10

Обективен

преди 2 години

А Боре Джонсън отвърнал на албанската министърка - и аз съм "тя" , и аз съм "тя".

9

Анонимен

преди 2 години

албания няма думата. В Обединеното кралство албанците ги депортират първи, а албанецът лъже като дърт ромей.

8

Хюго Бос

преди 2 години

Браво на албанката! Не като нашите жалки мижитурки- английските медии не спират да пишат лъжи за нас, обиждат ни и.нищо, ни вопъл, ни стон, никаква реакция.

7

Анонимен

преди 2 години

До Ох - Пффф ... бегай от тука уе. За псоелдните 2500 години, макар с малко проблеми (ок, ок средновековието и религията, знам ...) западната цивилизация (към която и Русия се причисляваше, поне до злощастната 1917а) изпрати хора на луната, направи продължителността на живота двойна, а скоро и тройна, създаде комуникация, банкова система, капитализъм и далеч по-добри условия за живот. Ама виж - ти си гони камили и гибони в джунглата, ако сакаш.

6

ДДТ

преди 2 години

Албанската мафия потрива ръце.Ще прекарва с лодки афганистанци до Италия.

5

Анонимен

преди 2 години

Тия колко са подли и долнии правят си сметка да ползват чужда територия като бунище.

4

Само питам

преди 2 години

От коя страна на Ламанша е Албания?

3

до анонимен

преди 2 години

Ооо, никак не е "Буря в Чаша Вода"!!!! Новини от рода на Highly Likely говорят много за политиката на ДребноБритания! Пита се какви ли още Fake News е генерирала и генерира Фалшива Британия!?

2

Анонимен

преди 2 години

Буря в чаша вода.

1

Анонимен

преди 2 години

"Албания нарече фалшива новина твърдението на британския вицепремиер Доминик Рааб, че британското правителство се опитва да постигне сделка с източноевропейската държава да изпраща там мигрантите, прекосили Ламанша"Да си мечтаят мигрантите са там за да останат, а и мъгливия остров вече е почти превзет от чужденци главно от бившите колонии.