34

Анонимен

преди 2 години

А мен по комунистическо време ме учеха, че България с намира в Източна Европа! И Румъния я брояха за източноевропейска. Какво, и географията ли сменихме? Сегашната по-демократична ли е?

33

32 до 34

преди 2 години

Смотльо полуграмотен, ти мен ли ще учиш на история! Защо ревете как злите болшевики разстреляли батюшката Николашка Второй и цялата му породица в мазето на Ипатиевския дом? Той изпрати страшната кавалерия "Дикая дивизия", съставена не от руси, а от кавказци, в Добруджа, където ги срещна и изсече очевидно най-добрата конница в света, водена от славния генерал Колев! Това ли наричаш, че сме воювали с Русия! Претенциите си насочи към двамата немци - Фердинанд и Николай II!

32

Анонимен

преди 2 години

До Боцко до #34====Че ни готвят да мрем наместо тях, няма съмнение! Но са в дълбока заблуда, този път ще изпищят предимно те, жална им майчица на щатите с големите военноморски пристанища, ракетни силози и летища! Което не ме радва - имам мои хора в тази факана държава! Да се омитат тези оттук, да си пасат говедцата! А реално и постижимо е ние да се махнем от НАТО, ако ще Мони да се обеси!Да здравствует славная и непобедимая Российская армия, флот и ВКС - гарант мира на Земле!

31

Боцко до #34

преди 2 години

Не си измисляй, смотльо ! Тия ни подготвят за евентуална война с Русия.Ще *** изт. европейците (и българите), а обамомаймуните зад океана ще се кефят.

30

постоль

преди 2 години

Генерал адютантите от националната гвардия на САЩ - запасняците. Докъде ще я докараме - сержантите да дават акъл на офицерите! В една скапана американска армия, която я бият където я хванат - може, но в Българската армия, въпреки плачевното и състояние НИКОГА!

29

Овенен

преди 2 години

Аве, що го нема нашиьо президент на това сборище ? Нъл е глав. командуващ на Б(Н)А ? Тва некъф гаф ли е ?

28

Банкетаджиев

преди 2 години

До Анонимен 34 --- Действително овенните банкети са най-великите банкети (партита) завършващи с выстрели, секс, щури пиянски оргии, кудоши и простотии от всякакъв вид.

27

Ядрен взрив

преди 2 години

Явно ще има изненади в България и американските военни наторяват почвата за избуяване на хардварските плевели.

26

Коприва

преди 2 години

Ако не ме лъже повърхностната ми политическа информираност, гостите от САЩ са от републикански щати. Интересно.

25

Анонимен

преди 2 години

До 32българите никога няма да воюват с Русия! А ние сега постиламе бохчи на разни питеци от Алабама,""Българите СА воювали с Русия ,през ПСВ.По въпроса с питеците ,те са на север ,доказаха го последните 100год.През ВСВ руските войски извършват изнасилвания и грабежи като престъпниците!

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМЕРИКА ВИНАГИ СИ Е БИЛА КУ""ВА ---ПРИБРА ПЪРВЕНЦИТЕ НА ФЮРЕРА , ЗА РАКЕТНИТЕ СИ ПРОГРАМИ .....СЕГА ПРАВИ ПРЕВРАТИ С ПОМОЩА НА КОМУНИСТИ ОТ ДС/БКП И СОЦИАЛИСТИ У НАС....И ЦЕЛА ЕВРОПА!

23

Анонимен

преди 2 години

Хитлер, може да е най-големият престъпник на всички времена, ама разбра, че българите никога няма да воюват с Русия! А ние сега постиламе бохчи на разни питеци от Алабама, Илинойс, Небраска, Тенеси, Индиана, Минетсота, Охайо, Колорадо! Що я няма Аляска, Уисконсин, Монтана? Ех, гъззолизци родни, адмирали с генералите, една сопа за вас! Ще ни докарате голяма беля!

22

Джери Бадалуна

преди 2 години

Тия както са се наредили, трябва ми само един калашник!?....

21

Анонимен

преди 2 години

От 17 човека на снимката 9 са американци, да се чуди човек Централна Европа ли е това или Централна Колония.

20

Анонимен

преди 2 години

И какви проблеми ще обсъждат? Аз проблеми в района не виждам, освен ако някой не ни ги привнесе. Добре се разбираме със всички съседи. Е, макетата се дърлят с нас, но това е защото ги подклаждат. Иначе са си типичното малко братче, което много те дразни като иска да ти гепи тениската с готиния надпис. С руснаците си се уважаваме, няма какво да делим, а и на една азбука пишем и сме православни. С гърците и турците си ходим на тиферич. Със сърбите си ядем кебапчета, а румънците са наши хора. Та?!

19

Лили Барута

преди 2 години

Ако някой келнер гръмне бутилка шампанско, без да го видят натовците,ще си счупят краката да бягат....

18

Анонимен

преди 2 години

Върнаха Щаба! Годжи еНегър! Яко ще се гримирате!

17

полковник Петров

преди 2 години

Потенциални военнопрестъпници!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Ха,македонците ги няма на тази среща!Как можа НАТО така да се изложи,без македоните никакви правилни решения не може да се вземат.

15

Анонимен

преди 2 години

Нали им е ясно ,че колкото и събирания да правят , стане ли патаклама с Русия - ние сме с руснаците. Може да си облизват и тoпките ако искат.