35

Гуню

преди 2 години

Аааааа не, ходи си брат. Не сме имали по к...алпав министър на МОН.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз ми не съм разбрал не знам но тоя 15 00000лв дадоха за тест за деца на фирма с 300 лв дивидент ,по тв казаха че фирмата избяга ,сега се оказва че училищата ако си купили тестове можело да се върнат в училище ,с иска да остане министър )

33

Избирател

преди 2 години

Как иска да остане министър, а пък темата не била на дневен ред ? С такива политици, мярката 60 на 40 работи. 60 % негласували, 40 % гласували. Честито на политолозите, социолозите, политиците и техните лидери. Очакват се оставките на Мустафата Карадайъ и Бойко Борисов. За Станислав Трифонов си знаем, че отнего не зависи нищо. Той може и да ни я подава ! Те ще му я вземат.

32

Икономист

преди 2 години

И на този му хареса да е министър. Съсипахте образованието, децата ще останат неграмотни, че дори и студентите едва ще се научат да пишат. Тези неща не стават само с политика, ваксинации и сертификати. Парите свършиха и България си търси нови министри. Честито на бившите !

31

Анонимен

преди 2 години

малко му беше боя явно

30

Анонимен

преди 2 години

Като ги няма тестовете в склада как тогава имаха идея училищата сами да си купуват /от къде?/ ако искат да се върнат и големите ученици? Нещо не разбирам.

29

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това, организацията е такава, че в деня, в който се появят тестовете, на следващия вечерта те са вече във всички училища, каза служебният министър на образованието. -- Аз пък гледах по телевизията, че в някои общини няма тестове за най-малките, но въпреки това ходят на училище, странно!

28

Анонимен

преди 2 години

Учителите и родителите не са се разбрали за най-доброто решение, вие им го натрапихте! Очаквам да се опитате по същия начин да въведете и задължителна ваксинация за най-малките.

27

Анонимен

преди 2 години

Никой не го иска и не го е търсил, но той е готов :) Малко го биха тоя.

26

Анонимен

преди 2 години

Моля Ви, министър Денков, не се жертвайте да ставате министър отново! Ние сме предоволни от управлението на МОН досега! Гледайте си спокойствието извън МОН! Ще ни бъде тъжно, но така е... Няма незаменими хора!

25

123

преди 2 години

А министъра на сплашване то дали остава?

24

Ще остане

преди 2 години

Ще остане,разбира се,с Кирчо са комбина-Америка за България и т.н.Тези со росоиди ще ни разкажат играта,гаврят се в децата ни,гаврят се с историята ни,ще клекнат пред македонците,почти сигурно е.България обаче не е фирма и ако се откажем от историята си и загубим достойнството си като народ,няма смисъл въобще да я има тази държава и формално даже.Така или иначе от вън се диктуват правилата..

23

Анонимен

преди 2 години

Искаме министър на образованието от Харвард! Този от там ли е?

22

Анонимен

преди 2 години

АКО ПРОБЛЕМЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН С ПАРИ,ТО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ А РАЗХОД!!!В БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ТОЧНО ТАКА-РЕШАВАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ С НАЛИВАНЕ НА ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПАРИ И НАКРАЯ ПОЛУЧАВМЕ ФАКТУРИ ЗА МИЛИОНИ,НО ПРОБЛЕМИТЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ И НЕ СЕ РЕШАВАТ...

21

учителка

преди 2 години

Мъж трябва да е министър, а не мека китка. Някой хубав мъж, здрав и мощен! И без това магаре да вържеш за министър на образованието положението няма как да се влоши, защото по-зле от това няма накъде!

20

Бай Пешо

преди 2 години

Аре разкарай се с добро, да не летят камъни....

19

ха,ха

преди 2 години

И Кацаров ли остава?

18

Анонимен

преди 2 години

Тоз задължително трябва да се разкара!

17

Анонимен

преди 2 години

ВИНАГИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ...ДОРИ И ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА,КОЯТО ВСЕ ГОВОРИ ЗА ПОЛИТИКИ И НАКРАЯ ПАК ОПИРА ДО БЮДЖЕТ(ПАРИ)...ОБРАЗОВАНИЕТО Е ПОД ДЪНОТО И ПРОДЪЛЖАВА ДА КОПАЕ НАДОЛУ...ОГРОМНИ СРЕДСТВА СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА КУХИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ДЕЙНОСТИ В ОБРАЗОВНИЕТО...ИЗТОЧВА СЕ БЮДЖЕТА МНОГО ЗДРАВО,ОСНОВНО В ТАКАНАРЕЧЕНИТЕ РОМСКИ УЧИЛИЩА,КЪДЕТО УЧЕНИЦИТЕ ФАНТОМИ СА ДЕСЕТКИ...

16

Анонимен

преди 2 години

13 тия дето учат в училище, учат и онлайн. Тия дето преписват онлайн, преписват и в училище. А ако мислиш че ромката няма да прави золуми ако е на училище, ще ти кажа само едно, тя и на училище ги прави. А и не само ромите. Който си има възпитанието го има, който не все тая къде е. А и не ме разбирайте погрешно, но при толкова хиляди професори в тая държава дето всеки ден се изреждат да наливат от пусто в празно ми писна. Нямаме нужда от хиляди професори. По-добре малко, но качествени!