45

4epa

преди 2 години

СЛЕД КАТО Е ИМАЛО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТОЕЖ -ЗНА4И НЕ Е НЕЗАКОНО !!!!!!!!

44

Еххх

преди 2 години

да беше жив Кристо да я опакова тая "подпорна" стена...

43

Асан

преди 2 години

Човека е редовен има Разрешение за строеж :)))

42

НАЛОЖЕТЕ

преди 2 години

ИМ САНКЦИЙ И ПАК ДА ГО РАЗРУШАТ

41

Анонимен

преди 2 години

То без багери и фадроми как ще се бутне тоя натамалник не ми е ясно......Факт - големите "строители" на магистрали и НЕЗАКОННИ обекти НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРСИ!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Как може да разрушават хотелски стаии за птици,това ще доведе до сериозен отлив на туристи птици от западна Европа.Ще стане екологична катастрофа като спрат да идват възрастните птици от Германия и ще спрат да си изхвърлят екологичните пелени в Морето.

39

Анонимен

преди 2 години

Това беше проект на ГЕРБ и по-точно Захариева Министър на Външните работи.

38

Анонимен

преди 2 години

А бившата министър Захариева и Бойко ,няма линда кажат нещо по въпроса.Това не беше лимпроект на съпругат на Захариева? БЕШЕ ДА.ГЕРБ не е ли тук замесен? Как ще коментират сега? Патриотите имаха също подобни проекти. На пр. В Младост 3 София до метростанцията имаше проект за парк,а Каракачанов продаде имота за парк за жилищни згради.ВМРО и ГЕРБ ще ги запомним с това с крадене ,с незконни проекти,с услуги за Русия и Турция с стойност над 10 милярда евро на наша сметка,обикновенните Българи.

37

Анонимен

преди 2 години

Абе, писачи-коментатори, много еколози станахте в тая държава, бре. Ама иначе живеете в боклучарника, в който сте я превърнали и искате да се въргаляте в хотели на първа линия. Крадци, мошеници, лъжци, мързели, търтеи сте повечето, ама все в паницата на другия гледате, да не е загребал повече от вас. Докато не се изчисти вашето поколение и поколението на вашите възпитаници, няма да има слънце над земята ви. Сами си ковете съдбата и го доказахте на последните избори.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Ами да, няма да гнездят в прости гнезда тия птици, 21ви век сме! В апартаменти трябва. Царевският общественик за това е инвестирал в тоя проект, с благотворителна цел!

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя нахалник да не е гербаджия

34

фен(бивш)

преди 2 години

40-ти,НЕЩО ПО-СМЕШНО,НЕ БИ ЛИ НАПИСАЛ.Законът...ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЕ,СМЕХ.

33

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза, че това е подпорна стена, а стаите са места за гнездене на птиците!! Каза го по телевизията, аз помня. Сега искат да разрушат и стената и гнездата!! И да настъпи екологична катастрофа!! Радев съсипа държавата която Бойко изгради с двете си ръце!!

32

Анонимен

преди 2 години

Как така ще събарят на баце Бойко гълабарника!?!? А птичките къде ще гнездят?? А с яйцата им какво ще стане??

31

Анонимен

преди 2 години

Съдебната ни система е в гъ3а. Като нямаме съд и прокуратура, ей така всякакви *** ще си правят Taшaци и ще се подиграват.

30

Анонимен

преди 2 години

Протнозата ми е , че това наистина няма да бъде бутнато в следващите 10 години и ще остане да стърчи като символ на корупцията у нас. Сигурен съм , че инвеститорът ще успее да осъди България, тъй като преди да почне да строи той е имал разрешение за строеж, макар да се сещаме как е успял да се сдобие с него. В един момент вятърът задухва в друга посока и държавата решава,че разрешението е незаконно. След дъжд качулка.Тъй че ще се плащат милиони, но не от тези, които са му издали разрешението

29

Анонимен

преди 2 години

Стояне, Законът е един за всички! СЪБАРЯЙ!

28

Анонимен

преди 2 години

Значи, като събаряха незаконните ро мски бараки и хората нямаха къде да живеят, законът се спазваше точно! А сега?

27

Пурко

преди 2 години

Ако това се беше случило в Гърция,процедурата е следната:Задължават виновния да разруши строежа за собствена сметка,като му се определя срок за изпълнение.След изтичане на срока,ако не е започнало премахване,му се налага50 000евро глоба,плюс последваща глоба 5000евро на ден,до събаряне на обекта и рекултивиране на района до първоначалния му вид.

26

Иван

преди 2 години

Не знам какъв е инвеститора но щом са му издали разрешение за строеж значи всичко е било редовно .Да са мислили преди да издадат разрешението за строеж. Поредна тъпотия....