51

Анонимен

преди 2 години

Народа още не е свикнал.

50

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Е те новите избори са ясно от самото начало :) Още като чух тези думи: "Ние няма да работим с ГЕРБ,ДПС,БСП" ми се появи дежаву :) Това са сигурно половината избиратели в България... да не казвам повечето :) Първите думи ако искат да работят ЗА БЪЛГАРИЯ е компромис с всички. Както е в брака...

49

рико

преди 2 години

Мдааа, разбрах какъв e проблeма на България, - русофилитe и антиваксъритe, вървитe точно в обратната посока .

48

Анонимен

преди 2 години

Какво ще прави Кира Язовиро когато Херо и дядо Байдън очакват подкрепа за Македония?!Ако откаже Байдън ще го накаже като лошо момче,ако приеме ние българите ще го влачим по жълтите павета!Така че идват нови избори!

47

Анонимен

преди 2 години

Активизиряха са агентите на Руската Олигархия.Има гимпо всички телевизии,медии под различни имена.Един път са от ВМРО,след това като ГЕРБ,след това като патриоти,след това като анализатори,политолози или социолози.

46

Анонимен

преди 2 години

"""Каракачанов "ние не сме антиваксъри ..Нека запазим здравия разум относно ваксините" Здравия разум не е да си набиеш американска експериментална отрова наречена отрова.. Бог не ти е дал живот да го рискуваш в експерименти.. Ок ти си наби ваксината защо искаш от другите да си рискуват живота и да умрат за славата на САЩ и глобалистите." ___________________А руска? Избор от 3-4?

45

Анонимен

преди 2 години

ВМРО трябваше да бъде последната надежда на българите. А те застанаха на страната ваксинаторите опа евтанизаторите, убийците и геноцидерите.. ВМРО са предатели проклети _______________ А четохте ли Копейкин как обижда анти-ваксърите?! В блога си, kostadin.eu, в "Новото средновековие" окт.2017 г., той казва че потенциално били за лудницата. Цитирам по памет. Ваксинацията е сред най-големите достижения на човешката цивилизация и отричането ѝ е проява на средновековно мракобесие. И той "патриот"!

44

Анонимен

преди 2 години

ВМРО- Вътрешна Мафиотска Руска Организация

43

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, партиите на заплата в Москва си говорят през медиите да създават пушилка и скандали .Смешници долни продажни

42

Анонимен

преди 2 години

За чий са ни избори тогава? Направо БЮРМ да ни назаначава НС и правителство, канадска ливадо. _______________ А, и турция, и Турция. Из турските медии вървят заглавие от типа на, Гласувайте за етнически турчин - президент на България, и т.н. Затова ДПС събра 40% от вота в чужбина.

41

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Шкембе войвода избра ПП ГЕРБ. О.Кей. Ама, що му беше да продава тескерета на молдовски българи и/или някакви си/.Що му беше пост минисър на отбраната?Какво разбира от авиация/космонавтика/ или от боб чорба. Щото тия 126кг. не дорастват от чорбата! Затова вън ВМРО от БГ политика и да пасат козите някъде в Странджа където не ги познават!Забрана за ВМРО в България

40

Анонимен

преди 2 години

Руските шпиони се активизираха.Не искат да има зближаване между Македонци и Българи.От спора съществуваха две партии с едно и също име ВМРО в дветв държави.САЩ и ЕС да се намеси незабавно и да поиска от България незабавно действие срещу руските шпиони и агенти.

39

Анонимен

преди 2 години

Какво беше това ВМРО,някаква партия от Македония, която се опитва да наложи Путин там и да създава напрежение?

38

Анонимен

преди 2 години

Затова си мисля, че дечицата трябва да си пишат домашните, вместо да се правят на диванни революционери анонимно. А че са ги ваксинирали - да не си признават.

37

Анонимен

преди 2 години

Почвайте протести! Стига приказки!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен54Айдееее, още един сбъркан антиваксър от дежурните. ХАХАХАХАХА

35

Анонимен

преди 2 години

Ох, тука се намесиха антиваксърите с тяхното възпитание и грамотност и омазаха статията... Жалко. Не беше нужно да си показвате културата. Гнусни сте. Но сте си Вие. Толкова си можете - това правите.

34

Анонимен

преди 2 години

До До 38Извинете - вие да не сте от махалата? Изключително сте неграмотен! Защо се опитвате да се изразявате, като не можете? Може би сте гей?

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен40. Моа ли ти *** тура у ануса бе бръснатия зааадник? Тебе като те е страх да се ваксинираш и гониш вируса с клетви кой ти е виновен да та еввввва уууу ггггаза? Толкова си пррррост, че не знам как се показваш у МОЛа .

32

Гледач

преди 2 години

Кои са тези от ВМРО. Га ядоха кифтета ни риваха сига ривът. Дебелия и алкохолика шофьор да мълчат и да се скрият. Вече не могат един бус със гласоподаватели да си намерят. Будали.