39

Анонимен

преди 2 години

Шашка, ами хващай и го изолирай тоя вирус щом наградата още стои.

38

Шаши

преди 2 години

Само защото, частната СЗО е казала нещо. Не означава, че е така. И че трябва да е така. Наградата за този, който изолира вируса още стои. Няма ли желаещи да я вземат? Май няма, а?

37

?

преди 2 години

А каква е глобата за РЗИ , че не си вършат рсботата и бият червени слушалки , човек не може да получи информация никаква !

36

Hah

преди 2 години

Антиваксърите да се изходят по темата моля, сега.

35

Кефя се

преди 2 години

Дано е истина. Една година с едно тарикатче по-малко!

34

noFreeman

преди 2 години

фейк новинка... плашат гаргите... тоя на ривера табела ли е имал, че е на карантина... пълна измислица ама веке никой не се плаши...

33

Анонимен

преди 2 години

Само така. Трябва да се научим да спазваме законите.

32

Бay

преди 2 години

Три пъти предупреден и се прави на луд... Заслужено ще лежи.

31

Виво

преди 2 години

Значи глоба 10 000 рв. + една година затвор за нарушена карантина, а за нарушение на Конституцията, чл. 313 от НК и Изборния закон следва поощрение и премиерски пост???? Това е възможно само в България при управлението на Румен Радев. Дори при Тодор Живковата тоталитарна държава ДС агентите не посмяха да назначат углавен престъпник за премиер.... Следва клякането пред лъжите и кражбите на РСП, приемане на Ист. конвенция и триморието, с което при война София става първа цел за бомбене. Горко ни!

30

Анонимен

преди 2 години

Малко му е на този.

29

VD

преди 2 години

ПОЗОР!!! Тия ***, дето крадат и правят каквото си поискат показно и нагло - съдебната власт мълчи, но за обикновения човек - ЗАТВОР!!! ПОЗОР!!!!!!!!!!

28

Дедо

преди 2 години

До 29. Дай ми закон и алинея !!!

27

Анонимен

преди 2 години

До ДедоМалоумник, законите са за да се спазват. То и готвача не сгази никой, ама кара пиян. И него ли да не осъдят. Утре някой може да стреля с пистолет по теб, ама ако не те уцели, не е престъпление. Аман от профани из социалните мрежи. Куцо, кьораво и сакато готово да си изкаже "компетентното" мнение по всички въпроси.

26

Дедо

преди 2 години

От кога , да заразиш някой с грип е криминално престъпление !? А кого е заразил , къде е " ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО " , имаме ли жертва на престъпление !? Кво става с тъз " държава " бе ???

25

Fenb

преди 2 години

Чак пък затвор, глоба - ДА!Защото убийците на пътя - пияни, дрогирани и т.н, ами че те получават даже по-малка глоба БЕЗ затвор?!?! А те са убили все пак други хора!

24

Архиваря

преди 2 години

Фашизъм отвсякъде! Това че се е върнал от чужбина, не означава че е бил заразен! А ако не е бил заразен, в момента го вкарват в затвора абсолютно за НИЩО!

23

Ето затова хората

преди 2 години

не се ваксинират и не вярват, че ковид е заболяване, а са убедени, че е политическа конспирация - защото наказанието за нарушаване на карантина е ПО ГОЛЯМО ОТ НАКАЗАНИЕТО ЗА НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯ.

22

Зайо Байо

преди 2 години

Ами има си ЗаКон и за кон и за Лъв. Тоя се е случило да е кон.

21

Анонимен

преди 2 години

После се чудете защо си боледуват тихомълком без да се тестват и защо си вадят фалшиви сертификати.

20

Анонимен

преди 2 години

Това е пряка заплаха от държавата. Не им се плашете на тия смешници и нищо не признавайте.