а междодругото си гледаше ЗЛАТНИЯ РОЛЕКС, дали не е изгубил много време ... То супер, като си в тая позиция, да даваш такива акъли, нали?

11

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕ- Първо - деца се пише с малка буква. -Второ - какви са тея измишльотини бе, човек?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - Да имаш 600 лева парно, а да знаеш, че след наема ще останат 300, ща питам тогава, колко си ми умен ... ареее и тука ...

9

МНЕНИЕ

преди 2 години

ГЕРБ , Мая Манолова и Татяна Дончева са виновни - те гласуваха закон за Бързите Кредити - тези Фирми са извън Регулация на БНБ и КФН - Лихвите при тях са над 100% месечно , има замесени Прокурори и Съдии - тези Фирми примамват Деца на по 18-19 години да си купят телефон и после Съдиите взимат Апартаменти и Къщи на Родителите им .Дано Новия Парламент вкара в Регламент това ограбване на Деца .