18

Анонимен

преди 2 години

Малко шум,и после пак.Постоянен надзор!Но как, щом и преди 20 години започнаха с табели на вратите на детските градини ,също - "РОДИТЕЛИТЕ ДО ТУК",уж с цел невнасяне на зарази,а всъщност...ЗАКОНИ!

17

Ивайло

преди 2 години

Стигнеш ли до старческия ,значи вече си в гроба

16

Анонимен

преди 2 години

15 Нагъл си. Ако някой е с деменция, с години и близките не се справят с тази грижа, трябва да работят. Не е лесно. Затова има такива домове. Не е проблемът, че някой е в такъв дом, в цял свят ги има и да трябва да ги има. Тези хора имат нужда от специална грижа. Ти би ли гледал такъв човек д години денонощно.

15

Анонимен

преди 2 години

Тези са за разстрел.Предполагам са местни гербаджийски или дпс хора.

14

Дарвин

преди 2 години

До 4 Сривът е започнал през 1944...

13

Светозар

преди 2 години

Като толкова милеете за близките си, що ги оставяте в старчески домове ?

12

Анонимен

преди 2 години

Вижте, спомням си отлично, че още през 2010 година говореха, че е необходима здравна реформа, но никой в здравната система не е заинтересуван това да се случи! Сега сме 2021.... Познайте какво ще говорят през 2031 в България!!!

11

Бреда

преди 2 години

Те още от болниците почват да ги морят, а в хосписите ги довършват. В БГ няма адекватна болнична и до болнична помощ. Аз живея в европейска държава с много добра здравна система. Тук осигуряват лични асистенти и рехабилитатори в домашни условия и това се поема от държавата. Просто социалната политика е много добра. Трябва ГЕНЕРАЛНА смяна на здравната система, но няма интерес да се осъществи

10

Анонимен

преди 2 години

Искам да кажа, че за психиатричните заведения никой не говори, но е още по-лошо. Там буквално уморяват пациентите с едни и същи антипсихотици и само за периода от 10 години там сигурно са изчезнали безследно и безнаказано стотици невинни хора, които са били обвинени в рутинното "основание" за принудително лечение "опасен за обществото" или опасен за себе си. Там разследвайте, както вашите колеги от Хрътките през 2011 г и ще видите умопомрачителни неща, които не сте сънували!!!

9

Бг турчин

преди 2 години

За Света Ана става дума. Беше 2011 мисля. Не помня точно коя година беше. Във Варна. На светофара на входа на града завиваш наляво и горе.

8

Бг турчин

преди 2 години

Преди няколко години бях шофьорче в една фирма произвеждаща сирене. Сиренето беше от палмово масло. Карах сиренето в същата болница. Едни момчета скъсаха етикетите от кофичките и залепиха други едни червени. Запомних името на фирмата. Вечерта цъкам в Гугъл и се оказва че фирмата произвежда сирене от краве мляко /не имитация / и е доста по скъпо. От Хасково беше фирмата или Кърджали не помня. И си викам... Ааа значи купуват палмово ама го дават на пациентите като истинско и прибират разликата..

7

varg

преди 2 години

Как спят спокойно вечер собствениците на тези домове за масови убийства ?

6

Анонимен

преди 2 години

ами гледайте си я в къщи.сменяй пълни памперси..и си я отглеждай..знаете ли какво е деменция?

5

Анонимен

преди 2 години

И моята майка я умориха. За 10 дни . В дом св. Марина във варна. Никога не оставяйте близък в този дом. Алчни, лъжливи , нагли! Начело с др *** Маринова.

4

Ядосан

преди 2 години

Тези трябва да ги съдят за умишлени убийства. Това е по страшно от филм на ужасите.

3

Анонимен

преди 2 години

Цяла България е трагедия, тиквата успя да срине страната. Няма нищо нормално и работещо. Няма здравеопазване и всеки възрастен знае, че никъде няма да получи адекватна помощ, а частните домове са само за печалбарство.

2

Анонимен

преди 2 години

Затворили са цикъла, така да се каже. Навремето в Плевен един ЕТ "Тинчо" правеше колбаси с целулоза, която се ползва за тоалетна хартия.

1

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам им от сърце като остареят децата им да ги пратят в такъв дом