87

нн

преди 2 години

БСП са найвници. Няма как в капиталистически строй да си фактор в управлението с леви идеи, в такъв строй действат други политически механизми. Хората гласуват емоционално, а не рационално. СДС и Царя на времето, след това и ГЕРБ и двете момчета сега го доказват.

86

Бай Гроздан

преди 2 години

Елементарно е - без Радев президент правителство и да има няма да е за дълго.Без правителство Бойко се връща на бял кон,а БСП за последен път ще влезе в парламента самостоятелно с 15 депутата,след което по примера на СДС ще и трябва ракетоносител.При Радев президент и при правителство могат да се надяват на 40-50 при липсата на Бойко на арената.

85

Диана

преди 2 години

БСП не е силна партия защото не може да реши проблемите си и не само се излага като кифладжия без кифли, ами съсипва и народа и държавата..Едни слепи хора, слепи и с очите и с мозъка си, не могат да бъдат обективно честни! Те може да си мислят, че са честни, казвайки че времето е топло и слънчево /според тях/, когато се намират пред кратера на вулкана..АЧестни саи когато казват, че бялото е черно, безспорно!..Слепи очи, сляп мозък, слепи души, мъртви сърца - това са БСП! Важното е да слушкат!

84

Диана

преди 2 години

Ха-ха-ха-ха...На Нинова й правели преврати!..По-голяма смеш.ка не съм чувала от Нинова..Може ли да се излага така тази жена?!..Тра.ге.дия..Кога ли българинът ще осъзнае, че политиката е сериозно нещо и за нея са нужни сериозни хора, не такава шматка като Нинова..Колкото и да е трагично положението, от него може да се излезне с достойнство само сериозно, не като се пелтечат глупости наляво и надясно, но някои /БСП!/ явно предпочитат да си крият лицето от заслужените шамари..Разпускай БСП, Нинова!

83

ГНУСНИ ЧЕРЕПИ

преди 2 години

НАПРАВО ПЛАЧА ЗА КОРНИ- ТЕ ЧЕСТНИ И ЧИСТИ- Е ТЕ ТАКА ЧЕСТНО И ЧИСТО ОБРАХА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ВЛОЖИЛИ ПАРИТЕ СИ В БАНКИТЕ А ТЕ ГИ ФАЛИРАХА РАЗДАВАЙКИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ, КОИТО СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА НА БГ- НАПРАВИХА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И МИН ЗАПЛАТА ОТ 5500ЛВ В ДЛ-1.8ДЛ- А ТЕ МИЛИОНЕРИ- НО ЧИСТИ И ЧЕСТНИ МИЛИОНЕРИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ- ГНУСНИ ЧЕРЕПИ.

82

Анонимен

преди 2 години

И БСП не е никаква лява партия.

81

Анонимен

преди 2 години

Силата на БСП, беше твърдия електорат от комунистическото наследство, заграбените пари и близките олигарси на който БСП с помощта на ДПС им подариха половината средства за производство на България. Колкото повече хората се осъзнават, толкова повече БСП си отива.

80

СТЕГНИ СЕ КОРНИ...

преди 2 години

ДИКТАТОРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДС/БКП ---НЯМА ДА ТЪРПЯТ "ВТОРИ ПАРТИЕН ЦЕНТЪР"----------ДИКТАТОРА Е ВИНАГИ САМО ЕДИН /..с васална и подчинен партия..КАТО ПРИ ДИКТАТУРАТА НА ПУТИН/......! ...ТЕБ ,ЩЕ ТЕ ЗАТРИЯТ , КАТО ПАРТИЯ "СОЦИАЛИСТ" И ПОЛИТИК!

79

СТЕГНИ СЕ КОРНИ....

преди 2 години

ЗАЩИТИ ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ , КАТО "СОЦИАЛИСТ"----ЗАЩОТО ДИКТАТУРАТА НА "ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДС/БКП И РАДЕВ " ЩЕ ТЕ ПОГУБИ КАТО ПАРТИЯ И ПОЛИТИК !..НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАШ ВЕЧЕ.....????... НУЖНА СИ НИ ОЩЕ ...НЕ НИ ОСТАВЯЙ!!!!!

78

ЧЕСТНИ И ЧИСТИ

преди 2 години

ДА БЕ- А СЕГА В ПРАВИТЕЛСТВОТО СЛОЖЕТЕ РУМЕН ГЕЧЕВ И ТОЙ ЩЕ НИ ИЗЧИСТИ- ПОМНИМ 1995/1997Г- МИН ЗАПЛАТА 5500- В ДЛ 1.8ДЛ СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5 ДЛ- ЕЙ ТЕ ТОВА Е ЧИСТО И ПРОСТО

77

Бай Гроздан

преди 2 години

И как да се разбират думите и че опонентите и са "на хранилка на властта и пак със същата задача"?Нали властта днес е президентът?

76

ПОДВЕДОХА ТЕ КОРНИ..

преди 2 години

ИЗПЪРЖИ ТЕ "ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДС/БКП И РАДЕВ"---СЪС ГЛАСУВАНЕТО ЗА "МАШИНЕН ВОТ"----ЗАЩОТО , СТАРИТЕ , БЕДНИ И НЕМОЩНИ ХОРИЦА ПО ГРАДОВЕ , СЕЛА И ПАЛАНКИ НЕ СА НАЯСНО С КОМПЮТРИ И ЕЛЕКТРОНИКАТА ...И ЗАТОВА РЕЗУЛТАТА ТИ ПАДА С ПОНЕ 10% НА ИЗБОРИТЕ ...ТИ --ЗАГУБИ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ И СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТЕБ И ТЕ УНИЖАВАТ !--ДРЪЖ СЕ КОРНИ - ОЩЕ СИ НИ НУЖНА КАТО "ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТ"!

75

ББ

преди 2 години

До Малко за политика"опозиция"...и да призовеш един мъж да излезе навън...си е театро,имахте толкова много възможности...и "платено" или "зависимо" не ги видяхте...Народа не е тук от 1400 г.,клани,ограбвани,лъгани...и сме тук...подценявате ни...ще ни има ...Бог да пази България!...не виня г-жа Нинова,не им е лесно...но БСП като цяла играят...театро...срещу Народа ни...и това е резултата...и ще става още по крайно...бъдете сигурни!

74

Малко за политика

преди 2 години

До ББ: Кой кого е крепял? БСП беше единствената парламентарна опозиция срещу корупционният модел на ГЕРБ. И на Корнелия Нинова и депутатите на БСП дължим не само отхвърлянето на Истандулската конвенция, но и въвеждането на машинното гласуване. И това българският народ го получи именно за това, че БСП беше в парламента, макар че са били и на протестите. Но не се опитваха да ги яхнат в полза на една партия.

73

Време за промяна

преди 2 години

Ще я преизберат пак. Тя може да освободи БСП от задкулисието. Боец е. Първи беше Георги Гергов, но ще си отидат и други клиентелисти.

72

Пондалов

преди 2 години

Нинова,БСП е направо БЕЗСИЛНА,щом като няма сили да се отърси от...теб! Не си ли раз брала,че именно твоето присъствие начело на БСП отблъсква хората и тя все повече из пада в забвение...Освен това стига си се извинявала с г-н Борисов и кой да е още-на теб и комунистите/сега социалисти/все ви пречи някой и винаги някой друг е виновен ха-ха-ха!Ако имаше достойнство подаваш си оставката без каквито и да било усуквания и увъртания и ... баста ! Всичките сте такива нахални,безочливи и безскруполни.

71

ББ

преди 2 години

е Народа ни...ще ви изслушаме...защо "удобно" вадите...Истамбулската...г-жо,че докато народа ни бе на площадите...вие и депутатите ви крепехте в парламента безполови...крадци и убийци...нямаше ви на площада с Народа ни,с какво ви дължат госпожо?...не е спешно...ще го разберем,ако ли не бъдете искренна до край!няма среден път...Радев е Моят Президент! Прзидента изкачил Шипка с децата ни...излязъл на площада да ги подкрепи!!!Събудете се братя...или доган ще ви назначи през турция!

70

анонимен

преди 2 години

Нинова ,ситуацията е храни куче да те лае , та даже и след 5 години.

69

Радев

преди 2 години

Е в много разкрачено положение - от една страна Мустафа го е хванала за едната топка, от другата Митрофанова и двете теглят в различни посоки, затова трябва да гласуваме за Герджиков на него няма как да му се случи такава ситуация.

68

Те решават

преди 2 години

Кои са те? Тези 80годишни които са 2м под земята? Не им обърнахте внимание а се занимавахте с чекмеджета! Нито тях спасихте, нито чекмеджетата. Радев ти изигра лош номер защото ти го създаде, така е кака, на комунист не може да вярваш, както и твоите на теб не вярват, тези които ти издигна, и те вече не ти вярват, искат ти оставката, еми кака, мен ако ме уволнят си тръгвам! Ти за какво се бориш не разбирам? Обясни ми, че явно съм глупав...ако е за кинти те разбирам!