33

Анонимен

преди 2 години

Хубаво предлагате паркинги обаче да сложим в центъра на 1-2 километра по един паркинг та идва по 1-2 км. Ходене до колата и обратно. То не, че сега не е същото, но живущите на Патриарха им се предложи намаляване на паркингите по булеварда за велоалеи, а те отсвириха проекта и си запазиха местата. На НДК има достатъчно голям паркинг да събере колите по Патриарха и Витошка та и още толкова, но седи празен. Аман от разбирачи да се построи паркинг, то и да се построи почти никой няма да го ползва!

32

Краси

преди 2 години

До TaнюАко живееш в "Младост","Люлин","Дружба","Овча купел","Обеля" и зад "Г.Делчев" и МОЛа на "Хладилника -и ти си ***!

31

Гошо

преди 2 години

В Студентския град трябва една зона да пернат

30

Анонимен

преди 2 години

Даскалицата осрааа София

29

До Коко

преди 2 години

Абе мишшко, и ти си на хранилка в общината. Сигурно си се насрааал от страх, че ще ти съкратят тлъстата заплата...

28

Бивш софиянец

преди 2 години

30 години живях в центъра на тая клоака София. Никаква инфраструктура, където стъпиш - кучешки лauнa, посяти от домашните играчки на "аристокрацията". Навалица. Безогледни строежи разрешени с подкупи. Няма обществени тоалетни - пикае се по ъглите. Плъхове като котки плъзват вечер от мазетата. Бездомни кучета формират глутници... Смрад на каквото се сетите. Абе... Чакам само още малко да се надуят цените и шиткам апартамента на някой новозаблуден :D

27

Коко

преди 2 години

Живея в квартал, който допреди няколко години не беше платена зона за паркиране, а сега е.В пъти по-добре е сега. Оплакват се работещите и тези, които не са изкарали на светло договорите за наем.

26

Аз

преди 2 години

Вместо да се намали строителството за да не се пълни София със ***, се вдига цената на Зоната, а който има за продаване *** и ниви пак ще си плаща. Да му мислят Софиянци....

25

Taню

преди 2 години

Има страшно нашествие на нaгли сeлEни в цяла София, отрочета бокови. Държавни плъхчeтa, дaлaвераджийчета и шaнита се нароиха в геометрина прогресия покрай Бокаса...

24

Да

преди 2 години

Запътили сме се към английския вариант с безконтролното паркиране. Скоро ще има и тук 3лв/час ако не си паркирал пред вас, а за там кандидатсваш пред общината.

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСбъркал си годината. Можеш да се преместиш в Северна Корея, там още използват такива практики.

22

Анонимен

преди 2 години

върнете жителството!

21

Анонимен

преди 2 години

Ами няма как в едно семейство да има 3-4 автомобила и всчики да могат да паркират.Автомобилите трябва да се обвържат със собственост.1 апартамент -1 автомобил.

20

Анонимен

преди 2 години

Не знаех че Правителството разширява сините зони в София. Мислех че е Фандъкова и разбойническата й шайка в Общината.

19

До 25

преди 2 години

За Фандъкова говориш, нали?

18

Анонимен

преди 2 години

С табелки и кофа боя няма как да се реши проблемът! Виж обаче усвояването на едни пари от едни наши хора върви с пълна сила!Пък хората да се оправят кой както може.Да се строят паркинги не е рентабилно, друго си е всяко местенце да е застроено с жилищни или по-добре с офис сгради.

17

Дзивко

преди 2 години

Добрата практика е, да има гаражи с поносима цени за местните, да кажем 50 лв на месец и техните коли вътре, зоната да се ползва само от приходящите и да е солена, например 5 лв на час, тогава места бол и улиците чисти, жувущите ще са доволни, но ние не правим паркинги а само рисуваме места, живущите като си паркират с абонамент запълват местата и няма свободни, те са си в правото но обезсмисля всичко, само пари да се взимат

16

Анонимен

преди 2 години

Досега всяко правителство си измива ръцете с местната власт. Явно строителната .................... успява при всеки кмет и всяко правителство и никой не прави нищо по въпроса. Очевадно е. Много тревни площи се съсипват из София, предполагам и в другите градове е същото.

15

Бай Динко

преди 2 години

Е нали ви обещаха да не повишават цените на градския транспорт.

14

Край

преди 2 години

Паркирането на улицата трябва да стане ПЛАТЕНО в цяла София и само на разчертаните места. Града се затрупа с коли и не остана ром без кола. Рядоко вече са с каруца.